Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Boş İştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakti olan kendine değer veren adam yapar.Hiç te boş iş değildir.Ha ama sen üniversiteni okumuyorsun.Eve ekmek getirmiyorsun gidip yaptığın tek iş buysa.Bu mesleğin de değilse o zaman boştur tabi.

Öncelik belirlemek lazım.İyi bir görünüm ve sağlıklı vücut için önemli şeyler bunlar.İSteyen güzel görünüm istedği için vücut geliştirir.İsteyen normal diğer sporları yapar.
  • epphesus kullanıcısına yanıt
    6 senedir yapıyorum kardeşim ama artık salona gitmiyorum. Evde şınav barfiks birazda dambıl. 2 günde 1 20 dk yapıyorum. Eskiden salona git üstünü değiş spor yap duş al filan derken 3 saat giderdi yaklaşık ne kazandırdı bana 1 ay yapmasan tamamen sönecek kaslar. Kaslı olunca ne oluyor peki hiç. Fit ol yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar spor yapıyorlar ve toprağa gidiyorlar ne kadar kötü bir durum hayatları boyunca hiç uğruna çabalıyorlar

• Katılmıyorum ama vücut geliştirmeyi tercih etmiyorum
  • Sen bugün beni askerlik konusunda dalgaya alan değil misin?
    Tamam kendini tasdikledin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 5 Haziran 2020; 23:52:35 >
  • Tamam vücut geliştirme boş iş diyelim kötü diyelim. Zargana gibi gezmek mi daha iyi? yada koca göbekli sarkık memelerle mi gezmek daha iyi? Vücudunu seviyorsan yada en basit kendine azıcık saygın varsa kilona ve vücuduna dikkat edersin. 6 sene vücut yaptığını hiç sanmıyorum.

2 3 senedir 1 kere bile eğilip şınav,mekik çekmedim hala baklavalar duruyor. Kim diyor size kaslar 1 ayda gidiyor diye yapmadığın o kadar belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 6 Haziran 2020; 12:32:3 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Biz amerikada herkesin atletik olduğunu sanıyoruz ama %40 civarı obezite sorunu olan bir toplum. Yediklerine dikkat etmek görüntüden önce sağlığa yararlı bir şey. Mesela eski insanlardan bahsetmişsin bize itelenen en büyük yalanlardan biri kahvaltı ve 3 öğün beslenmektedir.Eskiden insanların her gün av bulabildiklerini kesinlikle düşünmüyorum.Spor mutlaka yapılmalı ama bodybuilding bana görede saçmalık.
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Amerika da şişman olan kesim kırsal kesimde yaşayanlar. Şehirde yaşayanların çoğu bakımlı ve spor yapıyorlar. Spor sadece salonda ağırlık kaldırmak değil, parkta koşmakta spor sonuçta. Sporun her çeşiti iyisidir yeterki yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Olympia

Sanırım. Bunun Bi Üsttü yok. Tepe nokta diyebiliriz.
    YouTube dan /Netflix den izledim Adam Hayatını veriyor bu iş için. Peki bu bize ne Kazandırıyor.
    Para mı /Sağlık mı
    Para ise bunun Boyutu nedir. Mesela Milyon dolarlar?
    Sağlık ise Yanlış bilmiyorsam Bir çoğu Sakatlanıp Ölümler bile ölüyor..
    Daha geçen Show tv Haber de Protein tozundan Vatandaşımızı kaybettik. Salonda Kalbi durmuş.
    Arnold sayısız Ameliyat olmuş.
    Koca Roni Yanlış bilmiyorsam Tekerlekli sandalye de.
    Belki bizim bilmediğimiz Ölümler..
    Hele bu işin Streoid kısmı var ki, ora zaten mayın tarlası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 6 Haziran 2020; 15:53:8 >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Daha geçen Show tv'de protein tozundan vatandaşımızı mı kaybettik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Komik mi Yeğenim. Hayırdır..

• Şuan tam military press' in son setini yapıyordum ki arada başlığı gördüm. Bazen ben de böyle düşünüyorum haklı olabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar materyalist bir düşünce, arkadaş tenis oynamak çok mu faydalı? Zevk aldığın işi yapıyorsun işte, hobi gibi düşün, illa bir dönüt bekleme. Para kazanmadığın her şey tüketimdir.
  • Bence saçma olan hacim kazanmak için ilaçlara başvurmak. Ben zevk aldığım için yapıyorum. Doğal olarakta sınırlarımı görmek istiyorum. Yani ne şu spor yapmasam gider evde yatarım veya dışarı çıkar arkadaşlarla lagaluga yaparım. Ama ben bunları bu spor yaparkende yapabiliyorum ki zaten? Ne gerek var boş görmeye. Önemli olan kendini geliştirebilmek. Bence gayet güzel stres atıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Tamam vücut geliştirme boş iş diyelim kötü diyelim. Zargana gibi gezmek mi daha iyi? yada koca göbekli sarkık memelerle mi gezmek daha iyi? Vücudunu seviyorsan yada en basit kendine azıcık saygın varsa kilona ve vücuduna dikkat edersin. 6 sene vücut yaptığını hiç sanmıyorum.

2 3 senedir 1 kere bile eğilip şınav,mekik çekmedim hala baklavalar duruyor. Kim diyor size kaslar 1 ayda gidiyor diye yapmadığın o kadar belli ki.
    Konu sahibinin sporla alakası yok

• 6 sene vg ile ilgilenen adam bence boş demez buna. Koskoca 6 sene. İnsan işi haline getirir ve bırakamaz 6 seneden sonra.
    Koskoca bir sektör haline gelmiş boş bir iş olduğunu hiç düşünmüyorum

• epphesus kullanıcısına yanıt
    Usengec obezler birbirine moral veriyor

• Spor yapmak iyidir vücudu şekle sokmakla kalmaz psikolojiyi de düzenler gençken bir disiplin sağlar. Ailemde milli takımlarda oynamış profesyonel sporcular var bende zamanında uzun yıllar body yaptım yaş 50 oldu şimdi havalar uygun olduğunda koşarım basketbol oynarım falan.
    Ancak body olayı biraz farklı biz çalışırken hep, bu işe kızlar için başladık ama bir süre sonra salondaki diğer çalışanlarla rekabet etmek için devam ediyoruz derdik bir yerden sonra kızlar beğenmiyor ama ulan şu adam bicepste 60 kg basıyor ben nasıl yapamam moduna girip yükleniyorduk falan.
    Tavsiyem spor yapın ancak hangisi olursa olsun profesyonel olarak yapmayacaksanız abartmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.