Şimdi Ara

Vücut geliştirme - YKS - Diş teli yardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba lise üce gidiyorum bitmek üzere. Sayisaldan sinava gireceğim, henüz tam olarak calismaya baslamis değilim. Ama temelimde idare ediyor. Tyt türkiye genelinde yapilan denemelerde 40 net civari oluyor, ayt ise ayni sekilde 40 civari. Az biliyorum, calismaya baslayacagim. 1.5 Yila yakin kick boks yaptim, vücudum fit fakat cok iyi bir vücudum yok.Bu 1.5 yilda hic beslenmeye dikkat etmedim 62 kiloydum, ve zayif gosteriyordum. 1 Ay önce fitnessa basladim, gercekten hayatimda ilk sefa bu kadar saglam beslenerek. 1 Ay sonunda gelisme var gibi, hemen olmasini beklemiyorum zaten. Bir ara 66 kiloyu görsemde su an 65 civarindayim. Günlük 3000 kalori kadar aliyorum, protein olarak ise günluk 500gr tavuk göğüsü 100gr ton baligi ve 2 haslanmis yumurta minimum olarak aliyorum. En az 5 ay daha devam edeceğim.

Asil sorum şu, önümüzdeki sene üniversite sinavi gibi bir gercek var. Sporumuda yapmak istiyorum, sinavada calismak istiyorum. Bu son 5 ay daha split calissam, sinav doneminde cumartesi pazar sali ve persembe olmak üzere 1 er saat fullbody calissam gelismeye devam eder miyim? Beslenmeyi bozmadan. Hem dersleri hem sporu beraber götürebilir miyim? Götüren var mi?

İkinci bir konu ise yazin diş teli taktirma gibi bir niyetim var. Dişlerim abarti olmamakla beraber çarpik ve iki disim öne doğru. Yazin tel taktirip uyum sürecini atlatmak istiyorum. Ama sonrasinda aylik kontrollerde dişlerin sikilacaği, ağri yapacagini duydum. Her ay bu rutin ders calismama ve beslenmeme nasil etki eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diş teli sandığın gibi birşey değil,ilk hafta biraz sancılıdır onun dışında rahat olursun,sürekli ağrı yapmaz,diş tellerinin sıkıldığı günlerde biraz ağrı olur ama abartılacak bir ağrı değil o yüzden diş tellerini gönül rahatlığıyla taktırabilirsin,sporla beraber dersi de götürebilirsin tabi neden götüremeyesin,proteini baya alıyorsun bence o kadar abartmana gerek yok ama senin tercihin,tavuğu 200 gr falan azaltabilirsin yeteri kadar protein alıyorsun zaten
  • Mezun senemdeyim okul varken spor zor iş ve dershaneye de gidiyorsan ders çalışmaya vakit bulamazsın Ha dereceye oynamıyorum ben 60 70 bin bana yeter dersen eş zamanlı rahat götürebilirsin ortalama bi ders çalışmayla da girebilirsin o sıralamaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim bunlar ne saçma sorular ya eşit ağırlık spor tel falan ne kadar ergensin,git dersini çalış o dediklerini daha sonra yaparsın
  • Diş teli kullanıyorum herhangi bir sorun oluşmadı bende yemek yerken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diş teli yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.