Şimdi Ara

Vs 2.0 Ve Ekran Kartları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fsc notebook
    1gb ram
    centrino 2.0
    ati radeon mobility x700 ekran kartı

1.12 ye kadar hiç sorunsuz oynuodum hatta3 tane oyun bile aynı anda açıyodum. pes + WQW .. üstüne firefox messanger mediaplayer visual studio 2005. 900 mb ye vuruyo du ram

2.0 dan sonra blg saçmalamaya başladı. oyunu açtıktan kısa bi süre sonra sonra (10 dakika) ekran görüntüsü teklemeye başlıyo yani gidip geliyo (kararıp geliyo). bu olay sonra sıklaşıyo ve en son çat die kapanıyo blg.

ati catalyst driver buldum en son version yükledim. şimdi hiç teklemio 10 dakka gibi bi süre sonra çat die kapanıo.

ısınma ile alakalı bi sorun olduğunu hiç sanmıyorum

umarım tam anlatabilmişimdir derdimi. hakkında bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin

• Oyle bir sorun bendede oluyordu goruntuler karısıp kararıyordu arada ve sonra ya donuyordu yada kapatıyordu bilgisayarı, format attım duzelmedi.Sonradan bilgisayarı baya bir zamandır temizlemedigim aklıma geldi islemciyi filan cıkartıp iyice bir temizledim bide wowun repair ini calıstırdım simdi hic bir sorunum yoq.Fakat temizlemekle duzeldiyse benimki senin makina Notebook oldugundan nasıl temizlicegini bilemiyorumSen bi repairi dene olmassa baska yolları denersin
  • n kere repair ettim ama bi etkisi olmadı.
  • Isı ile alakalı bi sorunun var gibi gözüküyor.
    Balkonda felan soğukta dene bakayım 30dk dayanıyosa sorunsuz ısıdandir.
  • elimi değdiremediğim günleri bilirim notebook a fakat şimdi hiç ısınmadan kapanıo bi de
  • /console timingmethod 1

restart atın oyuna.tek çekirdekli işlemcilerde fps problemini ve gereksiz yüklenmeyi önleyecektir.
  • @ellessar

İşlemcinin üzerindeki izolasyon tabakası sorunsuz işini görüyosa bilgisayarın dışı del gibi ısınsada makina gayet güzel çalışır. Ama o tabaka ısıyı aktarmaz hale gelirse makine buz gibide olsa işlemci fazla ısınır ve direk kapar kendini. Sorun ısıdan olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi anlayamadım bunu biraz açıklar mısın? /console komut mu ???
  • Wowdayken ctrl r ye basıyorum FPS diye birsey cikiyor onlar nedir pc hakkinda pek bilgim yoktur
  • Frame Per second, ne kadar fazla - o kadar iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: waikiki_

Wowdayken ctrl r ye basıyorum FPS diye birsey cikiyor onlar nedir pc hakkinda pek bilgim yoktur

ya first person shoot moduna geçiyosun yada

büyük ihtimal Frame Per Second yani saniyedeki görüntü sayısı ekranı geliyor.

O gördüğün sayı iyi bir oynayış için 25 altına düşmese yeter
  • hmm anladım, saol bilgi icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.