Şimdi Ara

Vulcun.com hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayin izleyerek drop düsürülen jackpot oynanilan bir site fakat bu jackpot icin benden kimligimle birlikte fotograf cektirip yollamami istiyorlar bundaki amaci anlamis degilim kimligimin ön tarafindaki bilgilerle basima is acabilirlermi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBATROS10 -- 7 Mart 2016; 19:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simdi o site %100 güvenilir.Öncelikle bunu söyleyebilirim birçok ünlü yayıncı ve profosyonel oyuncunun sponsorudur.Cok fazla bet falan yaptım oynadım ama jackpot oynuycak kadar goldum olmadığı için denemedim.Sana şunu söyleyeyim %99.9 hiçbirşey olmaz.Sende farkedersin cok fazla kişi kullanıyor.Öyle bişey olsa çoktan davalık olurlardı.%100 demek istemiyorum ama zannetmiyorum.
  • tmm hocam teşşekkür ederim yolladım fotoğrafı ayrıca golda gerek yok free olarakta jackpota girebiliyorsun free olarak girip kasa anahtarı kazanan gördüm denemekte fayda var :D
  • kardeş saçmalama o bilgilerle yarın biirgün üstüne şirket bile açarlar adam bugün güven veriyordur yarın cs go nun pazarı biter son bi vurgun yapıp ortadan kaybolayım der kimlik bilgilerin zaten belli bi de malware falan yersen o günden sonra kredi kartı bilgilerini bir kere girmen yeterli. ha adam bugün yapmaz 1 yıl sonra yapar belki şimdi kazandığı paraya bakıyordur. hiç mi denk gelmedin koskoca pcdepo bile batarken vurgunun kralını yaptı bu sadece siber ortamda varolan firmalar neler neler yapar
  • Sadece kimliğin ön ķısmı ile yapabilirlermi bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBATROS10 -- 8 Mart 2016; 0:56:09 >
  • Artık başka kimliklerle şirket vs kurmak geride kalsada , günümüzde halen sıkıntılı sebeblere yol açabiliyor. Kişi kendi güvenliğinden sorumludur. Bugün çok kurumsal yerlere bile zorlanarak kimlik verir olduk. Yani karar sizin.

Bence bir oyun için değmez diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sporset.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.