Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Boş İştir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Keira-

E canım benim yapmazsın olur biter. Bunu tartışma konusu haline getirp neyi çözmeyi ya da değiştirmeyi hedefliyorsun? Millet senin demenle yaptığı hobiden mi vazgeçecek? Nasl kafalar abi bunlar böyle? Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bize de söyleyin lütfen.
    Fikrimizi yazarken sanamı soracağız aslanım. Beğenmiyorsan gitmezsin konuya. Senin mantığınla her konu gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse tüm doktorların vucud geliştirmeyi önermesi lazım . Hangisi öneriyor ? Siz sporla karıştırdınız sanırım , günde yarım saat yürümeyle ağırlık altına girme aynı şey değil .
    Hangi doktorlar ağzından sigarayı eksik etmeyen doktorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    Kızlar zayıf uzun sevmez güçlü erkek sever onu koruyabilecek ama en azından street workout yapılmalıdır body boştur bencede ama sw gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giyimin iyiyse saygı duyan kimse görmedim kardeşim Ben street workout yapıyorum fazla değil ama onun dışında boksörüm hiç öyle hirşey olduğunu sanmıyorum ayrıca çok iyi vücudun olunca kimseden üstün olmuyorsun ama en azından azda olsa vücut olmalı

• İsteyen istediğini yapar herkesin kendi hayatı ama vücudu geliştirip herkesten üstün sananlar var biri yazmış daha saygın olursunuz cidden güldüm daha güzel görünmek saygınlık değildir çok saygınlık istiyorsan 2 kafa patlat saygın ol :) (şakasına diyorum saygınlık konuşmadan güçten gelen bir şeydir)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.