Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Boş İştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu 6 sene body yapmış, zamanında 43 cm kolu olan biri olarak söylüyorum. Bomboş hiçbirşeye faydası yok.

• Tamam vücut geliştirme boş iş diyelim kötü diyelim. Zargana gibi gezmek mi daha iyi? yada koca göbekli sarkık memelerle mi gezmek daha iyi? Vücudunu seviyorsan yada en basit kendine azıcık saygın varsa kilona ve vücuduna dikkat edersin. 6 sene vücut yaptığını hiç sanmıyorum.

2 3 senedir 1 kere bile eğilip şınav,mekik çekmedim hala baklavalar duruyor. Kim diyor size kaslar 1 ayda gidiyor diye yapmadığın o kadar belli ki.
  • mutluluk hormonu salgılatıyor iyi hissetiriyor

fit oluyorsun yemene içmene dikkat ediyorsun bir uğraşın oluyor

ha bunları başka sporla da yapabilirsin de bence boş iş değil

gayet de faydası var evde oturacağına bir insan yapabilir yani sonuçta iki şekilde de dünyayı kurtarmıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

mutluluk hormonu salgılatıyor iyi hissetiriyor

fit oluyorsun yemene içmene dikkat ediyorsun bir uğraşın oluyor

ha bunları başka sporla da yapabilirsin de bence boş iş değil

gayet de faydası var evde oturacağına bir insan yapabilir yani sonuçta iki şekilde de dünyayı kurtarmıyorsun
    Evde şınav mekik çek basket oyna yeterli. Vg tam bir eklem katili ve aynı zamanda vakit katili. Ha vakit geçirmek için boş adam için iyi. Ama işi gücü olan adam için zarar
  • VG boş iştir tamamen egodur. Profesyonel olarak yapmıyorsan boşa vakit harcar kendini strese sokarsın ama spor gereklidir hatta şarttır.
    Ben de yüzme ve fitness ile uğraşıyorum. Güçlü, sağlıklı, çevik ve estetik bir vücudum var. Kafadan zorlamam yok illa 45cm kol yapmak gibi dertlerim de yok. Sahilde baklavalar gözüksün, bir tişört giydiğinde triceps biceps kendini göstersin, gömlek giydiğinde omuzlar göğüsler kendini göstersin bana yetiyor
    Örneğin savaş cebeci bu ara popüler açın bakın 50cm kol ile kafayı bozmuş kendisine steroid basmaktan ne hallere gelmiş artık yüzü falan şişmiş eski haliyle kıyaslayınca tanıyamazsın
    Ama bir de açın tom hardy ya da diğer ünlülere bakın ne bileyim ronaldo olur murat boz olur kıvanç tatlıtuğ olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 5 Haziran 2020; 18:36:11 >

• Düzenli spor gereklidir istediğiniz sporu yapın düzenli yapılan her spor fayda getirir hayatında en başarılı dönem düzenli spor yaptığım dönemlerdi aksini iddia eden muhtemelen vasıfsız ve loser birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Düzenli spor gereklidir istediğiniz sporu yapın düzenli yapılan her spor fayda getirir hayatında en başarılı dönem düzenli spor yaptığım dönemlerdi aksini iddia eden muhtemelen vasıfsız ve loser birisidir
    Aha vasıflı adam geldi. Ne vasfın var kanka
  • fight club bradd pit vücudu yapmak full hd izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Kas yapmak boş iştir" SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben faydasi olsun diye yapmiyorum ki ?
    Ben hobisine yapiyorum bu sporu.

Asil spor yapmaya boş iş diyen teneke cahil insanlardir.
  • Her türlü spor iyidir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa yapın.
  • Kitap okuyan boş adamdır.
  • kızlar zayıf sefer ınce uzun olmak lazım genıs ve hulk gıbı degıl
  • Yaş , boy , kg kaç?

Spor yapanların yaşadığı sosyal bonusu hiçbir zaman tadamamış birisi olarak bunu demen kolay

Spor yapıyorsan , tipin iyiyse , giyimin iyiyse herkes saygı duyar , sever.

Bunu yaşamamış biri olarak seni suçlamıyorum. Bilmediğin konular
  • Adam vücut geliştirmeye boş iş diyor, spora değil. Okumuyorsunuz ya da işinize gelmiyor herhalde
  • kısa sürede etkili fiziksel gelişmenin en iyi yolu. neden boş iş olsun? haftanın 7 günü 3 saat antrenman yap diyen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

VG boş iştir tamamen egodur. Profesyonel olarak yapmıyorsan boşa vakit harcar kendini strese sokarsın ama spor gereklidir hatta şarttır.
    Ben de yüzme ve fitness ile uğraşıyorum. Güçlü, sağlıklı, çevik ve estetik bir vücudum var. Kafadan zorlamam yok illa 45cm kol yapmak gibi dertlerim de yok. Sahilde baklavalar gözüksün, bir tişört giydiğinde triceps biceps kendini göstersin, gömlek giydiğinde omuzlar göğüsler kendini göstersin bana yetiyor
    Örneğin savaş cebeci bu ara popüler açın bakın 50cm kol ile kafayı bozmuş kendisine steroid basmaktan ne hallere gelmiş artık yüzü falan şişmiş eski haliyle kıyaslayınca tanıyamazsın
    Ama bir de açın tom hardy ya da diğer ünlülere bakın ne bileyim ronaldo olur murat boz olur kıvanç tatlıtuğ olur
    Aynen öyle.

Savaş Cebeci rezalet olmuş. Hem vücut hem de karakter olarak. 2013-2014 dolaylarında vücudu on numaraydı karakter olarak da mütevazi biriydi. Basmış basmış şişmiş hakkaten balon gibi olmuş suratı vs.

• Forumdaki herkes de body builder. Kim o zaman dışarıda gördüğümüz herifler?
  • Doğrusun kardeşim.
  • Vücut geliştirmemeyle uzaktan yakından alakası olmayan tipler toplaşıp birbirlerini vücut geliştirmenin boş bir iş olduğuna inandırmaya çalışıyor başlık altında.

Buyrun bu resmi grup profil fotoğrafı yaparsınız
    Vücut Geliştirme Boş İştir
  • Nasıl bomboş iş ? Güzel fiziğinin olması ve sağlıklı olmak boş iş mi ? Spor yapmak ihtiyaçtır, eskıden ınsanlar avlanırdı veya doğada hareket ederlerdı ama gunumuzde sureklı hareketsız oluyoruz bu yüzden kaslar hareketsızlıkten küçülüyorlar o yüzden spor yapmak gerekıyor.

Yabancılara bakın çoğunun fiziği guzel neden cunku sporla ugrasıyorlar. Turkıye de spor yapan az neredeyse yok gibi ve çoğu saglıksız beslenıyor. Bu yuzden 30'lu yaşlara gelmeden hepsinin vucudu sarkmaya baslıyor, kızların gobeklerı kalcaları salmış halde gezıyorlar.

Haftada 3-5 gün 1-2 saat sporla ugraşmak iyidir. Boş boş evde tv ızleyecegıne yada sosyal medyaya bakacagına gıdıp spor yapın. Bır de düzenlı spor yapınca ınsan alısıyor, bırakınca kendını kötü hıssedıyorsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.