Konuyu tam okumadım ama kaşınma ve sıcaklık alerjiden oldu bana bi kaç kere, kaşıntı krizi ve ateşten yanıyormuş gibi bi sıcaklık. Alerji de olabilir belki?
Beyler diş curukleri de yapıyor diyorlar. Tabi bende var sizde yoksa bilemem fakat curuklerimi temizletip duruma bakicam. Eger duzelmezse psikiyatriste gidicem. Gercekten de psikolojik olabilir. Bazıları yazmış anti depresanla iyilesenler olmuş
Arkadaşlar eklemeye calıştım herkesi fakat eklenmedi bi çok kişi.Umarım görürsünüz cevabımı.
Sanırım olayın nedenini buldum.Herkes için aynı mıdır orası için kesin konuşamam tabiki ama bende spora başladığımdan sıfırlandı bu olay.Kendime özgüvenim arttıkça normalde 'aha olur şimdi' dediğim zamanlarda hiç olmamaya başladı ve kendimce eminim ki spor sayesinde.
Normalde kilolu bi insan da değilim ama takıntı olmuş heralde psikolojik olarak ve üstüne gittikçe olmamaya başladı.
Söylediğim gibi herkes için aynı mıdır bilemem ama çok sıkıntı çekenler bir an önce spora başlasın,illetten kurtulmak için denemeye değer...
Umarım hepiniz için nedeni budur..
Aynisi bende oluyor. İgne gibi batiyor kasinti
quote:
Orijinalden alıntı: _Sago.Key_
Aynisi bende oluyor. İgne gibi batiyor kasinti
Geçen yaz o kadar sıcakta dolaştım tatile gittim, güneşin altında yandım falan ama hiç olmamıştı taki kış gelene kadar.Benim tek sorunum soğuk... Evde dambıl ile falan spor yapıyorum her sabah tabiki ev biraz serin oluyor ,spor yaparkende vücut ısınmaya başlayınca yine geliyor bu meret acayip birşey ya bazen ölsem diyorsun ne zamanki vücut ısın ortam ile dengeli oluyor o zaman geçiyor.Galiba tek çözüm sıcak yerlere göç etmek :)
Bendede oluyor ara ara igne gibi batiyor heryerimi kasimaktan zex makinesine cikti adim. Yine hangi hatuna tirmalattin len kendini..
Puhaha suan bile kasiniyorum. Ulan biktim ya. Her hastaneye gidisimde uyuz olmussun diyor. Ablacim ne uyuzu daha kan bile almadan hemen uyuz teshisi koyup krem yazmayin .. Biktim uleynnnn.
Ayni sey bende de vardi. Dahiliye doktoru iki uc aksam allerset iç dedi. Sonra geçti bi kac senedir olmuyor.
Aynı durum.bende de var
Psikolojiksel oldugunu dusunmuyorum. Ayni seyler bana da oluyordu 4-5 ay once. Her gun en az bir kez olurdu. Hem sicaklik hissi hem kasinma hem de igne batma hissi. Gercekten cok kotuydu. Yolda yururken bir anda olurdu ve her yerimi kasimak zorunda kalirdim hizlica. Disaridan iyi bir goruntu olmuyordu tabii. Nedenini hic bilmemekle beraber uzun zamandir basima gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Vespucci
Psikolojiksel oldugunu dusunmuyorum. Ayni seyler bana da oluyordu 4-5 ay once. Her gun en az bir kez olurdu. Hem sicaklik hissi hem kasinma hem de igne batma hissi. Gercekten cok kotuydu. Yolda yururken bir anda olurdu ve her yerimi kasimak zorunda kalirdim hizlica. Disaridan iyi bir goruntu olmuyordu tabii. Nedenini hic bilmemekle beraber uzun zamandir basima gelmiyor.
karaciğer değerlerine baktırsan iyi olur
doktora gitmeni tavsiye ederim.
kaşıntıya çözüm bulabildiniz mi gencolar
Konuyu okurken yazmak istedim.psikolojık mı bilmiyorum fakat bende sizin kadar abartılı yok.özellikle akşamları oluyor bende de bir iki aydır.ama bende genelde baldır ,popo kaba et kısımı ,göbek kısımı kaşınıyor 5dk falan sürüp geçiyor.Bazende bu kollarda pazı kısmında oluyor.
Kan değerlerime baktırdım sıkıntı yok.
Şimdi şöyle bir durum var
Sigara yapar mı
Bunun öncesinde rejime girmiştim ondan sonra soğuk algınlığıyla alakalı ağır rahatsızlandım rejimi bıraktım 2,3 kilo olmışım bu yapar mı.
Özellikle popo kısmına bakıyorum çatlaklar var ,deri genişlemesinden olur mu acaba
Bide özellikle bu bele denk gelen kemer iç çamaşır lastiklerininin denk geldiği yerlere bakıyorum pullanma gibi bir durum var ...
Bunlar yapar mı teşekkürler...
ey kaşıntı sen mi daha büyüksün ben mi? kaşımayacam ulan!!! deyip egzersiz yapmaya başlayın. Önemsemeyince geçiyor. Üstünüzü soyunup üşüme fırsatınız varsa daha da iyi oluyor.
Çok krem kullandım hiç bir etki etmedi. o anlık olacaksa olmuyor ama kullanmadığında oluyor.
Bilim bize çaresiz. Yapcak birşey yok
arkadaşlar merhaba aynı problem bende de var. Soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama geçince. Yazın güneş altında terleyince.. Spor yaparken.. Heyecan veya stress yapınca. Fenalık bastığında alnım kızarır hatta..
Doktora gittim egzema teşhisi koydu özellikle saç derimde ve sırtımda var bu illet bir araştırın derim.. Namı değer "Seboreik Dermatit"
Tahliller temiz çıkıyorsa anksiyete olabilir.
Sıcaktan terleme, heyecanlanma, utanma anlarında bazen bende de oluyor.
Beyler dışarda 10-15 dk yürüdüğüm zaman vücut ısım artıyor ve kırmızı noktalar oluşuyor vücüdumda ve kaşıntı oluyor iğne batması şeklinde yeni yeni olmaya başladı evde falan da vücut ısım arttığında oluyor ? Durum nedir sizde şuan doktora falan gittiniz mi neler yaptınız şimdiye kadar
erco35coast
kullanıcısına yanıt
dışarda 10-15 dk yürüdüğüm zaman vücut ısım artıyor ve kırmızı noktalar oluşuyor vücüdumda ve kaşıntı oluyor iğne batması şeklinde yeni yeni olmaya başladı evde falan da vücut ısım arttığında oluyor ? Durum nedir sizde şuan doktora falan gittiniz mi neler yaptınız şimdiye kadar
Vespucci
kullanıcısına yanıt
Beyler dışarda 10-15 dk yürüdüğüm zaman vücut ısım artıyor ve kırmızı noktalar oluşuyor vücüdumda ve kaşıntı oluyor iğne batması şeklinde yeni yeni olmaya başladı evde falan da vücut ısım arttığında oluyor ? Durum nedir sizde şuan doktora falan gittiniz mi neler yaptınız şimdiye kadar
_Sago.Key_
kullanıcısına yanıt