Şimdi Ara

vucut gelistirmeye basladim.... 1-2 soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    14 yasindayim, 1.80 boy, 70 kg

2-3 gun once vucut calismaya basladim basladim
    gunde 3 set halinde 120-150 mekik, 60-70 sinav, 60-70 dips hareketi yapiyorum ve ordan burdan gecerken barfix vs. asiliyorum
    Bu sekilde hergun yavas yavas artira artira devam etmeyi dunuyorum, amacim ciddi bisey degil biraz forma girip hafif six pack Spor salonuna gitmeye gerek oldugunu dusunmuyorum ....
    Yalniz orda burda haftada 4-5 gun max calisilmasi gerektigi okudum, kaslarin dinlenmesi lazimmis. Benim yaptigim program 15-20 dk falan suruyor. Acaba hergun yapsam sorun olurmu ?
    Vakit ayiripta okuyup ve yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim :)
    Saygilar ....

• up up, allah askina biri cikip bi fikir veremezmi ?
  • vuraya bisey yazmaya kalksam bi makale cikar onun icin kisa bi deyiniyim

çalışırsan olmama ihtimali yok illa makine ve dambıllara ihtiyaç yok gereken azim ve sabır yat yere mekigini cek karin kaslarını yak cekemeyecek hale gel herturlu gelisim saglarsin sonucta hedef kasi yipratmis olucaksin amac tamamen bu yonde detaylar salon dambil falan filanlara girer ama onlarsizda cok saglam vucutlar gormedim degil

diger onemli konu beslenme beslenmeyi ogrenmelisin beslenme herseyden once gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.