Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
    mp3 çalma olayına epey uğraştım
    Eğer dosyaları (çalmadan önce) tek tek enter layıp sağ tarafa track leri sıralarsanız,
    sıradan hepsini okuyor
    Yalnız kendi sıralamanızı yapmanıza imkan tanımıyor
    örneğin 3 dosyanız olduğunu düşünün
    1 sezen aksu
    2 kayahan
    3 yaşar

bu dosyaları bu sıralamaya göre açarak içindeki dosyaları okumanıza izin veriyor
    önce "kayahan" ı sonra "sezen" i çalayım dediğimde player kitlendi.
    Açıp kapatmak zorunda kaldım
    Prog tuşunda herhangi bir numara girmemede izin vermedi

Başka çözüm bulabilen varsa bildirirse memnun olurum
  • Arkadaşlar ben mp3 çalma sorunlarıyla pek ilgilenemiyorum çünkü alette mp3 dinlemiyorum, kusura bakmazsınız.

Arkadaşlar dernek olarak buluşabilmemiz için herkes lookout'a mail adresini iletsin (bulunduğu şehiri de yazarak). Bu arada ne bu topikte ne de özel mesajlarda takas olayına değinmeyelim. Maillerimizden tüm görüşmelerimizi, buluşmalarımızı ayarlayabiliriz. Böylece kuralları çiğnememiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 10 Şubat 2006 10:31:59 >
  • KHARİA ARKADAŞIM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER BU TOPİK GERÇEKTENDE ÖNEMLİ BİZİM İÇİN DİVX HADİSESİNİ BAŞKA BİR PLATFORMA TAŞIMAK UYGUN OLACAK
  • arkadaşlar ilk olarak hepinizin -başta Kharia olmak üzere- çalışmalarından dolayı kutlarım..

bende bir dvd oynatıcı almayı düşünüyorum.. forumun bu bölümüne girince de voxline ın çok rağbet gördüğünü fark ettim.. ancak 2 sorum olacak..

1-pek dvd arşivim yok malesef.. daha çok vcd filmlerim var.. acaba bu sorun olurmu?? şu qpel ve gmc yi bilmediğimden dolayı soruyorum..

2-mp3 dinlemeden duramam.. acaba deneyenler varsa mp3 kullanımı iyi midir?hikayeci arkadaşımız da bir soru sormuş aklıma takıldı..

son olarak da mail kampanyasına katılıp 2 adrese de gönderdim...

umarım bende bir dvd oynatıcı sahibi olacağım.
  • gururmania,

öncelikle biz de sana teşekkür ederiz.

Dostum, Qpel ve GMC sadece divx için geçerli kodlamalar. Voxline'da sorunsuz izlersin VCD'lerini. İkinci soruna yanıt veremeyeceğim çünkü hiç mp3 dinlemedim alette. Ama merak ettiğin bir şey olursa bakıp sana sonucu söyleyebilirim.
  • Arkadaşlar DivX player önerisi ararken bu forumu buldum. Gidip bir Woxline aldım.
    VCD, DivX ve MP3 lerde sorun yaşamadım. Fotoğraflarda ve analog Video'dan TV kartı ile yaptığım VCDlerden çok memnunum. Fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
    Firmaya ben de E Posta atacağım.
    Sorularım:

1. Hangi sürümü (güncellemeyi kullandığını nasıl anlarım).

2. Hoperlör seti 5+1 alsam sadece woxline bağlayarak kullanabilirmiyim. Kullanan var mı?
    Woxline gibi fiyat performns oranı yüksek hoperlör tavsiye edebilir misiniz?

Cevaplarınıza şimdiden Teşekkür ederim.

Epiktetoser
  • epiktetoser,

Hayırlı olsun kardeş. Hangi sürümün kullanıldığını gösteren bir sayfa voxlineda var mı bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle orjinal firmware kullanıyorsun. Bu topikte linkler bölümünden 2. firmware'i indirip yüklemeni tavsiye ederim.

Alacagın 5+1 seti kendiliginden anfiliyse direk voxline'a baglayarak kullanabilirsin. Creative'leri cok ovuyorlar ama ben kullanmadım.
  • gururmania
    Yaklaşık 2 aydır ürünü sorunsuz olarak kullanıyorum
    Film seyretme konusunda kharianın dediği gibi sorun yaşamazsın
    İllaki çok para verip dvd almana gerek yok
    divx filmlerle rahatlıkla sorunlarını çözersin
    Yalnız mp3 konusunda daha önce yazdığım sıkıntı, alette geçerli bir sorun
    Ya da bir yolu var,biz bulamadık
    Ama sıradan ayaralayarak her şeyi dinlerim dersen çok düşünme
    Yalnız artık gezdiğim mağazalarda ürüne rastlayamadım
    Herhalde hepsini bitirdik
  • Her iki adrese de e-maili gönderdim.Bu arada benim voxline aldıktan 25 gün sonra arızalandı,serviste 10 gün kaldıktan sonra yapıldı.Memnunum,güncellemeleri henüz yapmadım zira divx seyretmiyorum sadece dvd seyrediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: epiktetoser

Arkadaşlar DivX player önerisi ararken bu forumu buldum. Gidip bir Woxline aldım.
    VCD, DivX ve MP3 lerde sorun yaşamadım. Fotoğraflarda ve analog Video'dan TV kartı ile yaptığım VCDlerden çok memnunum. Fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
    Firmaya ben de E Posta atacağım.
    Sorularım:

1. Hangi sürümü (güncellemeyi kullandığını nasıl anlarım).

2. Hoperlör seti 5+1 alsam sadece woxline bağlayarak kullanabilirmiyim. Kullanan var mı?
    Woxline gibi fiyat performns oranı yüksek hoperlör tavsiye edebilir misiniz?

Cevaplarınıza şimdiden Teşekkür ederim.

Epiktetoser

Dostum öncelikle hayırlı olsun!Bu arada benim kuzende de Creative 5+1 var hakkatten mükememl bizzat ben gördüm ( dinledim ) daha doğrusu ses mükemmel.Onun dışında philips ve poineer zaten bu konuda duayen biliyorsun!

• karsahini arkadaşım senin cihazın sorunu neydi benim cihazda da sorun vardı benim cihaz dvd medyayı görmüyordu servise götürdüm bana modülde arıza olduğunu söylediler yenisi ile değişecekmiş senin sorunun hallolduysa sevindim kazasız belasız kullan eğer seninkinin arızasını yazaesan sevinirim.
  • arkadaşlar voxline tekrar hepsiburada.com da sunuluyor. tecrübelerime göre bu siteden almayın derim ama bir deneyin yine.
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933
  • maili bende gönderdim...
  • Arkadaşlar PROMARKET'ten maillerimize cevap geldi fakat maalesef olumlu değil. Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayın Donanımhaber Forumu Voxline DVD933 Kullanıcıları,

Voxline DVD933 Divx Player ürünümüze gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, tüm Voxline markası kullanıcılarının talep, istek, öneri ve sorunları tarafımızca dikkate alınmakta ve konuyla ilgili mümkün olan tüm çalışmalar yapılmaktadır.

Maillarınız ile ilgili olarak cevabımızın gecikmiş olmasının sebebi ise teknik açıdan istenilen güncellemelerin yapılıp yapılamayacağı üzerinde çalışıyor olmamızdır. Şu anda tüm gerekli incelemeler yapılmıştır ve belirtilen güncellemelerin yapılabilmesi mevcut sürümler için çip set kapasitesi nedeni ile mümkün olamamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.

• Ne diyelim sağlık olsun, cihaz bu haliyle de süper.
  • benimde şu haliyle sorunum yok ama fontu 1 kademe daha büyütebilselerde kusursuz olcaktı benim için...

yinede Voxline çok iyi bir divx player, çok memnunum, pc'de film izleme derdinden kurtuldum
  • olur olur hepsi olur, bende gayet memnunum.
  • Sevgili boss33

Benimkinin arızası elektriksel bir problemmiş.Makina film seyrederken birden sustu,dvd içinde iken servise götürdük.10 gün sonra aldım,şimdi canavar gibi maşallah.
    Benim arızayı servis anlamadı,merkeze yollamışlar,orada tamir olup geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsahini -- 15 Şubat 2006 9:24:58 >
  • arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun destek veren herkese teşekkürler voxline bulamayanlar için kyotoyu önerebilirmiyiz deneyen gören varmı
  • Şu an için en ideal player (Kendim incelemedim) LG 8761 gibi duruyor. Ama LG hakkında da her kafadan bir ses çıkıyor. Bazıları Xvid altyazısı açmıyor diyor, bazıları açıyor diyor.

Kiss ise sadece kaliteli kasasından ve kumandasından ibaret gibi. Hakkında hoş olmayan iddaalar var.

Arkadaşlar önemli bir noktayı da belirteyim. Ben Vestel, Philips ve Beko ile pek ilgilenemiyorum. Bu aletleri tanımıyorum. Eğer DivX player alacak olan varsa elinden geldiğince çok markayı araştırsın. Fakat yine de şu an için en iyi DivX player'ın Voxline olduğuna inanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.