Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • evet teknosa.com.tr den soruma cevap verebilecek olan varmı??

Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı çalıştırdım her şeyi okuyor. Ancak önpanel ile gövde arasında bir açıklık var sol tarafta önemli değil gibi bakacağım değiştirirlerse değişitirim, olmaz ise pek önemli değil .Ancak cd tepsisi açıldığında sonuna kadar açılmıyor gibi geldi bana yani cd yi koymak için biraz cihazın içine sokmak gerek sizde de öyle mi yoksa cd tepsisi %100 yukarıdan atsan içine duşecek şekilde açılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 23 Ocak 2006 17:37:21 >
  • kakaleyte,

benimki de oyle acılıyor. korkacak bisey yok.

Ben aldıgım zaman bi tanesi amcamlara olmak üzere iki tane almıştım. Senin söylediğin gibi ön panelde hafif açıklık vardı. Ayrıca salladığında içinde birşeyler oynuyordu. Sorunsuz çalışıyordu fakat içime sinmediği için iade etmiştim Teknosa'ya. Sorun çıkarmadan almışlardı. Bu forumdamıydı tam hatırlamıyorum birinin daha başına gelmişti aynı olay. Nedendir bilmiyorum. Teknosa'nın dikkatsizliği sanırım. Ordaki bazı çalışanlar kutuların içinde elektronik eşya olduğunu umursamadan kutulara çok sert davranıyor.
  • arkadaşlar
    yeni bir voxline kullanıcısı ve üye olarak herkese merhaba
    yazılardan atlamış olabilirim
    Qpel codec ile divx seyredebilme sorununu çözebilen oldu mu?
  • hikayeci,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Umarım mail olayına destek verirsin.
    dostum ilk mesajdaki bilgiler hep güncel. Çözülen bir sorun olursa oraya ekleyeceğim. Qpel sorunu çözülmedi. Qpel donanimsal çözüm gerektirdiği için sanırım Voxline asla Qpel oynatamayacak. Qpel filmleri re-encode ederek Qpel'den kurtulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 24 Ocak 2006 10:53:41 >
  • Mail olayına sonuna kadar destek
    Yalnız re-encode olayına tahminen bilgisayar gerektiği için o konuda şansım yok
    Maltepe pazarının gereksiz el altı satışı sonucu elime sürekli düşen Qpel filmlerle başbaşayım
  • hikayeci, maltepe pazarından uzak dur. netten alışveriş yap. çok daha ucuza mal oluyor inan.
  • Arkadaşlar, qpel dediğiniz hangi format, çok yaygın olmayan bir format olsa gerek pek duymadım. Ben de 720sa almayı düşünüyordum, 720sa nın hangi özellikleri voxline den üstun, duruma göre belki voxline da alabilirim... Bana 720sa ile voxline karşılaştırımısınız, teşekkürler...
  • philips 720sa elbette daha iyi ama fiyat olarak aralarında tam iki katı fark var.
  • arkadaslar yazdıklarınızı okuyunca bende voxline 933 almaya karar verdim ama ev de bilgisayarda var ben bir de LOGITECH - X-530 70W 5.1 SPEAKER almayı düsünüyorum aldıgım voxline bunlardan ses cıkarır mı . kusura bakmayın bu konulardan hic anlamam eger yanıtlarsanız cok sevinirim
    unutmadan galiba birde Next YE 2000X CI PLUS ( 2 MODÜL GİRİŞLİ ) UYDU ALICISI alacagım biraz teknoloji özürlü kaldık ne yapalım biraz evimizi düzeltelim yardımlarınızla
    baska önerileriniz olursa da olur

• MAIL' E TAM DESTEK HEP DESTEK
    (Bugün itibariyle İstanbul bölgesinde tam olarak nerde satıldığını bilen varmı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 24 Ocak 2006 23:19:23 >

• hep destek tam destek voxline kullanıcısı olarak tabiki bende mail atıcam zaten bizler sorunlarımızı dile getirmezsek firmalar bize nasıl yardımcı olabilirki herkesden destek bekliyoruz sadece 2 dakkamızı alcak bu mail olayı
  • ARKADAŞLAR,BENİ UNUTMAYIN. VOXLİNE'NİN İLK SAHİPLERİNDENİM.FORUMUN BU BÖLÜMÜNE UZUN

ZAMANDIR GİRMİYORDUM.BİR ELİN NESİ İKİ ELİN SESİ VAR.. TAM DESTEK BENDEN
  • Yüzbaşım
    Film alabileceğim bir adres varmıdır elinizde
  • ESTEK KÖSTEK KUM GİBİ DESTEK
    BENDE VARIM
    ŞU MAİL OLAYINI ÇÖZELİMDE FİLM PAYLAŞIMI OLAYINA GİRELİM ARTIK
  • Herkese çok teşekkürler. Yeni katılan arkadaşlara da selam!

Bir arkadaşımın evinde olduğum için Perşembe akşamına kadar topikle ilgilenemeyeceğim. Perşembe akşamı maile son şeklini veririz.
  • ben şimdiye kadar 50 kez mail attım bu firmaya, bir 50 kez de bu hazırlananı atarım ne olacak postaneye gitmiyoruz ya
  • merhaba arkadaşlar; yeni üyelerden biriyim. dün teknosa dan bende sipariş verdim. büyük ihtimalle gelecek(inş.) bir sorum olacak; bende arçelik tv var arkasında 2 tane scart girişi var bunlardan birine uydu receiver bağlı. dvd player ın bağlantısını nasıl yapmam gerekiyor. uydu da kullanılan scart kablosu iş görürmü yoksa değişik bir bağlantımı kullanacağım. bilgilendiirseniz sevinirim
  • Voxline kullanan arkadaşların ya da yeni divx player alacakların LG 8761 EM modeli hakkındaki düşünceleri nasıl olur.. Firmware update ile LG'nin kazandığı özellikler, Voxline'ın update sonrası aldığı özelliklerden anladığım kadarıyla daha fazla. Özellikle altyazı ile ilgili font boyutu, font rengi, altyazı pozisyonu gibi birçok farklı özellik seçilebiliyor (aşağıda eklenen özelliklerden bakabilirsiniz)..

LG ile Voxline'ı karşılaştırırsak sonuç ne olur??? Piyasada Voxline player kalmadı, şimdi LG 8761EM modeline mi yönelsek.. Henüz divx player almadım, buraya yapacağınız yorumlardan sonra hangisini satın alacağıma karar vericem. Linklerden ürünü kontrol edebilirsiniz.. Fiyatı 150 YTL civarında..

http://www.ufotek.com.tr/ufoweb/urunler.php?malkodu=TD.LG-DV8761EM

http://forum.donanimhaber.com/m_4532904/tm.htm

LG 8761EM UNOFFICAL FIRMWARE!

br0max isimli yurt dışında yaşayan bir arkadaşın LG DVD ve DivX playerlar için yapmış olduğu
    Unoffical Firmware. Tarafımdan menü dile Türkçe'ye çevrilmiştir.
    Desteklenen LG cihazlar için aşağıdaki linke bakabilirsiniz:
    http://www.geocities.com/lg8x51/compatibility.html

Eklenen Özellikler:
    * Türkçe menü dili
    * Türkçe altyazı desteği
    * Dosya isimleri için özel karakter desteği
    * Müneden seçilebilir altyazı parametreleri:
    + Font Boyutu: Küçük, Orta, Büyük
    + Font rengi: Beyaz, Sarı, Açık Gri
    + Pozisyon: 0, +10, +20 ... +120
    + Düşey Hizalama: Üstte, Altta
    + .idx/.sub için renk paleti: RGB, YUV
    + DivX altyazı yükleme: İsme göre, hepsine göre, isim veya hepsine göre(*)
    * Altyazı ismi film ismi ile aynı olma zorunluluğu yok
    * PAL ve NTSC modlarını menüden seçebilme
    * 2 satırdan fazla olan altyazıları destekleme
    * Altyazılarda büyük font desteği
    * Beyaz renk altyazılara siyah renk çerçeve
    * PAL ve NTSC modlarında aynı pozisyonda altyazı desteği
    * Altyazılarda gri arkaplan kaldırıldı
    * Altyazılarda ortalama sorunu giderildi
    * .srt uzantılı altyazılarda zamanlama sorunu giderildi
    * Bu güncelleme firmware V1.385201 üzerine kurulmuştur.

Aşağıda verilen linkten indireceğiniz zipli dosyanın içindeki "Lv8d3020b.mih" dosyasını
    aşağıdaki talimatları izleyerek cd kayıt edip cihazınızın güncellemesini yapabilirsiniz.
    Talimatlar:
    http://www.ufotek.com.tr/suruculer/divx/LG_DVD_Divx_player_8000/Divx_yukseltme_talimatlari_8000_DV9843_DG9843.pdf

UNOFFICIAL FIRMWARE:
    http://www.geocities.com/br0max/lg8x51_1254_v4a_beta_bmx.zip

Not: Bu güncelleme LG firmasının resmi güncellemesi değildir. Bu güncellemeden sonra cihazınız
    garanti kapsamına çıkacağından oluşacak herhangi bir sorunda sorumluluk tamemen size aittir.

SLY..

• öncelikle SLY arkadaşım bizler lg kullanmıyoruz voxline kullanıyoruz ve voxlineden gayet memnunuz 1-2 sorun dışında lg her codec i açarmı açmazmı nasıldır bilemiycem
    ve arkadaşlar maile şu voxline ın mp3 olayınıda ekleyelim yani bir mp3 çalarken öbür menülerde gezebilme olayınıda ele alsınlar
  • öncelikle SLY arkadaşım bizler lg kullanmıyoruz voxline kullanıyoruz ve voxlineden gayet memnunuz 1-2 sorun dışında lg her codec i açarmı açmazmı nasıldır bilemiycem ama gayet iyi gözüküyor özellikleri
    ve arkadaşlar maile şu voxline ın mp3 olayınıda ekleyelim yani bir mp3 çalarken öbür menülerde gezebilme olayınıda ele alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 27 Ocak 2006 15:49:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.