Şimdi Ara

vw cc 2.0 tdi vs bmw 3.20d vs audi a4 tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime araç almak için bir süredir araştırma yapıyoruz.
    Ancak bir türlü karar veremedik ve aşağıdaki modeller arasında kaldık.
    2012-2013 model olarak 120-130 bin TL civarında ikinci el bir araç almayı düşünüyoruz.
    Bu konuda yardımcı olursanız ya da önerilerinizi bekliyoruz.
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

1. Volkswagen CC 2.0 tdi 177 bg
    2. BMW 3.20 d comfort
    3. Audi A4 2.0 tdi

Edit: Kardeşim, 27 yaşında evli ve bir çocuğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 28 Nisan 2014; 20:15:44 >

• kardeş küçük ve genç ise, f30 3.20d en uygunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Bmw 3.20d , evli olması performans ve kaliteyi tatmasına engel teşkil etmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20-d-premium-2013-hatasiz-158426729/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-3.20d-yeni-kasa-f30-bej-deri-sunroof-start-stop-160161707/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 28 Nisan 2014; 20:23:27 >

• Hocam,

Bmw için ikinci el piyasasında çok fazla değer kaybediyor diye söyleniyor.
    Bu konuda bir fikrimiz yok açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz?
    Yani 135 bin tl civarında bir tutara aldığımız bir aracı 2-3 yıl sonra değiştirmek istesek çok fazla bir kaybımız olur mu?
    Teşekkürler.

• 320 d ilk tercihim olur. İkinci tercih a4 olur ve 3. Olarak cc yi tercih etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d tabiki cc kafadan elenir en performanslı 3.20d zaten konforu da yetecektir e90gibi sert olacağını hiç sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini kullanın ve siz karar verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam ikinci el temiz bir e200 yada e250 cgi tercihim olurdu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-19.500-km-sahibinden-hatasiz-2011-mercedes-benz-e-250-full-paket-146960710/detay

mümkünse bütçeyi biraz artırıp yeni kasa alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 28 Nisan 2014; 21:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

320 d ilk tercihim olur. İkinci tercih a4 olur ve 3. Olarak cc yi tercih etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Sanırım dediğiniz gibi hepsiyle bir test sürüşü yaptıktan sonra karar vermek en doğrusu olacak.
    Ama buradaki yorumlara göre mantıklı olan sanırım Bmw 3.20d gibi görünüyor.

Son olarak daha önce de sormuştum yine tekrarlayayım.
    Sonuçta bizim birader 2-3 sene bindikten sonra kesin bu alacağı araçtan da sıkılır
    ve yeni bir arayışa girer o zaman elinden çabuk çıkarabileceği ve değerini çabuk yitirmeyen bir model almak daha doğru olacak gibi.
    Bmw 3.20'de veya bu segmentlerdeki araçlarda 2013 ya da 2012 model araçlar için birkaç yıl içinde değer kaybı çok fazla olur mu?
    Teşekkür ederim.
  • passat cc'yi geçin. audi a 4 çok sıradan bir araç görüntüsü çiziyor. geriye 320d kalıyor. 320d'nin birkaç yıl sonra kaybedeceği değer passat cc ve audi a 4'ten daha az olacaktır. zaten 320 d'yi kullandığınızda passat cc ve audi a 4'ü kullanmak bile istemeyeceksiniz.
  • kardeşiniz yılda ne kadar kilometre yapıyor bilmiyorum ama bu seçenklere Bmw 3.20i ed 170 hp alınabilir. Çünkü 320i ed alınırsa 3.20d göre daha dolu bir araç alınabilir o fiyatlara.
  • sıfır alın yeni kasa mondeo veya octavia rs alın.
    2. ele girmem ben o kadar para verip de.
  • Ustam henüz almadiysaniz a4 ü incelemenizi öneririm, galerici olarak binmeye bu üçlü arasından tercih yapıcak olsam ben a4 ü tercih ederdim
    Karar tabiki sizin ama incelemenizde fayda var

• Kardeşimin şuan kullanmış olduğu aracın satışını bekliyorduk hayırlısıyla aracı sattık.
    Bu arada BMW 3.20i ile bir test sürüşü gerçekleştirdi kardeşim ve tabiki hayran kaldı araca.
    Fırsat bulursak A4 ile de bir test sürüşü yaptıktan sonra kararımızı vereceğiz.
    Yardımlarınız için teşekkür ederiz.
  • Accord tavsiye ederim.

quote:

120-130 bin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.