Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

hepsiburada.com dan getirt bence problem olursa gönderirsin hemen.
  • izmit teknosa, carrefour ve real'de hala görüyorum, bulamayanlar izmitte bolca var
  • Ya düşünüyordum da aklıma birşey geldi. Ama alet yer mi yemez mi bilemiyorum :) VoxLine .ssa (SubStation Alpha) formatını destekliyor ise altyazı boyut,konum ve fontunu bu formatta ayarlamak mümkün. Şu an elimde VoxLine olmadığı için deneyemiyorum ama olanlar denerlerse sevinirim... Hatta deneme için altyazıyı hazırladım bile ben, bu altyazıyı herhangi bir videonun yanına atıp denerseniz süper olur :) Tabi bunların hepsi VoxLine'ın .ssa formatını desteklemesine bağlı :)

Deneme altyazısı burada... 5. saniyede başlıyor yazmaya ve altyazıları ekranın en altına koymaya göre ayarladım. İnşallah olur...

ALTYAZI LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Vardamir -- 25 Şubat 2006; 16:50:04 >

• ben internetten alışveriş yapmıyorum..tansiyeleriniz alışveriş marketlerinden lursa sevinirim... saygılar
  • Elessar,

Dostum verdiğin yöntemin işe yarayacağını sanmıyorum zira firmware'in içinde gösterilecek altyazı fontu, boyutu ve rengi sabit ve bir tanedir.
  • bu verdiğiniz dosya nedir neyin nesidir nasıl denenecek?
  • Sanırım bunu yazan arkadaş bir açıklama yapsa iyi olacak!Kafalar karışıyor!Biri dneyip de aleti bozmasın sonra!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4165759/mpage_10/tm.htm

sayfasında resimli anlatım yaptığım programı kurup anlayan arkadaşlar bir inceleseler derim. programlar aşağıdakilerdir:

Kaynak kodunuda çözüyor galiba patcher programı anlamam ama:

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

baş tarafına rapidsahare koyunuz. dikkat ikinci "a" yok.

http://****.de/files/14103693/patcher_3_6_RC4_exe.zip.html

http://****.de/files/14103949/MTKMpegTool01b1.rar.html

http://****.de/files/14104655/Background_Maker_Win9x.exe.html

http://****.de/files/14104709/Make_Offa_Bakgr.exe.html

http://****.de/files/14104751/Screen_Saver_Maker_Win9x.exe.html

ne yaptımsa hep yıldızlar geldi. moderator arkadaslarımız izin verirlerse dosyaları buraya koyabiliriz.

• Arkadaşlar benim verdiğim şeyde kafa karışacak hiçbirşey yok. Nasıl elinizdeki altyazılar .srt .sub .txt uzantılıysa ben de .ssa formatında altyazı koydum. .ssa da altyazı fontunu boyutunu ve konumunu ayarlayabildiğimiz için belki de altyazı problemi bu şekilde çözülebilir dedim ama kharia nın dediği şeyi gözardı etmişim :) Deneseniz de alet bozulmaz korkmayın sonuçta altyazı o da... Neyse alet bu haliyle de çok güzele benziyor. Yarın TeknoSA ya gideceğim bulurum inşallah...
  • Elessar İstanbulda oturuyorsan bugün itibariyle bulursun.su 2 gün içinde bütün teknosalar yeniden voxline dağıtımı oldu(ithalatcı firmayla konustum 3000 adet göndermişler). hala bulamayan varsa dün Şişli Halaskargaziden aldım ve 4 adet daha var yeni gelmiş.
  • çok sağol arkadaşım yarın ilk işim teknosaya gidip bir voxline alıcam...artık bende voxline lıyım
  • en iyisi hepsiburda hemen geldi evime kadar
    daha iyisi can sağlığı
  • Arkadaşlar, yukarda verilen programlarla modlanmış yazılımlar cihazınıza zarar verebilir. Bu tür programlarla arka plan, ekran koruyucu ve fontlarla ilgili dosyaların değiştirilmesi belli dosya uyumluluklarına dikkat edilerek yapılmalıdır. Uyumsuz bir resmin veya dosyanın yazılıma eklenmesi hatalı bir yazılımın oluşmasına sebep olabilir. Bu gibi bir durumda cihazınız çalışamaz hale gelebilir. Yazılımın anakart üzerinden yeniden yüklenmesi icap edeceğinden cihaz servislik olabilir. Serviste modlanmış yazılım kullanıldığı anlaşılırsa cihazınız garanti dışı kalır.

Benim tavsiyem bu işi iyi bilen kişilerin (Örn: Metepe veya Macrostr) hazırladığı firmwareları (hazırlarlarsa tabi) kullanmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 27 Şubat 2006; 11:43:52 >
  • Sonunda aldım ben de VoxLine'ımı :) Süper alet. Sorunsuz çalıştırıyor. Güncellemesini de yaptım. Altyazı boyutu küçüldü ama sorun değil. Sonra .ssa formatlı altyazı denedim ne yazık ki .ssa desteklemiyor :) Neyse şu haliyle çok güzel. Ancak Altyazıları kafasına göre satırlara bölüyor. Altyazı formatındaki atlamaları saymıyor... Bu kadar kusur da kadı kızında bile olur :)

Balıkesir TeknoSA da bol miktarda var valla... Balıkesirlilerin dikkatine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

olursa süper olur, teşekkürler xo

ama maalesef altyazı yine yok sitede update anlatımın en sonunda bunu belirtmiş LG

xvidden divxe çevrin diyo
    sağol be

Lost dizisi ve diğer tüm dizlilerde kullanılan codec xvid ne xvidse arkadaşım, onları gösteriyor.
    Adamlar korkularından yazmışlar onu. Xvid standart değil filmden filme değişiyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 28 Şubat 2006; 11:31:15 >
  • arkadaşlar !

2+1 ev sineması sisteminin ses girişine bir uydu alıcısının ses çıkışı ile bir dvd oynatıcı cihazının ses çıkışını aynı anda bağlarsak bu durum cihazlar açısından bir sakınca oluşturur mu? bilgisi olan cevap verirse memnun olurum. yani burada benim amacım ondan çıkar şuna tak işleminden kurtulmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

arkadaşlar !

2+1 ev sineması sisteminin ses girişine bir uydu alıcısının ses çıkışı ile bir dvd oynatıcı cihazının ses çıkışını aynı anda bağlarsak bu durum cihazlar açısından bir sakınca oluşturur mu? bilgisi olan cevap verirse memnun olurum. yani burada benim amacım ondan çıkar şuna tak işleminden kurtulmak.

analog bağlantıları birbirine gayet rahat bağlayabilirsin
    ama dijitalde ne olur bilemem
  • selam arkadaslar. bende bugun tum voxline la ilgili yazdıklarınızı okudum ve voxline almaya karar verdim. birde fiyat araştırması yaptım. yalnız bir internet sitesinde havale ile alırsan indirim yapıyorlar ve 90 YTL ye alabiliyorsun. en kısa sürede alıp 5.1 de divx keyfi yaşayacağım...
  • sizi bilmiyorum ama ben hala"ac3 lü divxlerimden 5+1 ses alabilmiş değilim.creative 5200 ile woxline ile.
  • Selam Kharia,
    voxline ile ilgili bu forumu şans eseri buldum ve hiç aklımda bile değilken voxline almaya karar verdim gibi.
    Ancak forumda sorulan ve net olarak yanıtlarını bulamadığım 1-2 sorum olacak. İlgilenirseniz sevinirim.

- Bazı DivX filmler hızlı ileri ve geri sarıldığında altyazı, ses veya her ikisi birden kayboluyor deniyor bu sorunun çözümü var mı?

- DVD region ile ilgili sorunu var mı? Tüm bölge DVD leri görüntülenebiliyor mu?

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.