Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • walla arkadaşlar ben zonguldak ta oturuyorum,kurban bayramı ncesi istanbul a gitmiştim.Sitemizdeki voxline ile ilgili yorumlarınızdan etkilenip bir adet aldım.deneme fırsatım olmadan zonguldak a döndüm.Eve geldiğimde ilk yaptığım iş denemek oldu fakat hiçbir formattaki cd yi okumadı.Elimde kalıyordu,son anda geri verdim,bir daha da bilmediğim bir marka almacağım!!
  • Bilmediğin markayı almamaktan ziyade bence aldığın şeyi almadan önce veya aldıktan hemen sonra dene. Her elektronik eşya bozuk çıkabilir, üretim hatası olabilir. Sony, Philips bile bozuk çıkabiliyor.
  • Bende attım bir mail, umarım geç kalmamışımdır.Umarım işe yarar.
  • Teşekkürler dostum. Geç kalma gibi bir şey söz konusu değil. İstediğiniz zaman yollayabilirsiniz.
  • ARKADAŞLAR MAİL ATAN ARKADAŞLAR V ÇEKİLMESİN GERİ BİR ÖNERİM VAR CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13:30 DA HERKES TEKRAR MAİL ATSIN.BU ARADA ATMAYAN ARKADAŞLARDA BU TARİHİ BEKLEMESİ GEREKMİYO TABİ AMA DAVET ONLARA DA AÇIK.NE DERSİNİZ?
  • ctesi tatil benim gibi iş yerindeki bilgisayarı kullanan kişiler için ve adamların mailleri ve yoğunluğunu sıcağı sıcağına görmesi için ptesi olabilir belki
  • arkadaşlar
    hem kendi mailimden,hem de eşimin mailinden,(ısrarla muzdarip olduğum Qpel codec sorununu da ekleyerek) ben de mail (leri) attım
    Eh bunun karşılığında, herhalde film bulabilmem için bir adres öğrenmem güzel olur
  • hikayeci,

Dostum Qpel yazılımsal değil donanımsal bir sorun. Yani firmware ile düzelmez. Qpel filmleri re-encode etmek için bir guide hazırladım bu bölümde.

Bi de film için falan link vermek yasak. Paylaşım programlarını kullanabilirsin.
  • CEHALETİME VERİN AMA FİLM İÇİN LİNK VERMEK NİYE YASAK BEN ANLAMADIM
  • link olmasada kendi derneğimiz içinde aynı şehirde olan arkadaşlar arasında bir değiş tokuş yapsak ne olur?
    Ayrıca cehaletimi mazur görürseniz bir şey sormak istiyorum
    mp3 çalmak istediğimde ekranda çıkan dosyalardan birine tıkladığımda dosya içindeki mp3 dosyalarını çalmaya başlıyor ancak dosyanın içindeki müzikler bittiğinde 2. dosyaya kendiliğinden geçmiyor
    Her Türk vatandaşı gibi kullanma kılavuzunu okumadan aleti kurcaladığım için sorunu çözemedim
    Kılavuzu bulamamam da 2. sorun olarak karşıma dikildi
    Yardımcı olabilirmisiniz?
  • BUNU SÖYLE GÖREBİLİRSİN BİR FİLM BİTTİĞİNDE DİĞER FİLMİ OKUMAYA BAŞLAMASI GİBİ
    YANİ DİREK ÇALMAZ HİÇ DENEMEDİM AMA KUMANDADAKİ PROG TUŞU İLE DOSYA YADA İÇİNDEKİLERDEN Bİ PROGRAM YAPIP ÇALDIRABİLİRSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİ DENEMELERİNİN SONUCUNU BURAYA YAZARSAN İYİ OLUR
    FİLM DEĞİŞİMİ ÖNERİN ÇOK GÜZEL BEN ANKARADA OTURUYORUM DEĞİŞİM İÇİN VARIM AMA ELİMDEKİ FİLMLER KADAR KALİTELİ VE İTİNALI ÇEKİLMİŞ DİVX XVİD LERLE DEĞİŞİM YAPMAK İSTERİM
  • Öneri mantıklı teşekkür ,akşam bir kurcalayayım
    Ayrıca ben de Ankaralıyım
    Konuyla ilgili size mail attım
  • arkadaşklar divx filmlerinizi cüzi bir miktara satabilir misiniz?Bu konuda birçok kişi bazı sitelerde reklam dahi vermiş.Ama güvenilir olmak lazım.Mesela cd başına 700 kuruş falan istiyolar.dvd ye 6 tane çekip 3.25 ytl ye veriyolar.Ben de eğer kaliteli çekim olursa mersin ve civarından alamk isterim.Ya da diğer illerdekilerden kargoyla! Ne dersiniz bu işi yapan var mı ??
  • Arkadaşlar,
    Bu bülümün moderatöründen öğrendiğim kadarı ile forum üzerinden DivX takası yapmak,takas için buluşma ayarlamak,DivX satışı yapmak yasak.Lütfen bu konuyu burda konuşmayalım. Derneğin buluşmaları ile ilgili olarak birşeyler ayarlamaya çalışacağım. Bu konuyu forum üzerinden değil (buna pm de dahil) başka bir yolla halledelim.
  • Arkadaşlar cevap gelmemesi üzerine her iki maile de aşağıdaki yazıyı gönderdim bizim adımıza. Gerçekten bir firma olarak en azından bir cevap verebilirlerdi. Hiç hoşuma gitmedi bu bu durum:

Voxline DVD 933 yeni firmware'i hakkında en azından "hazırlanacak" veya "hazırlanmayacak" şeklinde bir cevap vermenizi talep ediyoruz. Bir sürü Voxline kullanıcısı sizden gelecek bir cevabı bekliyor. Lütfen gelecekte firmwarelar gelip gelmeyecegini bildirin ki biz de boşuna beklemeyelim.

Saygılar
    Donanımhaber Forumu Voxline DVD 933 Kullanıcıları
  • hikayeci ne yaptın prog oldumu mail geldimi
  • prog u deneyemedim.kısmetse bu akşam
    mail gelmedi?
  • arkadaşlar ok divx takaslarını özel maille yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xphhh

walla arkadaşlar ben zonguldak ta oturuyorum,kurban bayramı ncesi istanbul a gitmiştim.Sitemizdeki voxline ile ilgili yorumlarınızdan etkilenip bir adet aldım.deneme fırsatım olmadan zonguldak a döndüm.Eve geldiğimde ilk yaptığım iş denemek oldu fakat hiçbir formattaki cd yi okumadı.Elimde kalıyordu,son anda geri verdim,bir daha da bilmediğim bir marka almacağım!!

hemşehrim bende zonguldakta oturuyorum bende aldım bu cihazdan aylardır kullanıyorum arkadaşın söylediği gibi bu tür cihazları aldığın yerde imkanın varsa deneyeceksin her marka bozuk çıkar elektronik bu sonuçta.

• hikayeci ve atınç arkadaşlarım kharianın söylediği gibi forum kurallarına göre forumu kullanarak divx takası vb yapmak yasakmış ancak şöyle olabilir bana özel mesajımdan her ikinizde ve daha kimler varsa e-mail adreslerinizi mail atın ben aradaki organizasyonu sağlarım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.