Şimdi Ara

...vs...vs...vs...vs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle belirtmem gerekkir ki; aşağıdaki modeller 350-450 tl arası ürünleri kapsar. ben bi kaç yerden bu ürünleri sona bıraktım sizlere yardımcı olmasını dilerim.

LG GT 540
    wave 723
    Samsung M5650 Lindy
    Samsung S5620 Monte -256 k renk +kime sorsam süper dedi
    Samsung S5233W Star Wi-Fi basmatik olması bu telefonu bir adım geriye düşürüyor
    Samsung B5310 Corby Pro 16 m renkli ekran + sı
    samsung galaxy mini
    sony ericsson x8

öncelikle fiyat çok önemli star ve monte bir adım öne çıktı. ekran kalitesi. dokunmatik ekranın algılaması. işlemci hızı açısından karar vereceğim.
    NOT: araştırmaya devam ediyorum güncelleyeceğim sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben7_x -- 15 Mart 2011; 0:13:02 >

• kullanım alanınızı belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz..ayrıca listenize samsung galaxy mini ve sony ericsson x8 i de ekleyebilirsiniz..
  • x8 ve galaxy mini en iyi tercih olur listedeki cihazlar arasindan
    stara hic bakma ekran resistive
  • bende cok kararsız kaldım telefon konusunda kamera ve internet benim için çok önemli. karar verebildin mi arkadaşım?
  • Star alacagina parani cope at dokunmatigi berbat otesi parasi muhimse az vereceksen monte al bari bu saatten sonra stara para verilmez
  • tabiki fiyat bu kadar düşmüşken x8
  • x8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SADECE EVET VEYA HAYIR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de en iyi tercih x8
  • ilk mesaj güncelleniyor. eksik birşey olursa haber edin :) amacım 400 tl civarındaki tellerin bir bakışta mukayese edilebilmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.