Şimdi Ara

VPU Recover Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bende asus ati radeon 9600xt var ve örnek veriyorum CS:1.6 Oynarken 2-3 dk oynuyorum ve 5. dk da takılıyo bu VPU Recover Sistemi Etkin Haldeyken Windowsa Dönüp Ekran Kartını AGP ayarlarını sıfırlıyo ama etkin değilkende kilitleniyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpacı -- 12 Aralık 2004, 0:10:47 >

• sorunun dirverde atinin 4.10 veya 4.12 b indirirsen buyuk ıhtımal duzleır
  • sahsen dün ben arkadasta idim ama cok sacma oalylar oluyor ...

senin dedigin son sürümüde yükledik ama css cs1.6 vede nfs oynadık belli bi zamandan sonra oyun donuyor bilgisayar kilitleniyor ...

acaba boarddanda olabilirmi diyorum kaldirmiyor yada powerdanda oalbilir ...

cünkü sistemi 2600+amd epox kdı mi nedir 78 dolarlıklardan 1 gb 120 hdd asus 9600 xt ..

sorunu bi türlü anlamadık
  • dostum borddan olup olmadıgı bılemem ama buna benzer sorunlar bendede olmustu kartı yenı aldıgımda bende doom 3 boyle hata verıyodu bende atını 4.10 kurmustum ve yaklasık 2 aydan berı boyle bır sorunla karsılasmadım
  • bana şu 4.12 driverinin bulabilceğim yada linki varsa verirmisiniz ben çünkü 4.12 omega diye bi driver indirdim onda yine kilitliyodu ama bazen kilitlemiyodu
  • gecen bir arkadasda asagidaki msji yazmistim 1 goz at isine yarar buyuk ihtimalle;
    bende 9800pro@xt kullanicisiyim vede bahsettigin sorunu eski anakartim illet derecesinde cok yasadigim o bahsettigim 10000 kusur linkin icinden baya bir kismini okudum. bende 3dmark 2003 de troll testinde hep ayni yerde vpu recover veriordu,
    simdi sana bu soruna neden olabilcek seyleri ve cozumlerini yazmaya calisim:
    1) sicaklikla alakali olabilir kesin eminsen sorunun bundan kaynaklanmadigina direk gec, yoksa vga silencer oneririm ama diger opsiyonlari
    denemeden bosuna sogutucuya para harcama
    2) driverla alakali olabilir, ben ati nin vede omega nin cok cesit driverini kullandim kisisel fikrim en stabil olani omegaydi. denemediysen omega driverlari dene
    (google search direk cikar cok bilindiktir zaren ati bile en iyi modifiye driver olarak gosteriyor bunu)
    3)dusuk bir ihtimal powerin yetmiyordur, kac watt kullandigin psu ? min 350 oneririm
    4) run a gir smartgart yaz orda adini simdi hatirlamiorum ofisten yazdigim icin acip bakamiorum da asagidaki opsiyonun agp read&write olabilir, onlari kapa oyle bir dene.
    Bende boyle yapinca sorun duzeliyordu ama %15 gibi ciddi bir perf kaybi oluyordu. benim sorunumuin anakart uyumsuzlugu oldugu ortaya cikti ne yazikki yeni anakart almak zorunda kaldim.
    5) vpu recover erroru kapatabilirsin sag tus properties deki ati menulerinin birinden ama o zamanda buyuk ihtimalle oyun kitlenicektir bu msji vberip wine
    donmek yerine ama eski driverlarda bu sorunu bu sekilde cozenler vardi.bence en once omega driverlarini dene, sonra diger olasiliklari degerlendir.
    6)bios tada fast write kapa aciksa unutmadan eklim perfe hemen hemen hic katkisi yok vede atilerde stability sorunu yaratabiliyor.
    7)son care bios update dene anakartinla olucak herhangi bir uyumsuzluk bios updatele giderilmis olabilir.
    umarim yardimci olur bunlar olayin ne kdr sinir bozucu oldugunu biliyorum.

• abi Allah razı olsun akşam denicem tabi adsl em düzelirse adsl de bozuldu ya ne cenabet adamım gerçi hemen gusül abdesti alırım ama anlamadım adsl de modem bağlanıyo ama işlem yapmıyo kafayyı yicem sonunda
  • AMD 2500+ MSİ KT400AV ASUS 9600XT 2X512 DDR400 BENİM EKRAN KARTI İLE BAŞIM BELADA OYUN OYNAYAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ HERSEY DENEDİM ANAKART BİOS GÜNCELLEDİM EKRAN KARTIN DRİVERİNİ AMA AMA YİNEDE OYUNLARDA VPU RECOVER HATA VERİYOR NE YAPACAGIM YARDIMCI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkywaLKeR` -- 23 Aralık 2004, 12:20:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.