Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • adamlar forumu takip ediyoruz demişler;
    şifre böle 50 tane aynı mailden gönderilmesi pek hoş olmaz ki
  • ARKADAŞLAR BU MAİLİ ATMAMAMIZIN SEBEBİ ADAMLARIN FORUMU TAKİP ETTİKLERİNİ SÖYLEDİKLERİ HALDE GÜNCELLEME OLMAYIŞI MAİL OLAYI KESİNLEŞTİYSE DİĞER ARKADAŞLARLADA HABERLEŞİP ATMAYA BAŞLAYALIM
    BENİM GOTO FONKSİYONU BAZEN GÜZEL ÇALIŞIYOR BAZEN TAKILIYOR ALETİ KAPATIP AÇMAK ZORUNDA KALIYORUM 2.GÜNCEKLLEMEYİ YAPIYORUM AMA GÜNCELLEME ÖNCESİDE DURUM AYNIYDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaksel

Evet, 2. güncellemeyi kullanıyorum. Ben şu ana dek bu yöntemle tek bir filmde sorun yaşadım (Indiana Jones - Temple of the Doom - deity release) onda da önce yazdığım dakikaya gitti, oynamaya başladı, birkaç saniye sonra yine en başa döndü. Onun dışında, sanıyorum 10-12 filmde denemişimdir, hiçbirinde sorun çıkmadı.

Aklıma şu geldi bir tek: Süreyi girerken, boş haneler için de "sıfır" girmek gerekiyor. Yani eğer filmin 8. dakika 19. saniyesine gideceksen, GO TO'ya bastıktan sonra 00 08 19 girmen gerekiyor. Öyle yapıyorsun, değil mi? Yoksa direkt 8 ve 19 tuşlarsan süre ekranı kayboluyor zaten.

Bir de, süreyi girdikten sonra ENTER'a basmayı unutmuş olabilir misin acaba?

Ya kızacaksın ama 00 diye baslaması gerektiğini hiç düşünmemiştim. Utandım vallahi böyle bir şeye dikkat etmediğim için. Pardon safaksel.

lookout,

haklısın dostum. Hem güncellemenin henüz çıkmamış olması, (Gerçi adamların hakkını da yemeyelim daha 2. güncelleme yeni sayılır), hem 2. güncellemenin yetersiz oldugunun bildirilmesini amaclıyoruz.

Bunu yaparken firmaya DivX hakkında bir izleyici kimliğiyle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sonuçta altyazının nasıl olması gerektigini izleyici,az cok DivX izlemiş kişiler belirlemeli bence. Ben burdaki birçok arkadaşın DivX konusunda tecrübeli insanlar olduguna inanıyorum. Bu görüşlerin birleşerek daha esnek ve güzel bir kullanım için Voxline üreticilerini yönlendirmesini istiyoruz. Bunun sonucunda DVD933 cok daha iyi bir noktaya tasınacak, firma ve biz karsılıklı fayda saglamıs olacagız.

Yalnız gerçekten adamların hakkını yememek lazım. Kısa süre içerisinde iki firmware çıkardılar. Bunun yanında kullanma klavuzuna "gerekli hallerde firmware güncellemesi yapmak için..." yazısını koymaları da DVD933 için sürekli bir firmware desteği vereceklerini gösteriyor.

Bu arada topikte bayagı degisim yaptım. Begendiniz mi arkadaslar?

Edit: Arkadaşlar DVD-933 Region Free değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 20 Ocak 2006 17:30:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: safaksel

quote:

Orjinalden alıntı: leo1999

alt yazının konumunun isteğe göre değiştirilmesi iyi bi fikir.
    ama yazının sadece siyah bantlar üzerinde kalması kötü.
    şahsen ben 16:9 tv kullanıyorum. film izlerken siyah bantları görmediğim için altyazılarıda göremem.

16:9 televizyonu olanlar için bu hiçbir değişiklik yaratmaz, için rahat olsun :)

Ekran formatı ne olursa olsun, görüntü sistemindeki (PAL) yatay çözünürlük, satır sayısı değişmeyecektir. Söz konusu altyazı değişikliği, yazının yerini bu satırların belirlediği koordinatlara göre ayarlayacak. Yani yazı, televizyon ister 4:3 olsun, ister 16:9, aynı konumda çıkacak (aşağı yukarı). Aradaki fark şu: Geniş format filmler oynarken, 4:3 televizyonu olanlarda o konuma siyah boşluklar rastlayacak, 16:9 televizyonu olanlardaysa aynı konuma filmin görüntüsü yerleşecek.

Bunu basit bir denemeyle sınayabilirsin: Televizyonunda mutlaka 4:3 emulasyonu vardır. İçinde geniş format film olan bir DVD tak, önce 16:9 olarak izle, sonra TV modunu 4:3 yaparak dene. Her durumda yazıyı okuyabileceksin ;)

baba, film 16:9 olunca televizyonun zoom özelliğini kullanıp alttaki bantları görünmez hale getiriyorum o zaman 16:9 tv nin nimetini yemiş oluyorum .eğer normal izlemeye kalksam 16:5 gibi manyak bi format oluyo filmdekilerin yüzü sünüyo, ekranın yarısı siyah bant oluyor.
    ortak mail örneğindeki bir madde şöyle
    ''1. Altyazının Konumu

Altyazılar çok yukarda izlenmektedir. Altyazıların konumunun kullanıcı tarafından kumanda ile ayarlanabilmesini en azından 2-3 farklı konum seçeneğinin menüden seçilebilmesini istiyoruz.
    Eğer bu mümkün değilse altyazının elden geldiği kadar siyah bantlar üzerinde olmasını talep ediyoruz.''

Şu anda tüm filmlerde altyazı film üzerinde. zaten olması gerekende bu neyse..
    ha şimdi sen dicen 'yav kardeş zaten biz altyazı konumunun değiştirilebilir olmasını istiyoruz senin için birşey farketmiyicek' evet doğru bu ii olur.
    AMA ALTYAZI SIYAHBANT TA SABIT OLMASIN.
    anlatabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 20 Ocak 2006 22:21:50 >

• ortak maile bende varım
  • Slm beyler, siteyi gezerken denk geldim bu sayfaya , biraz okuyunca da Voxline DVD player sahibi olmamama ragmen destek icin ben de yollarım mail, yanlız her zaman girmiyorum internete(1-2 günde bir) o yüzden biriniz bu mail atılmaya baslanınca pm'e msj atarsa memnuniyetle katılırım.
    Yolunuz acık olsun...
  • quote:

baba, film 16:9 olunca televizyonun zoom özelliğini kullanıp alttaki bantları görünmez hale getiriyorum o zaman 16:9 tv nin nimetini yemiş oluyorum .eğer normal izlemeye kalksam 16:5 gibi manyak bi format oluyo filmdekilerin yüzü sünüyo, ekranın yarısı siyah bant oluyor.
    ''1. Altyazının Konumu

Altyazılar çok yukarda izlenmektedir. Altyazıların konumunun kullanıcı tarafından kumanda ile ayarlanabilmesini en azından 2-3 farklı konum seçeneğinin menüden seçilebilmesini istiyoruz.
    Eğer bu mümkün değilse altyazının elden geldiği kadar siyah bantlar üzerinde olmasını talep ediyoruz.''

ha şimdi sen dicen 'yav kardeş zaten biz altyazı konumunun değiştirilebilir olmasını istiyoruz senin için birşey farketmiyicek' evet doğru bu ii olur.

Dostum mailde çoğunluk ne istiyorsa onu yazacağım. Bildiğim kadarıyla burdaki bir çok kişi altyazıların tamamının siyah bant üzerine gelecek şekilde aşağı alınmasını istiyor. Bence böyle daha rahat. Tabi sen bu halinden memnunsan 2. firmware'i kullanmaya devam edebilirsin.

Tauron teşekkür ederim dostum katıldığın için. Ben seni haberdar ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

quote:

''1. Altyazının Konumu

Dostum mailde çoğunluk ne istiyorsa onu yazacağım. Bildiğim kadarıyla burdaki bir çok kişi altyazıların tamamının siyah bant üzerine gelecek şekilde aşağı alınmasını istiyor. Bence böyle daha rahat. Tabi sen bu halinden memnunsan 2. firmware'i kullanmaya devam edebilirsin.

Tauron teşekkür ederim dostum katıldığın için. Ben seni haberdar ederim.

arkadaşım çoğunluğun 4:3 tv si olsun olmasın ,amaç tüm tv modellerine ve voxline kullanıcılarına yönelik bir firmware çıkartılması.
    ben altyazıların sabit değilde değişik konumlarda ve font tipi ve büyüklüğünün ayarlanabilir olması taraftarıyım.
    ''sen 2.firmware i kullanmaya devam et' yani 16:9 tv lere firmware yok gibisinden bir cevapta, ne kadar başkoyduğun amaca hizmet eder o ayrı mesele.
    helal olsun böyle devam et sevgili voxline kullanıcıları savunucusu.

• Arkadaşlar bende sipariş verdim yarın elimde olacak desteğe hazırım.
  • quote:

arkadaşım çoğunluğun 4:3 tv si olsun olmasın ,amaç tüm tv modellerine ve voxline kullanıcılarına yönelik bir firmware çıkartılması.
    ben altyazıların sabit değilde değişik konumlarda ve font tipi ve büyüklüğünün ayarlanabilir olması taraftarıyım.
    ''sen 2.firmware i kullanmaya devam et' yani 16:9 tv lere firmware yok gibisinden bir cevapta, ne kadar başkoyduğun amaca hizmet eder o ayrı mesele.
    helal olsun böyle devam et sevgili voxline kullanıcıları savunucusu.

Dostum neden boyle davranıyorsun ki? Biz de zaten altyazıların konumunun ayarlanabilmesini istiyoruz. Firmware'i hazırlayacak olan insanlar söz konusu düzeltmeleri yaparken 16:9 ve 4:3 arasındaki farkları dikkate alacaklardır. Yani çıkacak firmware her iki tipe de uygun olacaktır. Ben senin 4:3 tv'de altyazıların su an bulunduğu yerde kalmasını istediğini sandım. Oysa ki sadece ben değil burdaki çoğunluk bunun tersini istiyor. E benim de amacım çoğunluğun isteklerini üreticiye iletmek olduğuna göre ben amacım dışında bir davranış göremiyorum.

Sen 16:9 formatlı tv'ler için özel isteklerini buraya yaz, onları da maile ekleriz ok?

• Arkadaşıma aldırttım,fakat şimdi kendimede almak istiyorum
    İstanbulda ne teknosalarda nede ep de kalmış
    nerde bulurum?
    teknosada bayram nedeniyle gelmedi dediler
    Bende ortak yeni mailinize destek veriyorum!!
    Kesinlikle yeni bir UPDATE gerekli
  • kakalayte ve iagartan aramıza hoş geldiniz.

iagartan dostum aşağıdaki linkteki sayfanın en altında bu aletin nerelerde satıldığı yazıyor. Umarım herhangi birinden alabilirsin.

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=prod_detail&pid=240&PHPSESSID=bc64eca5191f12997ebd46e80d6640af
  • bu site ve mağzaların hepsini biliyorum,şuan için hiçbirinde yok
    ben arkadaşıma hepsiburada.com dan almıştım
    sanırım stokları bitti,teknosa haftaya gelecek diyor
    yakın bir zamanda yeniden piyasaya döner
    çok tuttu bu cihaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

kakalayte ve iagartan aramıza hoş geldiniz.

iagartan dostum aşağıdaki linkteki sayfanın en altında bu aletin nerelerde satıldığı yazıyor. Umarım herhangi birinden alabilirsin.

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=prod_detail&pid=240&PHPSESSID=bc64eca5191f12997ebd46e80d6640af

• www.teknosa.com.tr den sipariş edebilirsiniz bende ordan aldım.
  • ne zaman aldın?
    quote:

Orjinalden alıntı: kakaleyte

www.teknosa.com.tr den sipariş edebilirsiniz bende ordan aldım.
  • Valla iagartan hocam, aletin sitesinde bu magazalar yazıyor. Bunlardan baska bir yerde var mıdır bilmiyorum. Beklersin biraz, stoklara gelince alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 6 Kasım 2006; 6:34:55 >
  • arkadaşlar 22 Ocak 2006 da Ankara real den bende aldım yukarıda yazılan konularda fazla bilgim yok kullanımı hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailor26

arkadaşlar 22 Ocak 2006 da Ankara real den bende aldım yukarıda yazılan konularda fazla bilgim yok kullanımı hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz

Ne hakkında bilgi almak istiyorsun dostum?
    Kullanma klavuzundan yararlanmanı tavsiye ederim. Yeterli denilebilecek bir kullanma klavuzu var.
  • Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı çalıştırdım her şeyi okuyor. Ancak önpanel ile gövde arasında bir açıklık var sol tarafta önemli değil gibi bakacağım değiştirirlerse değişitirim, olmaz ise pek önemli değil .Ancak cd tepsisi açıldığında sonuna kadar açılmıyor gibi geldi bana yani cd yi koymak için biraz cihazın içine sokmak gerek sizde de öyle mi yoksa cd tepsisi %100 yukarıdan atsan içine duşecek şekilde açılıyor mu?
  • kakaleyte ,teknosa.com.tr dan mı aldın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.