Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • bende var bi tane de arkadaşıma bugün alıcaktım fakat çok büyük bi sorunu olduğunu farkettim....

voxline bulunamıyor, tükenmiş

çok sorunsuz güzel bi makina, lg makinam xvidlerd altyazı okumazken bu sorunsuz altyazıları görüyor
  • dün farkettiğim bir terslik var
    voxline dvd nin bölge kodu 2 (yanlış görmediysem) olmasına rağmen,
    2 bölge kodlu dvd lerden çoğunu okumadı
    (gazetelerden alınmış,orjinal dvd ler olmasına rağmen)
    servise götürmeyi düşünüyorum ama yanlış yaptığım bir şey mi var
    bilgisi olup da acil dönebilecek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bende var bi tane de arkadaşıma bugün alıcaktım fakat çok büyük bi sorunu olduğunu farkettim....

çok sorunsuz güzel bi makina, lg makinam xvidlerd altyazı okumazken bu sorunsuz altyazıları görüyor

voxline hepsiburada.com'da var satışa açıltı 99 ytl.
  • arkadaşlar şimdi elime geçti cihaz
    akşam bakacağım bakalım şimdilik dıştan cihazda problem yok gibi.

Yalnız bu cihazın hangi firmware i içerdiğini görebiliyor muyuz yoksa altyazıya bakıp etrafı siyahsa mı anlayacağız?

Bir de sadece 2.firmware i yüklesek yeterli oluyor değilmi yani önce 1 sonra 2 ye gerek yok?

Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar bugun Voxline ve diger markaları satin almak icin gozden gecirecegim ancak piyasadaki en ucuz, bu fiyata daha ne olsun gibi haklı olarak fiyat odakli yaklasimlar uzun vadede (ben ucuz mal satin alacak kadar zengin degilim atasozu) ne kadar mantiklidir. 98 yilinda aldıgimiz Sxxx DVD player inanın tek bir problem, en kucuk problem dahi cıkarmadi inanin ama eşin dostun makineleri 2. yili gormeden dagildi, yani bana 4 haftadır, 2 aydir kullaniyorum tik etmedi gibi yaklasimlar son derece mantiksiz geliyor ya mesele 25, 30 ay sonraki performansi? Bununla ilgili öngörüleriniz ve dusunceleriniz nelerdir? (tabi ki playerlar baglaminda, yani iki otomobil sinifi arasinda 10 milyar oynar da bence 10 ay sonra dagilacagina veririm fazladan 60-100 milyon 30-40 ay kullanirim ) Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atillaadn

Arkadaslar bugun Voxline ve diger markaları satin almak icin gozden gecirecegim ancak piyasadaki en ucuz, bu fiyata daha ne olsun gibi haklı olarak fiyat odakli yaklasimlar uzun vadede (ben ucuz mal satin alacak kadar zengin degilim atasozu) ne kadar mantiklidir. 98 yilinda aldıgimiz Sxxx DVD player inanın tek bir problem, en kucuk problem dahi cıkarmadi inanin ama eşin dostun makineleri 2. yili gormeden dagildi, yani bana 4 haftadır, 2 aydir kullaniyorum tik etmedi gibi yaklasimlar son derece mantiksiz geliyor ya mesele 25, 30 ay sonraki performansi? Bununla ilgili öngörüleriniz ve dusunceleriniz nelerdir? (tabi ki playerlar baglaminda, yani iki otomobil sinifi arasinda 10 milyar oynar da bence 10 ay sonra dagilacagina veririm fazladan 60-100 milyon 30-40 ay kullanirim ) Ne dersiniz?

Sony adam gibi DivX oynatıyor mu arkadaşım?

Adam gibi DivX oynatan markalı bi cihaz söyle onu alalım.

• Daha ucuz ürünler de var piyasada. Tabii ki bu ürün yeni olduğu için uzun vadeli kullanmış olan yok
    Ama zaten mültimedia cihazlar için artık çok uzun vadelerin anlamı yok. Özellikle bu player tarzı cihazlar belli süre sonra yeni medyaları okuyamayacak hale geliyor. Müzik seti, tv gibi şeyler için dediğiniz doğru tabii. Mesela sizin kullandığınız player divx oynatabiliyor mu mp3 çalabiliyor mu? Hiç sanmıyorum. Yani olay kullandığınız cihaza bağlı dediğiniz olay.

Bu fiyata 2 sene bile dayansa bir ürün bence kardır(Bu tarz ürünler için söylüyorum tabii
  • quote:

bende var bi tane de arkadaşıma bugün alıcaktım fakat çok büyük bi sorunu olduğunu farkettim....

Oficial update ile bu sorun çözüldü arkadaşım. Xvid de altyazı problemi yok artık LG de

http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1089large4jc.jpg
    http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1093large0eg.jpg
    http://img150.imageshack.us/my.php?image=cimg1097large8zx.jpg
    http://img107.imageshack.us/my.php?image=cimg1110large3ug.jpg

al sana lost dizisi xvid ve türkçe altyazı

• to:Kharia

Arkadaşım dvd region kilitinin kaldırılması için de bir güncelleme bekleyebilir miyiz veya biz güncelleme isteyebilir miyiz dernek olarak Bu da çünkü bir eksiklik philipslerde bildiğim kadarıyla böyle bir kilit yok...
  • Tam anlaşılmadı; Sony veya DVD player bağlamında değil, kalite ve arızalanmama bağlamındadır söylediklerim yoksa tabi ki Divx oynatmıyor o makina. Ancak benim en keyifli zamanlarımda arıza çıkartacak bir cihaz için yeterli toleransım ve vaktim yok; demiyorum ki herzaman ucuz kötüdür ama fiyatla kalitenin genelde korelasyonu yüksektir. 2 sene bile dayanmadı eşin dostun makineleri, o süre içinde de zırt pırt arızalandı, bir arızada servise götürürken yapılan zahmet ve masrafa mı, zamana mı, gereksiz diyaloglara mı yanarsınız bilmem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xo

quote:

Oficial update ile bu sorun çözüldü arkadaşım. Xvid de altyazı problemi yok artık LG de

http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1089large4jc.jpg
    http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1093large0eg.jpg
    http://img150.imageshack.us/my.php?image=cimg1097large8zx.jpg

al sana lost dizisi xvid ve türkçe altyazı

link verebilir misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

quote:

voxline hepsiburada.com'da var satışa açıltı 99 ytl.

saol mbbilici

• quote:

Tam anlaşılmadı; Sony veya DVD player bağlamında değil, kalite ve arızalanmama bağlamındadır söylediklerim yoksa tabi ki Divx oynatmıyor o makina. Ancak benim en keyifli zamanlarımda arıza çıkartacak bir cihaz için yeterli toleransım ve vaktim yok; demiyorum ki herzaman ucuz kötüdür ama fiyatla kalitenin genelde korelasyonu yüksektir. 2 sene bile dayanmadı eşin dostun makineleri, o süre içinde de zırt pırt arızalandı, bir arızada servise götürürken yapılan zahmet ve masrafa mı, zamana mı, gereksiz diyaloglara mı yanarsınız bilmem?

Tavsiyen ve fikirlerin için sağol. Fakat tekrar ediyorum ki burdaki insanlar iyi bir "divx oynatıcı" arıyor ve istiyor. Herkes her şeyin en kalitelisini almak ister zaten. Ama benim işimi görmedikten sonra kaliteli olmasının ne anlamı var? Daha önce de tekrar tekrar söyledim, burdaki bir çok insan düzgün şekilde divx izleyebilmek için bu "riski" göze alıyorlar. Kaldı ki Voxline'ın kalitesizliği cok abartılıyor. Voxline kalite yönünden gayet tatminkar bence.

Arkadaşlar bir daha kalite hususunda konuşmak istemiyorum. Kimse aptal değil, herkes biliyor Philips'in Sony'nin Voxline'dan kaliteli oldugunu. Ama gidin bu aletlere 100 tane divx takın bakalım kacında sorun yasamadan izleyeceksiniz?

Bir de lütfen insanları yanıltmayalım. Voxline sanıldığı kadar kalitesiz değil. Daha aleti değil kullanmak, yakından görmemiş insanlar kalkıp kalitesini eleştiriyor. Duyan da sanır ki ele aldıgında dagılacak bu makina. Voxline kalite yönünden gayet tatminkar, ama 100 milyonluk aletten bir Sony, Pioneer kalitesi beklemek cok yanlış olur.

Bunun yanında tekrar söylüyorum aletin 2 sene garantisi var. 24 ayda bozulacaksa bozulur zaten. 30 ay sonra da bozulsa servis ağı yaygın, götürülür yaptırılır.

Bu arada ben başka forumlarda region code olmadıgını okumuştum. En yakın zamanda firmayla temasa gecip ayrıntılı bilgi alacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 20 Şubat 2006 14:58:43 >

• quote:

Tam anlaşılmadı; Sony veya DVD player bağlamında değil, kalite ve arızalanmama bağlamındadır söylediklerim yoksa tabi ki Divx oynatmıyor o makina. Ancak benim en keyifli zamanlarımda arıza çıkartacak bir cihaz için yeterli toleransım ve vaktim yok; demiyorum ki herzaman ucuz kötüdür ama fiyatla kalitenin genelde korelasyonu yüksektir. 2 sene bile dayanmadı eşin dostun makineleri, o süre içinde de zırt pırt arızalandı, bir arızada servise götürürken yapılan zahmet ve masrafa mı, zamana mı, gereksiz diyaloglara mı yanarsınız bilmem?

arkadaşım bu işler şans işidir bizde minton un bir vcd player ını almıştık 3 senedir de kullanıyoruz hala çalışıyor zamanında da çok ucuz paraya almıştık ama dedim ya işte şans işidir diye kaliteli bir marka alırsın 1-2 sene geçmeden elinde patlayabilir bende sony nin discmani var 3 senedir hatasız çalışıyor arkadaşımda premier in discman i var oda 3 senedir hatasıs çalışıyor belki benim sony discmanim daha çabuk bozulcak kim bilir dedim ya tüm bunlar şansa bakar elektronkite ister inanın ister inanmayın herşey şansa bağlıdır çoğu kişi creative zen touch aldı çok nadir arızalı çıkanlar oldu ve ilginçtirki garantiden adam yenisi ile değiştirdi yeniside arızalandı ve gene ilginçtirki aynı adam gene garantiden değiştirdi o değiştirdiği arıza yaptı ama diğer creative zen touch kullananlardan hiç şikayet çıkmadı bunun araştırmasını nerden mi biliyorum bir zamanlar bende creative zen touch almaya karar vermiştim ve bütün ilgili forumları araştırmıştım yani kısaca demek istediğim elektronik bir şans işi

• Tabi ki cihazı gördüm, kullanan tanıdıklarım da var, Teknosa'dan da burada belirtme gereği duymayacağım çok ilginç! yorumlar aldım yani ilk olarak bilemiyorum marka ile ne tarz bir ilişki içindesiniz de bu derecede direkt subjektif olarak savunmaya geçiyorsunuz, quality assr. mühendisi veya müdürümüsünüz bilmem de bu millet kazıklanmaktan bıktı. Yıllarca Şahin, Kartal (otomobil bağlamında) vs. ile uyutulduk. Mesela söyleyin bana neden piyasadaki en ucuz divx dvd player schaub lorenz SLD 2006 kötü de Voxline iyi. Ben ciddi alıcıyım, İKNA EDİN BENİ ALAYIM, SİZ DE PRİM ALIRSINIZ TAHMİNİMCE.
  • Kimsenin seni ikna etmek gibi bir zorunluluğu yok.

Tabii ki kalitesiz üründen çok çektik. Ama aldığın cihaza ve bu cihazın teknoloji olarak ömrünü hesaplamadan vay efendim bu kalitesiz üründür vs gibi yaklaşımda bulunmak ta yanlış.

Önemli olan fiyat performans oranı aynı zamanda.
    2 katı para vererek kaliteyi aldığını düşünüyorsun ama arkadaşın dediği gibi elektronik cihaz şans işi. Sen bir de diyorsun ki 98 den beri kullanıyorum dvd playerımı birşey olmadı. Bir kere optik cihazların belli bir ömrü var feriştah olsa laserin ömrü kısıtlı. Bence sen oldukça az sıklıkla kullanmışsın o ürünün bu kadar dayanması mümkün değil.

Bir de bir arkadaş iç görüntüsünü vermişti aletin tamamen modüler yapılmış iç tasarımı yani sadece arızalı olduğu belirlenen kartın değiştirilmesi yeterli. Bu yönden de bu alet avantajlı. Ayrıca profilo desteği mevcut alet üzerinde ve çok kısa sürede 2 tane güncelleme yapılmış firma tarafından. Yani kesinlikle subjektif bakılmıyor olaya bu kullanıcılar tarafından. Bu ürünle ilgili topicleri okursan diğer bütün ürünler ile ilgili sadece bu player süper yaww falan gibi hiç bir kıstasa dayanmayan yorumlar yapılırken bu arkadaşlar oldukça fazla sayıda deneme yaparak bu ürünü test ediyorlar. Yani divx oynatıcılar bölümünde en objektif bilgi veren arkadaşlar burada.

Niye sinirlendiğini de anlamak mümkün değil herkes oldukça mantıklı ve efendilik sınırlarını bozmadan sana cevap verdi ama sen hemen buradaki arkadaşları firmanın adamı yaptın. Hiç hoş olmamış sana yakıştırmadım.

Umarım seni kırmamışımdır.

Saygılarımla

• GÜLME İŞARETİNE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM! SADECE BİRAZ OBJEKTİF OLUP, DEĞİŞ FİKİRLERE AÇIK OLMAK LAZIM, BRAINSTORMING VS. MAKSADIM SOHBET VE BİLGİLENMEK, SAYGILAR.
  • quote:

Tabi ki cihazı gördüm, kullanan tanıdıklarım da var, Teknosa'dan da burada belirtme gereği duymayacağım çok ilginç! yorumlar aldım yani ilk olarak bilemiyorum marka ile ne tarz bir ilişki içindesiniz de bu derecede direkt subjektif olarak savunmaya geçiyorsunuz, quality assr. mühendisi veya müdürümüsünüz bilmem de bu millet kazıklanmaktan bıktı. Yıllarca Şahin, Kartal (otomobil bağlamında) vs. ile uyutulduk. Mesela söyleyin bana neden piyasadaki en ucuz divx dvd player schaub lorenz SLD 2006 kötü de Voxline iyi. Ben ciddi alıcıyım, İKNA EDİN BENİ ALAYIM, SİZ DE PRİM ALIRSINIZ TAHMİNİMCE.

birader tamam alma sen bu cihazı bu cihaz beş para etmez fiyatına görede çok çok dandik bu cihaz bu cihazdan sen hiç bir beklentini alamazsın sen git en pahalı ve en kaliteli mal hangisiyse onu al sen daha cihazı almadan bu kadar negatifsen cihazı aldıktan sonra falan hiç çekilmezsin

• Maksimizasyon her zaman optimizasyon değildir.
  • peki öyle olsun da brainstorming yaparken bizi firma adamı yaptın nedense :)

Ayrıca şu son yazdığını ben fransızca bilmeme rağmen anlayamadım açar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.