|
VPN Fırsatları Ana Konu - Seed4.me VPN ve Proxy 6 Ay Ücretsiz (09.07.2021 Güncellendi) (15. sayfa)
-
-
hocam bu sorunun çözümü varmı, 10 gündür giremiyorum bende. kullanmadığım vpn programı kalmadı,hiç biri çare olmadı.varsa bilen bir arkadaş yazabilirmi.quote:
Orijinalden alıntı: 06ensar
vpn ler artık video chat sitelerinde örneğin ome.tv vb.gibi ülke değişimini sağlamıyor vpn bloğunu aşamıyor.. -
hocam çok teşekkürler paylasiminiz için..
yalnız ben android yükledim üye oldum kod sormadi hic bir aşamada bende uyelik bitince vardir diye düşündüm ama kod girecek yeri bulamadim. e mail onaylayınca 10 gb yukseldi bu da yeter aslında. acaba masaustunden siteye girsem kod girebilir miyim yeniden üye olmadan
edit: hallettim 50 gb oldu teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 24 Ağustos 2020; 11:37:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim şu an için yok pek çok vpn denedim ip değiştiriyor olmasına rağmen ilgili sitelere yerel iağ üzerinden bağlantı kurduruyor ve ülke değiştirilemiyor.. -
Bende işe yaramadı Batka olan :( -
Bir yönden google a bağlı olduğundan yüksek filtrasyon kullanıyor olmalı. Torguard bile aşamadı. Çeşitli portlarda ve ülkelerde denememe rağmen. VPS server aşabilir bunu. -
Yöncü bilişim VPN hizmeti satmaya başlamış. Fiyatı gayet makul. 1 senelik satın aldım.2 haftadır kullanıyorum fakat birkaç sıkıntısı var. 100mbit hatta en fazla 35mbit gördüm şuana kadar ve OpenVPN üzerinden bağlantı yapamıyorum. Bu sorun benden kaynaklı da olabilir çünkü Superonline vpnleri engellemeye devam ediyor.Genelde download 25-30 arasında geziyor. OVH'tan kiralıyor galiba sunucuları, speedtest.net'e girdiğimde isp OVH olarak gözüküyor. Sorunuz veya yaptırmak istediğiniz test varsa yazabilirsiniz.https://www.yoncu.com/vpn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Zhao -- 7 Eylül 2020; 6:59:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Sorunsuz çalışan bir vpn var mı? Windcribe videoları açmıyor. Yok mu şöyle ucuza alabileceğimiz kaliteli bir vpn?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
seed4.me güncel key var mı beyler , kodların hepsi patlamış görünüyor -
Vpn ' e ortak arıyorum. 3 kişiyiz şu an kullanıyoruz. Vpni bu hafta aldım. 2 yilligi kişi başı 75 TL ye geliyor. Stream özellikli çoğu firmaların içeriğine ulasabiliyorsunuz. İsteyen varsa PM atabilir.
Edit : Firma ismini yazmayı unuttum. Privatevpn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipropas -- 26 Eylül 2020; 12:25:33 >
Bende bu soruna çözüm arıyorum bilen varsa acil yardım please denemediğim yol kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: heifer
hocam bu sorunun çözümü varmı, 10 gündür giremiyorum bende. kullanmadığım vpn programı kalmadı,hiç biri çare olmadı.varsa bilen bir arkadaş yazabilirmi.
Alıntıları Göster
bununla ome tv gibi ve benzeri sitelerde ülke değiştirme imkanı sunuyormu..?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 06ensarbununla ome tv gibi ve benzeri sitelerde ülke değiştirme imkanı sunuyormu..?
Hic denemedim ama netflix hulu video plartfomlarda o ülkenin içeriğine ulasabiliyorsa unblocker aşıyorsa diğerlerini yapması zor değil.
lütfen bir deneyin zor değil..
-
Takip
Güncel çalışan var mı?
windscribe patladı sanırım. önerilere açığım. düşük fiyatlı ücretli de olabilir.
-
Kendi serverımda vpn kullanıyorum. Almanya ip'li. Herkesin kullanamadığı kişisel vpn olduğu için engel ve blok söz konusu olmuyor. Server masrafının bir kısmını çıkarması için aylık 5 TL ye sınırlı sayıda hesap sağlamayı düşünüyorum. İsteyenler pm atabilir.
-
uzun yıllardır google chrome eklentili windscribe kullanıyordum. ama bir haftadır problem yaşıyorum. benzer sorun yaşayan var mı? alternatiflere ve ücretli ortak girilebilecek vpn tekliflerine açığım.
-
Seed4.me kullanıyordum ama süresi bitti. Yeni kupon da yok. Windscribe aylık 50GB kodu da çalışmıyor. Başka önerisi olan var mı? Plati'den 2-3 dolara üyelik satıyorlar, onlardan alan oldu mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X