Şimdi Ara

VPN+TOR+DNS=GÖRÜNMEZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
4
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3'ünü birlikte kullanan birinin neredeyse bulunamaz olması çok kötü değil mi?

Örneğin değişik paylaşımlar yapan twitter hesapları var ama kimse dokunamıyor. Adam istediği propagandayı yapıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Net görünmezlik sağlamıyor. Bağlı olduğun isp belli sonuçta. Sanal sunucuyla yapılmalı bu tarz işler.
  • Tordan twittera girersen bulurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen görünmez olmak için ne yapmak lazım? Çok merak ediyorum bu twitter kullanıcıları hackerlar nasıl bulunamiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

Tamamen görünmez olmak için ne yapmak lazım? Çok merak ediyorum bu twitter kullanıcıları hackerlar nasıl bulunamiyor?

Tam gorunmezlik diye bişey yok imkansız.Yeni internet ağını sen kurmalısın ki yani o ağdada tek sen olursun kimse görmez yaptıklarını

• Sanal sunucu ip satın alınan şirket oradan bilgisine yine ulaşılır

• Sonuçta tüm ip'ler birbirine bağlı olacak. Tor'a da fazla güvenmeyin. Tamamen görünmezlik istiyorsanız internet cafeye gidip tüm işlerinizi orada halledin. kendi kullandığınız bilgisayar ve modemden hiç bir şekilde internet cafeden açtığınız hesaplara erişmeyin. Yazdığın şekilde tamamen görünmez olmazsın ama takip edilmen zorlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 3 Ağustos 2016; 23:01:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPENWRT client modda ip almıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tor işi sakat, senin ip'ni başkasına o kardaki adamın ip'sini sana atama yapıyorlar ve görünürde de böyle.

Yani Karşıdaki adam sakat bir iş yaparsa senin ip nin üstünden yapmış olacak.

İşin bir de bu boyutu var.
  • Her ne yaparsan yap ağ üzerinde gerçekleştirdiğin bütün eylemler rahatlıkla bulunabiliyor.
  • twtter vermiyorki ıp adresi verse bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn ve Tor hiçbir şekilde tamamen gizleyemez sizi. DNS sızıntısı ve IPv6 sızıntısı diye bir şey var. En baba Vpn hizmeti veren firmalarda bile bu sızıntılar oluyor ve ip adresiniz kabak gibi ortaya çıkıyor.
  • Hocam FETÖ cumusunuz şikayet ediyorum

• beyler zenmate kullanarak değiştiriyoruz ya o zamansa bizim ıp başka birine geçiyor dimi ?
  • VPN+TOR+DNS = o artık tanrının lanet ettiği bir kuralsız
  • Görünmezliği Anlatıyorum ;
    - Wifi Adaptör Alıyorsun .
    - Yeni Bir Harddisk Alıyorsun(Sadece Suç İşlerken Kullanacaksın)
    - Bilgisayara Kali Linux Kuruyorsun
    - Wifi Adaptörün Mac Adresini Değiştiriyorsun .
    - Çevreden Bir Tane Wifi Hackliyorsun.
    - Ağ Ayarlarından Vpn Kuruyorsun(Hide Me Tavsiye Ederim)
    - Chromeye Zenmate Kuruyorsun

Böylelikle Zenmateye Diğer Vpn Üzerinden Bağlı Gözükeceksin .
    Örneğin Donanımhaber Senin İp Adresini Polise Verdi Ya Polis Senin Zenmate Kullandığını Anlar Zenmateden İp Loglarını Alır Fakat Aldığı Loglarda Sen Zenmateye Hide Me Üzerinden Bağlısındır Yani Bu Sefer Hide Me'den Logları Alacak Hadi Burdanda Aldı Diyelim Hide Me'ye Hacklediğin Wifi Üzerinden Bağlı Olduğun İçin İnternet Sahibini Alırlar Bilgisayarını İncelerler(Dosya Geri Getirme Falan Ayrıntılı İnceleme) Birşey Bulamayınca Modeme Bağlı Cihazları Kontrol Ederler(Hacklenmiş Mi Diye) Senin Wifi Adaptörü Gözükür Ama Mac Adresini Değiştirdiğin İçin Sorun Olmaz Seni Bulmaları İçin Çevredeki Bütün Evlerdeki Bilgisayarları İncelemeye Almak Zorundalar Savcılık İzni Falan Zor İş Hadi Bunu Da Yaptılar Baktın Etraf Polis Kaynıyor Sende Yedek Harddisk Olduğu İçin Suç İşlediğin Harddiski Çıkartıp Diğer Harddiski Takacaksın
    Mışyın Kompleyt

Tayyip Gelse Bulamaz.
    Sonuç Olarak Suçlu Bulunamaz Askıya Alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 3 Ağustos 2016; 23:43:15 >

• Mesajım bulunsun yararlı bu

• dhdh kullanıcısına yanıt
    Hocam çok net bilgim yok bu tür konularda ama bunları bilgisayarında yüklü Windows işletim sitemi ile yapamazsın.

Linux (Kali Linux) işletim sistemleri ile bu tür işlere giriş yapabilirsin. Yinede tam görünmezlik için yetmez. Sanal makineler Proxyler falan kullanmalısın. Bunlarda çok uzun uğraşlar ister. Birde internette gezdiğin her türlü sitelerin veri yüklediği tek makinenin senin olduğunu sanmamalısın. Hep girdiğin sitenin sahibi hemde sana internet sağlayan İSS bunları görebilir(Ysal hakkı var mıdır bilmem?).

Eğer görünmez olmak istiyorsan ve Windows işletim sistemi kullanıyorsan eğer doğru hatırlıyorsam (Tamamen yanlış da olabilir eskilerden duyduğum vardı) ismi tam olarak bu olmasada "Çoklu VPN" (En doğru tanımı bu sanırım) kullanabilirsin. Örnek olarak senin bir siteye girmek için gönderdiğin veriler önce Hırvatistan'a sonra Belçika'ya Sonra Romanya'ya oradan aktarım yapılır türünden birşeydi sanırım ve kafama yatmıştı ama dediğim gibi merakım olsada ihtiyacım pek olmadı bu tür şeylere.

Saygılar. İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Numenorien

Hocam çok net bilgim yok bu tür konularda ama bunları bilgisayarında yüklü Windows işletim sitemi ile yapamazsın.

Linux (Kali Linux) işletim sistemleri ile bu tür işlere giriş yapabilirsin. Yinede tam görünmezlik için yetmez. Sanal makineler Proxyler falan kullanmalısın. Bunlarda çok uzun uğraşlar ister. Birde internette gezdiğin her türlü sitelerin veri yüklediği tek makinenin senin olduğunu sanmamalısın. Hep girdiğin sitenin sahibi hemde sana internet sağlayan İSS bunları görebilir(Ysal hakkı var mıdır bilmem?).

Eğer görünmez olmak istiyorsan ve Windows işletim sistemi kullanıyorsan eğer doğru hatırlıyorsam (Tamamen yanlış da olabilir eskilerden duyduğum vardı) ismi tam olarak bu olmasada "Çoklu VPN" (En doğru tanımı bu sanırım) kullanabilirsin. Örnek olarak senin bir siteye girmek için gönderdiğin veriler önce Hırvatistan'a sonra Belçika'ya Sonra Romanya'ya oradan aktarım yapılır türünden birşeydi sanırım ve kafama yatmıştı ama dediğim gibi merakım olsada ihtiyacım pek olmadı bu tür şeylere.

Saygılar. İyi Forumlar.

kali linuxta bence bir sürü backdoor vardır yani yaptığınız her şey en azından kali linuxu yazanlara gidiyordur (çünkü zaten hackleyin diye değil beyaz şapkalılar yaptıklarını test etsin diye yapılmış bir şey

diğer dediğinizi yapan çoklu vpn programı diye bir şey yok kendiniz çok uğraşıp iki üç vpn satın alıp yapıyorsunuz ki sanırım who am i da izlemiştim orada 20-30 yere bağlanıyordu ki böyle yaparsanız ping baya yükselir sayfalar 20-30 kat geç açılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: lite fear

Mesajım bulunsun yararlı bu

Hocam bu mesajı orda tutmaz adminler
    Ss alın bence.
    Edit : Ben bile kopyalayıp not defterine yapıştırdım lazım olursa copy paste yaparız tekrar yazması zor oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 3 Ağustos 2016; 23:52:28 >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Ya vpn sahibini devlet arasa kardeşim gönder bu kişiyi dese paşa paşa verir senin adresi, vpn in de başında bi allahın kulu var ve ülke vatandaşı bu adam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.