Şimdi Ara

Vw %3.5 zam yapıyor ay başında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım için düşündüğümüz u led + arka led sunroof elektrikli katlanan ayna metalik 1.6 tdi highline fiyatı 84'e yaklaşıyor bu zam ile, indirim vs. 82 civarında en iyi.
    Hakkaten uçtu fiyatlar, %3.5 golf için, diğerlerine de az çok benzer oranlar olacakmış.

• Vw preminyum olma yolunda ağır ağır ilerliyor..
  • Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş.
    iyi olmuş değerini bulması lazım artık araçların ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş.
    Eskiden trafikte belli başlı arabalara dikkat ederdik arkadan koymayalım diye şimdi vosvoslarada dikkat etmek gerekecek,bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyelim.... 85 bine golf olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Eskiden trafikte belli başlı arabalara dikkat ederdik arkadan koymayalım diye şimdi vosvoslarada dikkat etmek gerekecek,bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyelim.... 85 bine golf olursa

Alıntıları Göster
    85 değil indirimli 82 civarında düzgün donanımlı bir 1.6 tdi

• Herşeye zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Vw preminyum olma yolunda ağır ağır ilerliyor..

Onu bilmiyorumda, fiyat konusunda koşar adım ilerlediği çok açık.
  • Piyasanin hali ortada. Neden olayi vw ile bagdastiriyorsunuz ki. Euro dolar %10 artti butun araclar bu zamdan etkilenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Piyasanin hali ortada. Neden olayi vw ile bagdastiriyorsunuz ki. Euro dolar %10 artti butun araclar bu zamdan etkilenecek
    Dünya'da tek zamı VW yapmıyor çok marka yapıyor, euro ve dolar yükselişe geçince şaşırmamak lazım ayrıca 2-3 güne mazot'a ve benzin'e bir zam daha çakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bu mesaj silindi.
    Adamlar yoğun talepten dolayı şımardı yaparlar tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Alıntıları Göster
    arz talep, talep varsa zam gelmesi normal. Ayrıca araçların fiyatı yüksel değil, yarısı vergi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence yoğun talep değilde ...

bknz. döviz .. euro 2.7
  • Sadece VW'nin yaptığı zam mı gözünüze batıyor ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ramazan pidesi için girilen sıradan bile daha uzun sıra var VW'de. Adamlar haklı olarak zam fırsatlarını kaçırmıyorlar, gayet normal bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Ramazan pidesi için girilen sıradan bile daha uzun sıra var VW'de. Adamlar haklı olarak zam fırsatlarını kaçırmıyorlar, gayet normal bir durum...

Alıntıları Göster
    vw artık yatırım aracı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Sadece VW'nin yaptığı zam mı gözünüze batıyor ?
    %25 yapsa yine satılır, 6 ay kuyruk olmaz da 1 ay olur, bence fiyat çok ucuz,yoksa millet niye hücum etsin
  • Parite son 5 ayda %10 yukseldi , ama vw %5 falan zam yapmisti, kur da dusme egilimide gorunmeyince zam kacinilmazdir ;)

Vw gecirmek icin ne yapacaginizi sasirdiniz :)

Isteyen istedigi araci alsin , size bize dusen yasadigimiz sikintilari soylemek ve insanlara ulastirmak , ama bazilarimiz vw aldi diye buyuk bir hadsizlikle insanlarin aklindan suphe eder hale gelmis , yorumlarimiza dikkat etmek kalp kirmamak lazim.

Ben nisanda passat tdi comf manuel liste fiyati 73300 tl iken aldim suan saniyorum ki 76000 falan , yani abartmaya gerek yok, opsiyonlarda gecen seneden beri ayni fiyat;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Parite son 5 ayda %10 yukseldi , ama vw %5 falan zam yapmisti, kur da dusme egilimide gorunmeyince zam kacinilmazdir ;)

Vw gecirmek icin ne yapacaginizi sasirdiniz :)

Isteyen istedigi araci alsin , size bize dusen yasadigimiz sikintilari soylemek ve insanlara ulastirmak , ama bazilarimiz vw aldi diye buyuk bir hadsizlikle insanlarin aklindan suphe eder hale gelmis , yorumlarimiza dikkat etmek kalp kirmamak lazim.

Ben nisanda passat tdi comf manuel liste fiyati 73300 tl iken aldim suan saniyorum ki 76000 falan , yani abartmaya gerek yok, opsiyonlarda gecen seneden beri ayni fiyat;)
    geçen 95 bin tl golf görmüştüm sahibindende nerde wv görsem kaçarak gidiyorum yanından

• quote:

Orijinalden alıntı: cabbar.ağa

geçen 95 bin tl golf görmüştüm sahibindende nerde wv görsem kaçarak gidiyorum yanından

Alıntıları Göster
    Fiyatlara bak Golf dizel otomatik için sipariş edersen mart 2014 de geliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.