Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: atillaadn

Tabi ki cihazı gördüm, kullanan tanıdıklarım da var, Teknosa'dan da burada belirtme gereği duymayacağım çok ilginç! yorumlar aldım yani ilk olarak bilemiyorum marka ile ne tarz bir ilişki içindesiniz de bu derecede direkt subjektif olarak savunmaya geçiyorsunuz, quality assr. mühendisi veya müdürümüsünüz bilmem de bu millet kazıklanmaktan bıktı. Yıllarca Şahin, Kartal (otomobil bağlamında) vs. ile uyutulduk. Mesela söyleyin bana neden piyasadaki en ucuz divx dvd player schaub lorenz SLD 2006 kötü de Voxline iyi. Ben ciddi alıcıyım, İKNA EDİN BENİ ALAYIM, SİZ DE PRİM ALIRSINIZ TAHMİNİMCE.

Bak arkadaşım,

Ben bu cihazı aldım, kullandım, memnun kaldım ve burda benim gibi DivX player almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla insanlara tanıttım. Sorunlarına gücümün ve vaktimin yettiği kadar yardımcı olmaya calıstım, ortak mail hareketini organize ettim, almak isteyen arkadasların her turlu sorusuna cevap vermeye calıstım. Bu forumun 2 senelik kullanıcısıyım, az çok tanınıyor biliniyorum. Bir firmaya, bir zümreye hizmet edip cıkar saglayarak insanları dolandırmak aklımın ucundan bile gecmez. Benim bu kadar cabalarımın üzerine senin gibi emeğe, düşünceye saygısı olmayan insanların bana, ben bir firma için çalışıyormuşum şeklinde itham etmesi saygısızlıktır, ayıptır.

Ben her zaman söyledim, belki daha iyi alternatifler vardır, lütfen Voxline ile sınırlı kalmayıp diğer marka ve modelleri araştırın diye. Beni suçlamadan önce burda ve diğer konularda yazdıklarımı okusaydın beni bu şekilde suçlamazdın.

quote:

Orjinalden alıntı: atillaadn

GÜLME İŞARETİNE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM! SADECE BİRAZ OBJEKTİF OLUP, DEĞİŞ FİKİRLERE AÇIK OLMAK LAZIM, BRAINSTORMING VS. MAKSADIM SOHBET VE BİLGİLENMEK, SAYGILAR.

İnternet karşında, git araştır diğer forumları. Daha objektif ve ayrıntılı bir yazı bulursan getir biz de okuyalım.

Bu konu ciddi ve saygılı bir konudur. Konuşacaksan, fikirlerini paylaşacaksan ciddi ve saygılı bir biçimde paylaş lütfen. Maksadın sohbetse insanlara yanlış ve kırıcı ithamlarda bulunma; maksadın bilgilenmekse sor öğren, dalga geçme.

• Maksimizasyon kapasitelerin ve limitlerin son noktada kullanımı ancak optimizasyon da bu en üst seviyede kullanıma rağmen ideal sonuçlara ulaşılamamasıdır. Yani siz fiyatı en üste çektiniz diye de en alta indirdiniz diye de en ideal verimi alamamanız yüksek olasılıktır, (alıcı açısından) Fransızcadan veya İngilizceden ziyade iktisat terimi olarak kullanmaktayım. Mesele tüm forum kullanıcılarının ideali yakalama, bilgilenme uğraşılarında daha iyi bilen kişilerce ideale yönlendirmeleridir amaçlarıdan biri ki bu uzun vadeli faydaları da içerir. Aradaki fiyat farkları astronomik olmadığından ben sadece en pahalıyı alın demiyorum ama en ucuza da takılmayın diyorum, ama Sony samimiyetle söylüyorum her gün en az bir saat kullanılmasına rağmen çok sağlam. Yokse elin Japon'unun değil yerli malımızı kullanalım ister gönül, ama bizim de bir Honda'mız vardı, üzerine titrerdik, rektifiyesiz 600.000.km. yol yaptı. Kıssadan hisse.

• bence olumsuz yorumları çok takıyosunuz
  • kusura bakma biz iktisatçı değil mühendisiz o yüzden dediğin bana birşey ifade etmedi. Ama optimizasyonun hiç böyle çevrildiğini duymamıştım. Değişik bir bakış açısı tabii.

Fiyat farkı çok değil dediğin %100 den fazla bu da mühendislik bilimi için oldukça büyük bir fark.

Tabii ki en ucuza takılmamak lazım. Zaten daha önceki mesajlarımdan birinde en ucuz olmadığını söylemiştim 74 milyona bertone var. Senin bahsettiğin Şahap abi Lorenzo var.. vs.

Fiyat/performans ın 0 a yakın bir reel sayı olması ile ilgileniyoruz biz. Yani bu fonksiyonun limitini minimize ediyoruz.

Bu ürünü ben de yeni aldım ve gerçekten arkadaşların çok objektif yaklaştıklarını gördüm cihaza. gerçekten süper kalite bir işçilik yok ama bu fiyat için hiç de azımsanmayacak kalitede. Klasik Çin malı gibi değil. Zaten Çinlilerle daha önce iş yapmış biri olarak diyebilirim ki Çinlilere yeterli parayı verirsen kaliteli mal da çıkarıyorlar. Buna örnek te Voxline. Zaten Profilo gibi köklü bir kuruluş ta dendiği kadar kalitesiz olsa bu ürünü getirmez.

Şahsen az bile söylemişler oldukça güzel bir ürün.

Muhakkak dediğin gibi yerli malı kullanmak ister gönül fakat yabancı hayranlığına da gerek yok.

Kim neyi iyi yapıyorsa onu alacaksın tabii ama elindeki paraya göre en iyisini almak ekonomimizin bozulmaması için de şart.
    Mesela iriver mp3 cd player ı var oldukça uygun bir fiyata almıştım. Arkadaşın da üstün özellikli bir sony si vardı inan benimkinin hem özellikleri daha fazla hem de ses kalitesi daha güzel çıktı çünkü aynı medyaları aynı müzik sistemini aynı şarkıları kullandık test için.

ve onun cihazı benim cihazdan 4 kat daha pahalıydı. Bilmem anlatabiliyormuyum . Kıssadan hisse 2.

Bir de hep araba örneği veriyorsun. Otomobil mekanik bir cihaz ve zrittronik şansıman da çıksa vs. araba yine arabadır senin ayağını yerden keser sonuçta arıza çıkarmıyorsa ve uzun süre gidiyorsa tabiiki o seçilir.

Ama elektronik cihaz öyle değil formatlar bile zırt pırt değişiyor. Dolayısıyla bir divx playerı 10 yıl 15 yıl kullanmanın hiçbir anlamı yok.

Sevgiler

• quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: xo

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bende var bi tane de arkadaşıma bugün alıcaktım fakat çok büyük bi sorunu olduğunu farkettim....

voxline bulunamıyor, tükenmiş

çok sorunsuz güzel bi makina, lg makinam xvidlerd altyazı okumazken bu sorunsuz altyazıları görüyor

Oficial update ile bu sorun çözüldü arkadaşım. Xvid de altyazı problemi yok artık LG de

http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1089large4jc.jpg
    http://img112.imageshack.us/my.php?image=cimg1093large0eg.jpg
    http://img150.imageshack.us/my.php?image=cimg1097large8zx.jpg
    http://img107.imageshack.us/my.php?image=cimg1110large3ug.jpg
    http://img107.imageshack.us/my.php?image=cimg1110large3ug.jpg

al sana lost dizisi xvid ve türkçe altyazı

link verebilir misin?

http://www.ufotek.com.tr/ufoweb/suruculer.php?Folder=I3138G3570I3570L3570U3138V3480V3552J3456F3522K3450B3546P3138M3546R3558Y3540L3558F3450I3558N3504W3462A3540Z3138H3456O3486A3564U3576L3138T3312U3282H3426W3264D3372N3264E3426O3264H3486A3564K3576Q3426F3528U3504S3438V3582H3462J3540T3426T3192O3144C3144G3144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 20 Şubat 2006 20:58:24 >

• olursa süper olur, teşekkürler xo

ama maalesef altyazı yine yok sitede update anlatımın en sonunda bunu belirtmiş LG

xvidden divxe çevrin diyo
    sağol be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 26 Şubat 2006; 23:03:24 >
  • to:Kharia

dostum bizim voxline packed bitstream de de sorun yaşıyordu değil mi?
  • Hayır metabesk, Voxline PBS ile herhangi bir sorun yaşamıyor.
  • voxline'deki PBS nedir bi açıklarmısınız? bir de şunu sorayım dikkat ettiyseniz cihazda açılmaya karşı garanti etiketi yok sizlerinkinde var mı. sizde de yoksa niye koymamışlar merak ettim de. açılsa da kabulümüzdür mü demek istiyo acaba garanti sağlayıcı?
  • Packed bit stream ile kodlanmış divx xvidleri oynatabiliyor anlamında dedi Kharia
  • metabesk arkadaşım sony discman ile iriver mp3 player ı karşılaştırdığını ve sony nin seste yetersiz kaldığını söylemiş aynı olay bendede başıma geldi sony discman imin sesi premier discman in sesinden daha az çıkıyordu bu olayda beni bayağ bir rahatsız etmişti bizde aynı bütün testleri yaptık aynı parçayı ve hatta aynı pilleri ve kulaklıkları discman lere takıp denedik ama sony nin sesi yetersiz kaldı ben bayağ bir çileden çıkmıştım artı daha düne kadar sony gibi kaliteli markaların çoğu cd yi seçtiğini ve okumadığını söylemeye gerek yok sanırım
  • benim denememde sony nin sesinin az çıkması değil bariz bir müzikal kalite farkı vardı clubber.
    Ama premier den daha iyi olması lazım sesi gerçekten enteresan
  • Ben de dün Hepsiburada.com dan Voxline player siparişimi teslim aldım.Henüz alt yazı için bir güncelleme yapmadım.Bu hali ile DVD ve Divx görüntü kalitesi gayet iyi.
    Herkese saygı ve selamlarımla
  • Merhaba bende artık bir voxline kulanıcısıyım.Geçen gün aldığımda güncellemesini yaptım herşey tamam .Ama altyazılar küçültü üstelik ilk aldığımda kalın karakterler vardı şimdi zayıf ve küçük.Benim için sorun değil ama babam bu durumdan hoşnut değil.Tekrar eski orjinal haline dönmesi için cihaza ne gibi bir işlem yapmalıyım.(babamın gözü uzağı pek görmüyor, aslında benimde )

Voxline ı iyiki almışım diyorum diğer dvixleri görünce 5+1 ayarını da yaptım çok hoş oluyor
    Yalnız bu 5+1 sadece dvd mi oluyor ac3 le kodlanmış 2,3 cd lik dvixlerde olmuyormu ?
  • merhabalar. Öncelikle emeklerinize sağlık gerçekten mükemmel bir döküman hazırlamışsınız VoxLine hakkında. Yalnız sormak istediğim bir husus var, altyazılarda - ile başlayan yerleri otomatik olarak alt satıra indirmiyor demişsiniz peki hali hazırda altyazı formatında alta geçiş komutu verildiği halde dahi yine kafasına göre otomatik mi belirliyor satırları?
  • Öncelikle yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.

kocali,

Dostum ac3 ile kodlanmış DivX filmleri de 5+1 olarak izleyebilirsin.
    Orjinal haline döndüremezsin çünkü bunun için ilk yazılımın elinde bulunması gerek.

Elessar Vardamir,

Hayır dostum öyle bir sorun yok. Eğer yazı satır atlayarak yazılmışsa alet aynen o şekilde gösteriyor. Sadece "-" işareti varsa satır atlamıyor.
  • Dün gece güncellemeyi yaptım.Güncelleme çok kolay oldu.Ancak altyazı fontları daha güzel görünür hale geldiği halde boyutları ufaldı.Şimdilik tek eksiği alt yazıların yerlerinin 1-2 satır daha aşağı kaydırılması.O da yeni bir güncelleme ile yapılabilirse ürün mükemmel olacak.
    Sonuç olarak Voxline'ı tavsiye ederim.
    Güncelleme adresleri:
    http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update
    http://www.profilo-servis.com.tr/indir.html

• Buradaki yorumları ve kritikleri okuduktan sonra almaya karar verdim. Pazar günü Balıkesir'e gideceğim Pazartesi TeknoSa'ya uğrarım. Millet Mersin'de Adana'da bulamıyor biz Balıkesir'de deneyeceğiz şansımızı :D Yoksa getirebilir miyiz ki TeknoSa dan. Yani direk bayiye sipariş verebiliyor muyuz? Kredi kartı yok da :)
  • arkadaşlar... Voxline ı en son gördüğüm yerler...
    İçerenköy Carrefour Teknosa
    Kocaeli Carrefour Teknosa

iki yerde de nerdeyse 10 tane vardı... hatta kocaeliden 1 tane aldım çarşamba günü...
  • arkadaşlar bu cihazı istanbulda nerden bulabilirim (beyoğlunda oturuyorum)? saygılar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.