Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Boş İştir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hersey tercih meselesi fit yada salık olmak nasıl mutlu hissediyorsanız yada görünümünüzden veya etrafınızdaki insanların yaklasım acısından memnunsanız sorun yok.
  • Boş iş falan değil zor geldiği için böyle söylüyor. Hayatımın en güzel zamanları form olarak en iyi olduğum dönemlerdi hem sosyal hemde psikolojik olarak çok iyi zamanlardı şimdi off dönem corona derken kilo aldım yarın tekrar sil baştan bir hikaye yazacağım.
  • Vücut Geliştirme Boş İştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle buna katılıyorum .

• Açıkçası düzenli şekilde öyle yada böyle spor yapın arkadaşlar, günde 2 3 saat oyun oynuyorsanız bunun 1 saatini spora ayırın bir şey kaybetmezsiniz. Haftada 5 6 saatinizi sağlık için ayırdığınızı düşünün, bence çok değil...

Vücut geliştirme işi ise hedef koymak adına iyidir, sizi motive eder spor devamlılığı konusunda size yardımcı olur. İlla üst seviye yapacaksınız diye bir şey yok, açıkçası bende yıllarca yaptım bir noktada motivasyonum düştü derken farklı sporları da işin içine dahil ettim ve devamlılık sağladım.

Spor yaptığınız süreçte beslenmenizi de ona göre odaklamış oluyorsunuz, daha ne olsun ? Spor yapmanın karşılığı olarak devlet başkanlığı filan beklemeyin, sağlıklı fit bir insan olursunuz, sizi daha özgüvenli yapar. Kıyafet konusunda saçma sapan bedenler aramak zorunda kalmazsınız :)

Bu işi üst seviye yapıp, yarışmalara katılmayacak yada spor salonu vs işletmeyecekseniz büyük masraflar yapmanızı istemem, çünkü ciddi bir disiplin ister buna odaklı bir hayat ister, tabi bunu üst seviye için söylüyorum. Yoksa onun dışında yapın arkadaşlar spor salonundan yeter ki içeri girin en kötü belediyenin aletlerinde vücudunuzu hareket ettirin ama yapın...

• sen sporu hava atma amacıyla yaparsan boş gelir. kendini sağlıklı ve güçlü hissetmek için yap.
  • Sağlıklı bişey olsa japonlar , çinliler kaslı olurdu , hepsi tığ gibi , çakı gibi adamlar . Yok o doktor böyle demiş bu doktor böyle demiş , çok büyük bir sektör hakkında çok fazla doktor açıkca bişey yazmaz sanırım. Sizin dediğiniz gibi iyi diyenlerde var zararlı diyenlerde var .

• Bende evde şınav çekince bile mutlu oluyorum kendimi iyi hissediyorum. Sporun her türlüsü iyi hissettirir. Ama sırf karı kız tavlıcam diye vücut geliştirmeye gidenler var atlet giyip dışarda hava atar. Vücut geliştirmeyi profesyonel olarak yapanlara lafım yok ama boş iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pipi kucukse boş iştir gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Sağlıklı bişey olsa japonlar , çinliler kaslı olurdu , hepsi tığ gibi , çakı gibi adamlar . Yok o doktor böyle demiş bu doktor böyle demiş , çok büyük bir sektör hakkında çok fazla doktor açıkca bişey yazmaz sanırım. Sizin dediğiniz gibi iyi diyenlerde var zararlı diyenlerde var .
    Japonlar ?

Sosyal yapının yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan , hikokomori adı altında evden çıkmayan asosyallerin ülkesi Japonya mı?

Testosterone seviyesi düşük olan , betaların ülkesi , hep erkeklerinin dalga geçildiği Japonya mı ?

Kusura bakma ama iyice saçmalamaya başladın. Hayatında hiç vücut çalıştın mı ?

1 ay olsa dahi?

Vücudunu beğenmeyen , özgüvensiz insanların laf atması çok sıktı artık. Dışarda hep sorar millet, kolların kaç cm , kaç yıldır yapıyorsun tarzında

İnternete gelince de laf yiyoruz : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Japonlar ?

Sosyal yapının yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan , hikokomori adı altında evden çıkmayan asosyallerin ülkesi Japonya mı?

Testosterone seviyesi düşük olan , betaların ülkesi , hep erkeklerinin dalga geçildiği Japonya mı ?

Kusura bakma ama iyice saçmalamaya başladın. Hayatında hiç vücut çalıştın mı ?

1 ay olsa dahi?

Vücudunu beğenmeyen , özgüvensiz insanların laf atması çok sıktı artık. Dışarda hep sorar millet, kolların kaç cm , kaç yıldır yapıyorsun tarzında

İnternete gelince de laf yiyoruz : )

Alıntıları Göster
    Naber çakma Alfa, senide gördük yiğido. Geçen gün zırlıyordun. O değilde SS'ler hala duruyor. Sahi sen beni hala dava etmedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 8 Haziran 2020; 13:18:40 >

• Ben bu spora tutku ile bağlıyım. Hiç ama hiç de boş iş değil. Bu spor sayesinde sağlığım eskisinden çok daha iyi durumda. Spor yaptığım saatler içinde kafamı herşeyden uzak tutup ruhumuda arındırabiliyorum. Kime göre boş iş?

• Donup dolasip ayni konulari acmaktan sikilmadiniz mi ?

- Kolum 45 cm
    - Hepinizi doverim
    - BB yapmayan yumusaktir
    - Bakire olmayan kizla evlenir misiniz ?
    - Bim kasiyeri bana guldu verir mi sizce ?

Nerede o eski gericekemeyanlar,crysisler .
  • Tartışmanın seviyesi gittikçe düşüyor , diğer arkadaşında yolladığı fotondan seviye belliydi aslınd ama malesef seviyene inemem . Bol şans sana . Amele gibi ağırlık kaldırmaya devam et .

• arapaşığı A kullanıcısına yanıt
    Sadece gösteriş başka bir işe yaramıyor

• Yaşlanınca dedeniz nineniz gibi bastonla yürümek istiyorsanız boş spor demeye devam edebilirsiniz, yada dedeniz yaşındaki arnold gibi çakı gibi gezebilirsiniz size kalmış
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse tüm doktorların vucud geliştirmeyi önermesi lazım . Hangisi öneriyor ? Siz sporla karıştırdınız sanırım , günde yarım saat yürümeyle ağırlık altına girme aynı şey değil .

• Usb belleğin içinde falan yaşasaydık haklıydın

• E canım benim yapmazsın olur biter. Bunu tartışma konusu haline getirp neyi çözmeyi ya da değiştirmeyi hedefliyorsun? Millet senin demenle yaptığı hobiden mi vazgeçecek? Nasl kafalar abi bunlar böyle? Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bize de söyleyin lütfen.

• body yapmak yerine dövüş sporuyla ilgilenin hem fit bir vücuda kavuşursunuz hemde dövüş öğrenirsinzi kendinizi savunursunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.