Şimdi Ara

vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 18 boyum 1.70 felan kilom 54-55 arası şuan vücudum fena degil küçüklügümden beri yazları çok yüzerim vücudumda yağlı degil daha çok kaslı hatta geçen body building yapan bir arkadaş vücudumun şuan ki halinin iyi oldugunu söylüyor ama biraz çalışırsam daha iyi olacagını söyledi en azında 6 ay yada 1 sene body building gidip spor yapmam lazım aynı zamanda yüzmeyede devam etmeyi düşünüyorum sizce bu protein tozlarının zararı var mı bir arkadaş kullanıyor ama benim tereddütlerim var son olarakta 18 yaşından sonra boy spor yaparak nekadar uzar çoğunun görüşü 21 yaşına kadar boyda uzama olur en azından bi 3-4 cm daha uzasa benim için çok iyi olacak ve bunun için ne tür hareketler yapmalıyım

• Hemen yardimci olayim yaklasik 1.5 ildir spor yapiyorum.
    İlk olarak bana kalirsa bodye basliyacaksan hacim yapman gerekir 1.70 isen enaz bi 60-62 kilo olman gerekir tabi bu gobege degil kaslara gitmeli nasilmi simdi protein tozu gunluk alinamayan proteini takviye eder eger duzenli beslenir ve protein tozu alirsan vucuduna cok gelir bir miktarini eritir geroye kalanlari yaga donusturur . Boylelikle bilincsiz kilo alma olmaz gobege gitmez.
    Eger spor salonuna gitmeyeceksen sakin protein tozu alma sana yararindan cok zarari olur.
    Bende normalde yuzuyorum baya ise yariyor vucudu baya calistiriyor.
    Protein tozu alirsan tavsiyem whey proteinin cileklisi . Sut veya suyla karistiriyorsun ancak dikkat et baya gaz yapiyor

Baska sorunlarin olursa ozelden veya burdan ulasabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi spor olursa olsun devamlı yap.sezonluk asla spor yapma. vücudun ne kadarda kötü olsa eninde sonunda şekle girecektir.
  • vücudum şuan kötü degil hatta spor yapan birçok kişiye göre bile iyi diyebilirim sadece biraz daha iyi olması için çaba harcıyorum biraz daha kaslı ve geniş omuzlarım olsun istiyorum buda ancak bir spor salonuna giderek olur yüzme biryere kadar bende isterim yaz kış yüzmek ama işte herşey imkanlar dahilinde ayrıca profesyonel olarak yüzücü olanlarında body building yaptıgını duymuştum sadece yüzerek öyle kaslara sahip olamazlar benim sadece yönlendirilmeye ihtiyacım var bu konuda biraz acemiyim mesela spor yaparken en önemli konu beslenme gidecegim spor salonunda bu konuda yardımcı olacaklarını sanmıyorum sabah, öğle ,ve akşam neler yiyorsunuz nelerden uzak durmalıyım zaten ilk 2-3 ay protein tozları almayı düşünmüyorum
  • Bak kardeşim benim sana önerim bir spor salonuna yazıl önce, 3-4 ay geçsin biraz kas yap ortaya birşey çıksın biraz kilo al, daha sonra protein tozuna başla ama sana şöyle söyliyim eğer öyle çok et yerim sürekli protein alıyorum dersen önermem kullanmanı. Protein tozunun esas amacı yemeklerden yeteri kadar protein alamayanlara takviyedir. Sen eğer hem çok protein alıp bide protein tozu alırsan böbreklerini iflas ettirirsin sonra 20 sene sonra böbrek sıralarında dolaşma . Ama onun dışında hiçbir zararı yok protein tozunun. Kısacası spora bi başla ondan sonra bakarız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.