Arkadaşlar merhabarl öncelikle. Belki göreniniz edeniniz olmuştur diye burada sormak istiyorum. VW Caddy 2014 radyo anteli araç sağ ve sol (fm-am) aynalarda gizli. Bizim araçta da şu an radyo çekmiyor ve değiştirmek istiyorum. Soru 1-) Bu anteni nereden temin edebilirim, serviste çok yüksek fiyat verdiler. Soru 2-) Bu radyo çekmeme olayı başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir mi? Soru 3-) Yine vw grubu 2017 jetta dan çıkma (comfortline donanımdaki) radyo var, onu takıp beyne işletmek daha mantıklı mı olur. |
VW Caddy Radyo Anteni: Konum ve Sorun Giderme
Volkswagen Caddy aracınızda radyo çekim gücü sorunları yaşıyorsanız, anteni kontrol etmeniz gerekebilir. Anten, radyo sinyallerini alan ve ileten bir cihazdır.
Caddy Radyo Anteni Nerede?
Caddy'nin anteni genellikle tavanın ortasına veya arka yan cama yakın bir yere yerleştirilir. Anten, araç gövdesine takılı, küçük, siyah bir kutudur.
Caddy Radyosu Çekmiyor
Radyo çekim gücü sorunları yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Anteni konumunu kontrol edin: Anten hasar görmüş veya yerinden çıkmış olabilir.
- Anten kablosunu kontrol edin: Anten kablosunun hasar görmemiş veya gevşememiş olduğundan emin olun.
- Radyonun ayarlarını kontrol edin: Radyo ayarlarında anten türünün doğru şekilde seçildiğinden emin olun.
- Diğer elektronik cihazları kontrol edin: Cep telefonları veya GPS cihazları gibi diğer elektronik cihazlar, radyo sinyallerine parazit yapabilir.
2011 ve 2006 Caddy Radyo Antenleri
2011 ve 2006 model Caddy'lerde anten konumları farklı olabilir. Konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için aracınızın kullanım kılavuzuna bakabilir veya bir profesyonelden yardım alabilirsiniz.
Anten sorunlarını kendi başınıza gideremezseniz, sorunu teşhis etmek ve anteni onarmak veya değiştirmek için bir oto elektrikçisine danışmalısınız.