Bildirim
vpcf23s1e ilk aldığım güne nasıl dönerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Recovey bölümünü silmediysen ki silmemişsindir,bilgisayarı yeniden başlat sony logosu geldiği anda f10 tuşuna basın otomatik başlar ondan sonra seçenekleri takip edersiniz ilk aldığın güne yükleme seçeneği vardır bilgilerin silinir yedekleyin bazen tek basmada olmaz peşpeş hızlıca basın -
sağolasın,peki bunu bi kere yapınca tekrar yapabiliyor muyum,tek kullanımlık bişey mi? -
bir daha da yaparsın on defada yparsın -
iyiki varsınız canlar,sağolun:)) -
valla beceremedim ya,gıcık oldum iyice ,şunu biri adım adım anlatırsa ona bir dua ederim cennete gider? -
Beceremeyecek durum yok , bilgisayarınız ilk defa açılırken veya yeniden başlatta tıkladıktan hemen sonra f10 tuşuna bas-çek yapın sürekli otomatik sizi recovery kısmına alacaktır oradan ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: lossless11
Beceremeyecek durum yok , bilgisayarınız ilk defa açılırken veya yeniden başlatta tıkladıktan hemen sonra f10 tuşuna bas-çek yapın sürekli otomatik sizi recovery kısmına alacaktır oradan ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz
Alt+F10 tuşu ile yapılabilir, win8 kullanıyorsanız cihaz kapalı iken ASİST tuşuna basıyorsunuz -
dediklerinizi yaoıyorum ,ilerliyorum yönlendirdiği şekilde ama bi noktada cd sürücüsü açılıyor ve ben donakalıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper laptop wifi açma tuşu
- msi laptop alınır mı
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- hp laptop klavye çalışmıyor
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- google öne çıkan fotoğraflar
- firmware nedir
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X