Şimdi Ara

Vsett Mini Elektrikli Scooter 9362TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel bigilendirme yapmak istiyorum. 2.5 yıldır scooter süren birisi olarak ön disk freni olmayan bir scooter için 25 km yüksek bir hız. Aşırı dikkatli olun.
    Scooterlar konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaş özelden yazabilir, bilgim dahilinde yardımcı olurum.
    Vsett markasının üsy modellerini kullanmıştım, malzeme kalitesi gayet iyidir. Alan arkadaşlara kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Mini nasil oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel diye okudum ya la

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Ürünün özellikleri ve boyutu urun ürün bilgilerinde yazıyor. Youtubede incelemeleri var.

• robot216 kullanıcısına yanıt
    Daha vahimi; 'Mini etekli' okudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi verdim hanım ve çocuk için. Arkasını dolgu lastik taktırmak için servisi aradım 1250 liraya takacaklar. Patladı değiştirdi işi olmasın diye. Çift amörtisörlü bu seviyede başka scooter yok. Dik yokuş çıkmaz bu fiyata bedava diyebiliriz.

• Bende aldım teşekkürler. Yedek bataryayı yurtdışından temin edebileceğimiz yer varsa alalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eymir'de iş görür mü ki bu cihaz?

• ALIRIZ ıptal edrler

• Bende aldım gönderirler mi?

• VSEET markasını bayadır takıp edıyorum bende aldım dayanamdım 1 tane umarım ıyıdır detayına bakmadan aldım kullanan varmı aramızda

• Juansen kullanıcısına yanıt
    Az önce aradım dolgu teker için servisi. ST çok ilgiliydi valla sizin teker takıldı kargoya verildi bile dedi. Şaşırdım bu kadar hızlı olmalarına. Çok yoğunluk var whatsapp üzerinden dönüş sağlayamadık kusura bakmayın dediler. Bakalım gelince burdan bilgilendirme yaparım tekrar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt

Teker derken hocam . siz cihaz aldınızmı bu fıyattan kargoya verdılermı ? Nasıl bır teker aldınız acaba

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Arka teker dolgu değil ön teker gibi. Patlar yama ile uğraşırsınız. Escooter firmasını arayıp talep ettim ücreti karşılığında yaptılar. Çıkan tekeri de jantı ile gönderdiklerini söylediler yedek duracak.
    Evet burdan bu fiyattan satın aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 18 Nisan 2024; 16:47:28 >

Hayırlı olsun, eski (çalınan) elektrikli bisikletim için şu frenden almıştım. Mekanik disk fren pek sağlıklı olmuyor bu baya bi değiştirmişti fren işini, tel sistemini değiştirmeden sadece kaliperi değiştirerek işi çözebilirsiniz.

Vsett Mini Elektrikli Scooter 9362TLaliexpress.com
    75.64TRY 82% OFF|XTECH MTB hattı çekerek yağ basıncı kaliperleri hidrolik disk fren HB100 ön arka 160MM MT200 M315 Scooter bisiklet parçaları|Bisiklet Freni| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32975454189.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.57bf3d12psBOvh&gatewayAdapt=glo2tur
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim parkta uygun yollarda çocuk binecek frende sıkıntı varsa bundan da edinirim. İlk defa böyyle bir şey aldım sıfır bilgi:)

Tamam hocam anlaşıldı ne kadara taktılar tekeri. Birde yedek batarya varmış videolarda izledim baya iyi duruyor. Benım sipariş yolda verişmiş bu fiyata şaşırdım valla . Yazılımla bu cihazların hızını biraz artırabiliyorlarmıs varmı bununla ilgili bir bilgi siz baya araştırmıssınız sanırsam

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Youtube dan 2 video izlemem tüm araştırmam ötesi yok:) 1250 teker fiyatı. Diğer soruların cevabını bilmiyorum maalesef

• 350w mı 500w mı

Yabancı sitelerde 350 geçiyor

https://www.ai-rides.com/products/vsett-mini

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.