Şimdi Ara

VTX 5770 kullananlar,yardiim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu karti kullananlar gpu z goruntulerini koyar mi buraya acaba bir de sicaklik degerlerini

• powercolor hd 5770 bekli yardımcı olur . boştaki sıcaklık değeri 33 derece.

5770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAJU -- 8 Mart 2012; 12:10:51 >
  • tesekkurler ya benim rop degeri 4 kodda jupiter degil bska bisey gozukuyor neden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

tesekkurler ya benim rop degeri 4 kodda jupiter degil bska bisey gozukuyor neden olabilir

Ekran kartının hd5770 olduğundan emin misin? Hangi gpu z sürümünü kullanıyorsun?
  • hocam su an pc acilamadigindan mobil giriyorum.sorularinizi cevaplamam zor.sicaklik degerlero bosta 45 dereceydi,normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşta 45 derece olması pek normal değil açıkçası ama olmayacak diye bir kaide de yok macun alırsınız sürersiniz falan inebilir ayrı konu. Önemli olan yük altındaki sıcaklık değerleridir 65-70 dereceyi geçmiyorsa yük altında problem yok demektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

hocam su an pc acilamadigindan mobil giriyorum.sorularinizi cevaplamam zor.sicaklik degerlero bosta 45 dereceydi,normal mi ?

Bosta 45 fazla bence benimde arkadasin bir 4670'i vardi oda bosta 45-50 takılıyodu sonra iflas bayrağını çekti zaten... Bence bi termal macun yenileyin sonra yazarsiniz sonucu
  • olmasi gereken degerler nedir abi birde eski kartimda iyi bi fan var arctic coolin ona taksam olur mu nasil takarim
  • Boyutlar uygun ise takabilirsiniz vida deliklerine bakarak anlarsınız zaten eski ekran kartınızınkini söküp yenisini takacaksınız aman dikkat edin ekran kartlarının fan vidaları birazcık uyuzdur yaylı olur fırlamasın.
  • hocam tsk edrm bilgin icin fanin dolandigi kablo ekran kartinda bi yere takili onu cikartamiyorum lehimli mi yoksa zorlamiim mi
  • Onu çıkartabilirsiniz hocam karttan karta değişir mi bilmiyorum ama zorlayın biraz sağa sola oynatarak. Gelir inş..
  • hocam genel itibari ile vtx 5770 emsallerine gore daha cok isinan bir kart midir,ya da baska eksiklikleri var midir
  • Modeller arası sıcaklıklarda tabiiki fark olur fakat vtx fena değil.. Yük altındaki sıcaklıklar önemli dediğim gibi dostum yük altında max kaç derece gördün??
  • furmark gibi programlarla bir test et yük altında ne kadar ısınıyor.
  • Sanırım arkadaş PC'sine giremiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.