Şimdi Ara

Vücut geliştirme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar boyum 1.88 kilom 69 , yaklasık 1bucuk aydır body'e gidiyorum. Protein tozu almayı düşünüyodum , bi arkadaşımda sen boyuna göre zayıfsın bence karbonhidrat tozu al dedi. Sizce ne yapmalıyım ? Karbonhidrat tozunun faydaları nelerdir? Protein tozunun faydaları nelerdir?

• Bu işi yapıyosan we daha wazLasını ıstıyorsan aLıcaksın. Ama bu spor'u bırakıcaksanda Kullanma derım .
    Zaten gunLuk tukettıgın yemekler vucuduna az geLıyo proteın tozu ayrı oLarak gıda takvıyesı oLuyo yanı vucudun daha iyi oLr kullanırsan.
    Fakat cok fazla birşey de bekleme derım ama kullanırsan 1-2 ay'a farkı gorursun...
  • Kısaca protein tozu, protein ağırlıklıdır ve kaslarınız için gerekli proteini sağlar, yıpranmaları önler ve gelişimi hızlandırır. Kilo aldırıcıda kilo almayı hızlandırır ve gelişiminizi sağlar. Tabi kullanımınıza ve beslenmesize bağlı yağ da alırsınız. Eğer Doğal yollardan beslenip kilo alırım derseniz protein tozunu tercih edebilirsiniz..
  • Tavuk göğüsü + yumurta beyazı + plav + makarna + öğün araları meyva bunlarla geliştirdim ben vucudumu .. kolay gelsın
  • 1.88 - 69kg bence bir hayli az, bende body ile ugrasiyorum Benim 176 - 69kg amacim 73,74 gormek. Kesin birsey soylenemez ama bence seninde bir 80 kilo gormen lazim.

Beslenmeye gelince;

Pilav
    Makarna
    Ton Baligi (Ozellikle onerilir)
    Sut, Yogurt, Peynir
    Yumurta

dogal olarak bunlari tuketebilirsin. (Yagsiz tercih ediceksin tabi)

Protein Tozuna gelince;

Kullaniminda bir zarar yoktur, ama aliskanlik haline getirmemek lazim. sen en az 3 ay sporunu yap, vucudu hazirla isit sonra protein tozuna gecersin, marka olarak en cok tuketilen Optimum Whey 100% Whey Gold Standartdir, daha iyileride var tabiki ama bu Fiyat/Performans acisindan en iyilerinden.
  • 1,75 ==> 75 kg

26 yaşındayım, Beden işinde çalışıyorum (günlük işçi, indir kaldır)

göbekli değilim (yani yağ yok) ama göbekli gibi duruyorum nedendir...

neyse, barfiks mi çekeyim? şınav mı? max 7 barfiks, max 25 şınav

mekik de beraberinde, ufak ufak başlayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 19 Nisan 2011; 0:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.