Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • Arkadaşlar eve bugün dönebildim, kusura bakmayın.

bergm,

Dostum uyduda kullandıgın scart kablosu işini görecektir.

clubberfree,

istediğin özelliği maile ekleyeceğim dostum.
  • ok kanka saolasınn ben maili her iki adresede gönderdim istersen birde maile ortak konu başlığı ekle
  • bende 3 mail adresi var hepsinden ayrı ayrı isimlerle gönderdim sizlerde böyle yaparsanız daha çok sesimiz duyulur diye düşünüyorum arkadaşlar hadi hep beraber bu konuya eğilelimde en kısa zamanda yeni güncellememiz gelsin
  • kharia çok teşekkürler, kolay gelsin
  • ARKADAŞLAR OLAYI KAÇIRDIM GALİBA HANGİ ADRESE HANGİ MAİLİ ATAYIM
  • bergm,

Önemli değil.

lookout,

Mail ve mailin gönderilecegi adresler ilk sayfada var dostum.
  • SLY_

DivX playerların birçok değerlendirme kriteri vardır. Açıkçası ben LG'nin bahsettiğin modelini kullanmadım. Söylediğin alet eğer bu firmware yapılmasaymış gerçekten çok kötü bir aletmiş. Voxline'a göre tek artısı altyazıların yerinin ve boyutunun ayarlanması sanırım. Yine de bir DivX playerı değerlendirirken sadece altyazı yönünden değerlendirmeyelim. Dediğim gibi bir çok kriter var. Voxline bu kriterleri en iyi bir arada bulunduran alet şu an için. Bir DivX playerı değerlendirirken aşağıdakileri göz önünde bulundurmanızı öneririm:

Codec seçiyor mu? Xvid ile arası nasıl?
    Takılmadan Packed Bit Stream oynatıyor mu?
    Qpel oynatıyor mu?
    Max hangi çözünürlüğü destekliyor?
    Hangi altyazı formatlarını okuyor.
    Kaç satıra kadar altyazı destekliyor?
    Türkçe altyazı destekliyor mu?
    DVD'ye kaydedilmiş DivXleri okuyor mu?
    Klasör-dosya görünümü var mı?
    Fiyatı uygun mu?
    Firmware desteği var mı?
    Ses ve görüntü çıkışları ihtiyacınıza uygun ve yeterli mi?
    Optik okuyucusu nasıl? Çizik veya kirli CD'leri iyi okuyor mu?
    Teknik servisi yeterli mi?
    Garantisi var mı?

Göründüğü kadarıyla LG güzel bir alet (bu firmware sayesinde). Ama kullanmadığım için yukardakilerin kaçını barındırıyor bilmiyorum. Bu yüzden Voxline'dan iyi yada kötü diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 1 Şubat 2006 10:46:38 >

• arkadaşlar maili gönderdim hakkımızda hayırlısı
  • selam
    ben de mesajı gönderdim.hatta 2 tane de kendimden madde ekledim ;.bunun en önemlisi başka diskten yüklenen son altyazının hafızada kalması isteği.
    qpel özelliğe sahip video nun, veya yüksek çözünürlüğe sahip, re encode edilmesini gösteren basit ve kulanışlı bir rehbere link bilen var mı acaba ?
    aleti görür görmez ısındım ve hemen hemen tüm özelliklerini sevdim ben (bu fiyata dememek için kendimi zor tutuyordum ama dedim sanırım :)).umarım bu alete tüm üreticiler özenir de ilerde daha güzel ürünler kullanırız.
  • Perpetual_007,

Dostum eklediğin diğer madde nedir onu da söylersen aslına yazarım. İlgin için teşekkürler. Qpel ve yüksek çözünürlük için ben bir klavuz hazırlayacağım ama şimdilik aşağıdakiyle idare edebilirsin:

http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=273901

Auto GK'nın kendi sitesinden son versiyonunu (beta olmasın) indirirsen daha iyi olur.
  • kharia dostum
    qpel için hazırladığın çalışmayı 4 gözle bekliyoruz bilgin olsun
  • Mail i iki adresede gönderdim çalışmaları destekliyorum bu aleti kusursuza yakın yapacağız...
  • arkadaşlar belki yeri değil ama bir sorum olcak
    mesela voxline ASF ve WMV dosyalarını açmıyor benimde elimde bir sürü bu tür dosyalar bulunmakta bunları avi yada voxline ın desteklediği başka bir format nasıl yapabilirim hangi çeviriciyi kullanmalıyım şu ana kadar hiç çevirici kullanmadım en basit kullanımlı bildiğiniz bir çevirici varmı vcd yapın demeyin çünkü çok vakit alıyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
  • saolasın kharia
    komşu bir sitede (DP) megablast arkadaşın virtuadub ile bir rehberini buldum.ama senin linkini verdiğin de güzel.senin rehberi de bekleriz efenim.farklı teknikler hep faydalı olmuştur.bilgi gibisi yok.
    benim diğer istek yüksek çözünürlükteki videoların bozuk oranlarda da olsa gösterilebilme isteğiydi.sen de mesajında belirtmişsin zaten.
    bir de menü dili türkçe olduğu halde neden tam türkçe göremiyorum...:( ? (mesela gönül yarası-->gsnsl yarasl gibi görünüyor).çok da önemli değil ama düzeltme yöntemi varsa boşuna bakmıyım alete mal mal...hehehe
  • cihaz dün elime geçti sadece vcd deneyebildim. gayet güzel bir de biraz daha pratik yapabilirsem harika olacak. bu arada cihazı teknosa dan sipariş vermiştim tam 5. iş günün de elime geçti.
  • Arkadaşlar bana bi yardımcı olun. Bazı filmlerde ileri-geri sardırınca ses-film uyuşmazlığı yaşanıyor. Önce takmıyordum ama şimdi iyice sinir oldum. Şu ana kadar 3 filmde bu sorun oldun. Baştan ileri-geri almadan seyredince bi sorun olmuyor.
  • EVET ARKADAŞLAR BEN DE ALETİ DAHA YENİ ( 2 GÜN ÖNCE) ALDIM. ŞİMDİLİK FENA DEĞİL GİBİ . AYRICA DERNEK ADINA MAİL DE ATTIM.
  • bu arada voxline, profilo nun yan ürünü mü?Çünkü profilonun bir Multimedya Tv seti var divx oynatabiliyor.Üstelik 70 ekran.Yani arkadaşlar 70 ekran tv almayı düşünen varsa aynı anda divxli dvd se almış olacağı için düşünebilirler bu aleti.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=112&intProductID=845
    Burada teknik özellikleri ile resmini de bulabilirler.
  • bu cihaz harika...
    VOXLİNE İÇİN MAİL ATTIM
  • semihus,

Dostum bu durumun bir çözümü yok. Yavaş ileri almayı veya "Go To" fonksiyonunu kullanmayı deneyebilirsin.

atınç,

Sözünü ettiğin tv aynı playerı barındırıyor mu bilmiyorum. Kullanan biri varsa görüşlerini yazarsa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.