Bildirim
Vw Eskihisar Bakım Kampanyasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Nerede hava filtresi, polen filtresi..? -
Teşekkürler ben de haftaya gitmeyi planlıyordum. Faydalı oldu.
Bakım kaç saat sürdü, yani kaçta girip kaçta çıktınız acaba?
Bir de bu paylaştığınız ref kodunun ne avantajı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 9 Kasım 2024; 18:38:16 > -
Ilk bakimda hava polen degisimi olmuyor vw de 30bin veya 2.bakimda
-
Saat 13.30 da randevum vardi biraz yoğundu servis saat 4de ciktim ref kodunun avantaji yakit ceki vereceklerini soylediler giderseniz sizede soyleyeceklerdir
-
kampanya ne zamana kadar geçerli her bayide geçerlimi link broşür vs varmi
-
Volkswagen bakım aralıkları webte bulabilirsiniz. Gördüğüm artık farklı bayiler fiyatlar yükselip müşteri azalınca farklı bakımlar uydurup farklı fiyat veriyorlar. Resmi belgede polen hava filtresi vs değişmeli derken bayiler 30binde bir değişir diyor. Hangisi doğrudur bilemem ama vw'nin önerilerinin dışına çıkıyor bayiler. Bir de benim faturamda castol edge ve detaylı bilgi var faturada yağlar da farklı markalar olabilir.
-
Sanki sadece yag degisimi faturası olmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 10 Kasım 2024; 7:55:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X