Bildirim
Vw %3.5 zam yapıyor ay başında...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vw preminyum olma yolunda ağır ağır ilerliyor.. -
Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş. -
iyi olmuş değerini bulması lazım artık araçların ..quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş. -
Eskiden trafikte belli başlı arabalara dikkat ederdik arkadan koymayalım diye şimdi vosvoslarada dikkat etmek gerekecek,bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyelim.... 85 bine golf olursaquote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Renult ay basını da beklemiyor. Yarın 300-1500 tl arası zam geliyormuş.
-
85 değil indirimli 82 civarında düzgün donanımlı bir 1.6 tdiquote:
Orijinalden alıntı: mert107
Eskiden trafikte belli başlı arabalara dikkat ederdik arkadan koymayalım diye şimdi vosvoslarada dikkat etmek gerekecek,bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyelim.... 85 bine golf olursa
Alıntıları Göster
-
Herşeye zam -
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
Vw preminyum olma yolunda ağır ağır ilerliyor..
Onu bilmiyorumda, fiyat konusunda koşar adım ilerlediği çok açık. -
Piyasanin hali ortada. Neden olayi vw ile bagdastiriyorsunuz ki. Euro dolar %10 artti butun araclar bu zamdan etkilenecek -
Dünya'da tek zamı VW yapmıyor çok marka yapıyor, euro ve dolar yükselişe geçince şaşırmamak lazım ayrıca 2-3 güne mazot'a ve benzin'e bir zam daha çakarlar.quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Piyasanin hali ortada. Neden olayi vw ile bagdastiriyorsunuz ki. Euro dolar %10 artti butun araclar bu zamdan etkilenecek -
Adamlar yoğun talepten dolayı şımardı yaparlar tabii.quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Bu mesaj silindi. -
arz talep, talep varsa zam gelmesi normal. Ayrıca araçların fiyatı yüksel değil, yarısı vergi.quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Adamlar yoğun talepten dolayı şımardı yaparlar tabii.
Alıntıları Göster -
bence yoğun talep değilde ...quote:
Alıntıları Göster
bknz. döviz .. euro 2.7 -
Sadece VW'nin yaptığı zam mı gözünüze batıyor ? -
Ramazan pidesi için girilen sıradan bile daha uzun sıra var VW'de. Adamlar haklı olarak zam fırsatlarını kaçırmıyorlar, gayet normal bir durum...quote:
Alıntıları Göster -
vw artık yatırım aracı olacakquote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Ramazan pidesi için girilen sıradan bile daha uzun sıra var VW'de. Adamlar haklı olarak zam fırsatlarını kaçırmıyorlar, gayet normal bir durum...
Alıntıları Göster -
%25 yapsa yine satılır, 6 ay kuyruk olmaz da 1 ay olur, bence fiyat çok ucuz,yoksa millet niye hücum etsinquote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Sadece VW'nin yaptığı zam mı gözünüze batıyor ? -
Parite son 5 ayda %10 yukseldi , ama vw %5 falan zam yapmisti, kur da dusme egilimide gorunmeyince zam kacinilmazdir ;)
Vw gecirmek icin ne yapacaginizi sasirdiniz :)
Isteyen istedigi araci alsin , size bize dusen yasadigimiz sikintilari soylemek ve insanlara ulastirmak , ama bazilarimiz vw aldi diye buyuk bir hadsizlikle insanlarin aklindan suphe eder hale gelmis , yorumlarimiza dikkat etmek kalp kirmamak lazim.
Ben nisanda passat tdi comf manuel liste fiyati 73300 tl iken aldim suan saniyorum ki 76000 falan , yani abartmaya gerek yok, opsiyonlarda gecen seneden beri ayni fiyat;) -
geçen 95 bin tl golf görmüştüm sahibindende nerde wv görsem kaçarak gidiyorum yanındanquote:
Orijinalden alıntı: kagan06
Parite son 5 ayda %10 yukseldi , ama vw %5 falan zam yapmisti, kur da dusme egilimide gorunmeyince zam kacinilmazdir ;)
Vw gecirmek icin ne yapacaginizi sasirdiniz :)
Isteyen istedigi araci alsin , size bize dusen yasadigimiz sikintilari soylemek ve insanlara ulastirmak , ama bazilarimiz vw aldi diye buyuk bir hadsizlikle insanlarin aklindan suphe eder hale gelmis , yorumlarimiza dikkat etmek kalp kirmamak lazim.
Ben nisanda passat tdi comf manuel liste fiyati 73300 tl iken aldim suan saniyorum ki 76000 falan , yani abartmaya gerek yok, opsiyonlarda gecen seneden beri ayni fiyat;)
-
Fiyatlara bak Golf dizel otomatik için sipariş edersen mart 2014 de geliyorquote:
Orijinalden alıntı: cabbar.ağa
geçen 95 bin tl golf görmüştüm sahibindende nerde wv görsem kaçarak gidiyorum yanından
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mazot filtresi ne zaman değişir
- skoda scala hangi segment
- fiat egea marş basıyor ama çalışmıyor
- araç çekişten düştü arıza lambası yandı
- dizel mi lpg mi
- togg şarj istasyonu fiyat
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- honda jazz hibrit yorum
- yeni twingo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X