Şimdi Ara

VÜCUT KILLARINA ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vücuttaki aşırı kıllanma için '' SIRT , OMUZ ,GÖGÜS , BACAK , KOLTUK ALTI , SAKAL ÜSTÜ , BOYUN VS..'' çözüm arayışına girip çözüm bulan arkadaş var mıdır . Lazer tek çare diye biliyorum lazer epilasyon yaptırıp sonuç alan varmı varsa kaç seansta ?? Ten rengi ve kıl rengı nedir hangi ilde hangi epilasyon merkezinde yaptırıp memnun kalmıştır yaptırıpta memnun kalmayanlar her türlü detaylı bilgi paylaşalım lütfen SS lerle destekleyebilirsek daha da iyi olacağını düşünüyorum ..

• Makinayla kes.
    Tüy dokucu krem sür.
    Bir hafta sonra ağda bantiyla al.

Birkaç seanstan sonra bir şey kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Makinayla kes.
    Tüy dokucu krem sür.
    Bir hafta sonra ağda bantiyla al.

Birkaç seanstan sonra bir şey kalmaz.
    kesin çözüm arayışındayım lazerle kesin çözüme ulaşan varmıdır ?? benım sorunum sırtımdaki kıllar farklı sorunları olup lazerle kesin sonuç alan arkadaşlar yazarlarsa cok ıyı olucak yada ugrasıp yok hıc faydası dıyebılecek arakadaslar varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: skaystar35

kesin çözüm arayışındayım lazerle kesin çözüme ulaşan varmıdır ?? benım sorunum sırtımdaki kıllar farklı sorunları olup lazerle kesin sonuç alan arkadaşlar yazarlarsa cok ıyı olucak yada ugrasıp yok hıc faydası dıyebılecek arakadaslar varmı

Alıntıları Göster
    fazla kıllı birisi değilim ancak çevremde yaptıran arkadaşlarım mevcut, hepsi çok iyi sonuçlar aldı sıfıra yakın bişey oluyor tamamen sıfırlama hiç bi durumda söz konusu değil-miş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

fazla kıllı birisi değilim ancak çevremde yaptıran arkadaşlarım mevcut, hepsi çok iyi sonuçlar aldı sıfıra yakın bişey oluyor tamamen sıfırlama hiç bi durumda söz konusu değil-miş.

Alıntıları Göster
    cok uzun hikayesi var ama özet geçiyorum;

kıl köklerini yaktığında deri altında kokuyu tutacak bir kısım kalmıyor. bununla beraber senin duyamadığın partnerini rahatsız eden bir ter kokun oluyor. lazerle epilasyondan uzak durun (eğer manken değilseniz)
  • quote:

Arkadaşlar vücuttaki aşırı kıllanma için '' SIRT , OMUZ ,GÖGÜS , BACAK , KOLTUK ALTI , SAKAL ÜSTÜ , BOYUN VS..'' çözüm arayışına girip çözüm bulan arkadaş var mıdır . Lazer tek çare diye biliyorum lazer epilasyon yaptırıp sonuç alan varmı varsa kaç seansta ?? Ten rengi ve kıl rengı nedir hangi ilde hangi epilasyon merkezinde yaptırıp memnun kalmıştır yaptırıpta memnun kalmayanlar her türlü detaylı bilgi paylaşalım lütfen SS lerle destekleyebilirsek daha da iyi olacağını düşünüyorum ..

en iyi sonuç açık renk ten üzerine koyu renk kılda görülür. Tüylerde lazer pek işe yaramaz. Bu yüzden her bölgede başarı oranı aynı değildir

güzellik merkezlerinde lazer uygulaması yaptırmamak gerekir çünkü bir yasaya göre lazer uygulama yapma kriterlerine sahip merkezler KLİNİK, POLİKLİNİK gibi adlar almıştır. Böyle yerlerde uygulama yapmak gerekir. Mazallah cildinizi yakabilirler.

Peşin para alıp sözleşme yapan yerler var ama memnun kalmayabilirsiniz ve vazgeçmek isterseniz paranız güme gider. Seans başına ücret alan yerlerde yaptırmak gerekir.

8-12 seansta sonuç elde edilir.

Ayrıca IPL makinesi tercih edilmemelidir, jiletten pek bir farkı yokmuş, kılları bitirmiyormuş.

Alexandrite veya ND-Yag makinesi tercih edilmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

aklima bu konu geldi

http://forum.donanimhaber.com/m_64797078/mpage_2/tm.htm

o denli kıla sahıp degılım allahtan ama sırtımdakı kıllar cıdden takıntı oldu rahatsız edıyor agdayla alamam canım tatlıdır jılet makına kökler kalıyor bellı oluyor alındıgı lazer son care yaptırdım bıttı dıyen bı arkadas arıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

aklima bu konu geldi

http://forum.donanimhaber.com/m_64797078/mpage_2/tm.htm

o denli kıla sahıp degılım allahtan ama sırtımdakı kıllar cıdden takıntı oldu rahatsız edıyor agdayla alamam canım tatlıdır jılet makına kökler kalıyor bellı oluyor alındıgı lazer son care yaptırdım bıttı dıyen bı arkadas arıyorum

lazer bitirmez, ama çok çok az ve ince çıkar. onları da cımbızla çektin mi tamamdır

• Hurrem yagini arastirirsan iyi olur.killari vucudundan alir ama devamli surmen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Hurrem yagini arastirirsan iyi olur.killari vucudundan alir ama devamli surmen gerekir
    Paran çoksa lazer yaptır kesin çözüm alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

kıl köklerini yaktığında deri altında kokuyu tutacak bir kısım kalmıyor. bununla beraber senin duyamadığın partnerini rahatsız eden bir ter kokun oluyor. lazerle epilasyondan uzak durun (eğer manken değilseniz)

Ciddimisiniz?Bunu ilk defa duyuyorum , sağlam bir kaynağınız varmı bu konuyla ilgili?Bunu tartışalım.

Bir diğer konuda bu Hamam Otu diye ifade edilen tüy dökücü kremler hakkında ne düşünüyorsunuz , bunun da tartışılmasını istiyorum.İşe yaramadığını söyleyenler var , 6 seasnste tamamen kurtulunduğunu iddia ediyorlar , bir sitede 3 kutusu 15 lira.http://www.indirdik.com/Hurrem-Hamam-Otu-Yagi-3-Adet-Slique-Pratik-Tuy-Alici-Hediyeli

• quote:

Orijinalden alıntı: imjusthiding

Paran çoksa lazer yaptır kesin çözüm alırsın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yaptıran şöyle ayrıntılı anlatacak biri yokmu ??
  • quote:

sadece 1 seans yaptırdım ve 1.5 ayda 10 gün geçmiş kadar çıktılar

ne öğrenmek istiyon. deminden beri anlatıyorum, kaale almıyosun beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Ciddimisiniz?Bunu ilk defa duyuyorum , sağlam bir kaynağınız varmı bu konuyla ilgili?Bunu tartışalım.

Bir diğer konuda bu Hamam Otu diye ifade edilen tüy dökücü kremler hakkında ne düşünüyorsunuz , bunun da tartışılmasını istiyorum.İşe yaramadığını söyleyenler var , 6 seasnste tamamen kurtulunduğunu iddia ediyorlar , bir sitede 3 kutusu 15 lira.http://www.indirdik.com/Hurrem-Hamam-Otu-Yagi-3-Adet-Slique-Pratik-Tuy-Alici-Hediyeli

Hamam otu lavabo otu falan bunlar ile tamamen kurtulmak mümkün değil.

Ayrıca premium_uye koku olayında harbiden ciddi misin yav?

Edit: Sanmıyorum öyle bir şey olacağını,lazer epilasyon %100 sonuç vermez zaten. %80 falan veriyor,sonuçta tüy olarak çıkıyor o kıllar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 13 Ekim 2012; 21:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Hamam otu lavabo otu falan bunlar ile tamamen kurtulmak mümkün değil.

Ayrıca premium_uye koku olayında harbiden ciddi misin yav?

Edit: Sanmıyorum öyle bir şey olacağını,lazer epilasyon %100 sonuç vermez zaten. %80 falan veriyor,sonuçta tüy olarak çıkıyor o kıllar

Alıntıları Göster
    kokuyu kökler değil dışarı çıkan kıllar tutuyor bence. kıllı insan daha çok kokuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

kokuyu kökler değil dışarı çıkan kıllar tutuyor bence. kıllı insan daha çok kokuyor

+1

Hem bildiğim kadarıyla tüy olarak zaten çıkıyor çok az da olsa,%100 sonuç alınamıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lazer uzun sürüyor baya
  • quote:

quote:

sadece 1 seans yaptırdım ve 1.5 ayda 10 gün geçmiş kadar çıktılar

ne öğrenmek istiyon. deminden beri anlatıyorum, kaale almıyosun beni :D

olurmu hocam her yorumu okuyorum epilasyon cıhazı hakkında tespıtınız dogru ten regı ve kıl uyumundada aynı sekılde ama benım merakım defalarca seans yaptırıp bı sonuca varan oldumu sonunda kurtuldum dıyen sız hangı bölgenıze yaptırdınız ne kadar ödedınız tabıkı tek seansta sonuc beklenmemelı

• quote:

bu yorumunuzada katılmaktayım sonucta kıl kökleri acık kalıyor ve azda olsa mutlaka tüy kalır epılasyondan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.