Şimdi Ara

VPN Yardım 2. Kullanıcı Bağlanamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp'de VPN server açtığımda bağlantıma 1 kişiden fazlası bağlanamıyor..Bunun nedesi sanırım XP nin birden fazla kullanıcı bağlanmasına izin vermemesi..Bu olayın bi çözüm yolu programı falan varmıdır?Yada XP'den herhangi bi ayar değiştirerek bi olayı çözebilirmiyim..Yada server işletim sistemi almak zorundamıyım sırf bu yüzden.Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G60 -- 21 Ekim 2005, 19:11:04 >

• Güncell
  • aslında cevabını kendin vermişsin... ben de denedim XP de 1 den fazla kişi bağlanamıyor... ama server sistemde böyle bir sorun yok...
  • Bende işte xpde bağlanabilen kullanıcı sayısını artırmanın bi yolu varmı diye soruyorum?
  • bu olay benim içinde çok önemli baya kastırdım ama xp ye ne terminal server ne vpn olarak 2 iki kullanıcı baglanmayı bırak bi kullanıcı çalışırken başka biri ona baglanınıca kendisini oturumdan düşürdüğüne şahit oldum bi kaç hocama sordum adamlar bu işi yalamış yutmuş soruma güldüler oglum onlar istemci işletim sistemleri onlara iki kullanıcı aynı anda baglanmaz dediler bende tabiki zekiyim ya hemen bu olayı nasıl yaparım dedim onlarda bana 3 parti bi programları denemen lazım dediler isim verin dedim onlarda bana winconnect diye bi program ismi verdiler pazla kurçalıyamadım bu aradada patron da müşteriyi kafalayıp server ve win2003 server satınça bende vazgeçtim ama hala yapmak istiyorum bi bilgi bulursan paylaşırsan sevinirim kolay gelsin bi arkadaşta bu arada winconnect le xp makinaya terminal server mantıgıyla baglanmış ve baglandıgı yerde farkedilmemiş ..

• Winconnet Hmm..Bi aratıp denemek lazım.Eğer çalışırsa büyük külfetten kurtarır.
  • sen bi araştır eger olumlu sonuç alırsan haberimiz olsun bilgi paylaştıkça çogalır dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.