Platide satılan üyeliklere aldanmayın hepsi çalıntı. Yarın çalışacağının garantisi yok. |
VPN Fırsatları Ana Konu - Seed4.me VPN ve Proxy 6 Ay Ücretsiz (09.07.2021 Güncellendi) (16. sayfa)
-
-
Evet oyun hesapları patlıyor ama VPN hesapları belki patlamaz diye düşünmüştüm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HükümranPlatide satılan üyeliklere aldanmayın hepsi çalıntı. Yarın çalışacağının garantisi yok.
Fiyatıda ona göre hocam.
-
Yok mu şöyle ücretsiz iyi bi vpn chrome için?
Windscibe sorun yaşıyorum bi kac haftadır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
-
19.11.2020: Konu düzenlendi ve KeepSolid VPN kampanyası ilk mesaja eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 19 Kasım 2020; 21:9:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Halacoglu19.11.2020: Konu düzenlendi ve KeepSolid VPN kampanyası ilk mesaja eklendi.
Teşekkürler, cepte çalıştı fakat masa üstünde çalıştıramadım, chrome uzantısı ekledim ancak çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TC_Komando_05Teşekkürler, cepte çalıştı fakat masa üstünde çalıştıramadım, chrome uzantısı ekledim ancak çalışmıyor.
Alıntıları Gösterwindows store üzerinden uygulamayı yüklerseniz sıkıntısız biçimde çalışacaktır; bilginiz olsun dl hızı iyi, ul hızı ise çok kötü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdemmswindows store üzerinden uygulamayı yüklerseniz sıkıntısız biçimde çalışacaktır; bilginiz olsun dl hızı iyi, ul hızı ise çok kötü.
Alıntıları GösterTamamdır teşekkürler.
-
hocam sizin anasayfadan paylaştıgınız openvpn icin 3 yıl ucretsiz dediniz. 1 hafta sonra hepsi kapandı. zaten anasayfadan da kaldırmışsınız. ya kampanyalarda bi sıkıntı var. yada sizin paylaştıgınız ürünlerde. 3 yıl deniyor. 1 hafta gitmiyor.
-
Bunu kime yazdınız hocam? Ana sayfadan kastınız konunun ilk mesajı ise, ben OpenVPN ile ilgili bir kampanya paylaşmadım, paylaştığım kampanyaları da kaldırmadım. Ne kadar güncel oldukları belli olsun diye kronolojik sıraya koyuyorum. Herhangi bir kullanıcıyı etiketlemediğiniz için konu sahibi olarak üzerime alındım.
-
VeePN, Comss (Rus sitesi) için 6 aylık kampanya düzenlemiş, ücretsiz abonelik veriyor. VeePN, Panama merkezli bir şirket. Kayıt tutma zorunluluğu yok, zaten tutmadıklarını gizlilik sözleşmelerinde belirtmişler. Ama bilemeyiz tabi. Korkutmak için yazmıyorum. Hangi şirket olursa olsun bu böyle. Güvenip güvenmeme konusu bu tür araçlarda kişiye kalıyor.
Üyelik oluşturduktan sonra Account sekmesinden COMSS kodunu Redeem edince 6 aylık süre tanımlanıyor. Konu sahibi isterse ilk mesaja ekleyebilir.
-
Cuma günü gece windscribe sapıttı, daha önce de 1 kez yaşamıştım, eklentiyi silip tekrar yükledim ama bu sefer üyeliğe girmiyor logging you in yazıp duruyor saatlerce, tarayıcı geçmişini çerezleri vs. temizledim yine aynı. Kendi sitesine erişimde kapalı ttnette, var mı benzer sorunu yaşayan?
çok memnundum hiç iyi olmadı ya.. Sadece tarayıcı üzerinde kullanıyorum benzer alternatifi var mı, aylık 50GB idi.
-
Windscribe harbi işimizi bozdu. Bende giremiyorum.
@the hollow kardesimin dedigini yapiyim bi güzeldir inşallah hızı fln
konu başlığında olan bunu 6 aylık süreyi de aldım ama vpn giriş yapıldığı halde internete hiç giriş yapılamıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 1 Aralık 2020; 11:29:41 > -
Ayarlardan vpn protokolünü ikev2 olarak değiştirip bir dene hocam, bende çözdü sorunu.quote:
Orijinalden alıntı: 06ensarkonu başlığında olan bunu 6 aylık süreyi de aldım ama vpn giriş yapıldığı halde internete hiç giriş yapılamıyor..
her şekildede denedim ülke bağlantısı kuruluyor ama dediğim gbii internet yok hiçbiryere bağlanmıyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: 06ensarher şekildede denedim ülke bağlantısı kuruluyor ama dediğim gbii internet yok hiçbiryere bağlanmıyor..
Hocam modemden kaynaklanıyor muhtemelen modeme girip oradan dns ayarlarını değiştirince sorunsuz şekilde girmeye başladı
Ben de yararlandım paylaşan arkadaşa teşekkürler sağlıklı çalışıyor
-
program sürümünü 8.2 ye güncelledim ,modem arayüzünde dns ayarlarını ,uygulamanın bağlantı kurallarınıda denememe rağmen bağlantı kuruyor ama intyernet yok anlamadım..acaba hangi dns yi girdiniz ve hangi bağlantı protokolu ile denedinizki..?
-
Private VPN için ortaklıkta 5 kişiyiz 6. yı arıyoruz. 2 yıllık almayı düşünüyoruz aylık 2.5 tl civarına geliyor. Düşünenler DM atabilir.
Not: Sadece rütbeli veya referansı olan DH üye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X