Şimdi Ara

VW Fiyatlara 1000 - 1500 YTL arası ZAM Yaptı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, VW dün operasyonu yaptı ve araçlara 1000 - 1500 ytl arasında zam yaptı.. Kurun artışı etkili oldu sanırım.. Golf Jetta Passat dahil tamamına..

• Evet,

Zaten bu hususu, buna nasıl gelindiği, etkileri, sebepleri, kimlerin kâr ve zarar edeceğini sabahtan bu yana ayrıntıları ile tartışıyoruz. PASSAT Sahipleri ve Severleri Forumuna bekleriz.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • of of bu gidişle araba almaktan vazgececem

• eee diğerleride yapar o zaman
  • Bugün haberlerde izledim mercedes,ford,bmw,citoren avrupadaki bazı fabrikalarının üretimini kısa bi süre durdumuş volkswagen durdurmadığı gibi bide zam yapmış demekki krize rağmen satıyor
  • kur düştügünde bakalım fiyatlara yansıtacaklarmı
  • her zaman söylüyorum VW doğuş oto kadar para kazanmıyor araç satışından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

her zaman söylüyorum VW doğuş oto kadar para kazanmıyor araç satışından

• € 1,95 oldu bugün şimdi indirim yapacaklar mı? 2,15 den 1,95 seviyesine 2,5 günde geldi. € çıkarken zam yap inerken oralı bile olma, ama kabahat doğuşta değil daha türkiyeye giriş bile yapmadan arabalarını satın alan bizlerde.
  • 2007 yılında jeta tsi comfort 28 000 € (47 000 ytl) ye tekabul ediyordu . şimdiki € ya bakılırsa 60 000 ytl olması gerekir .... aradaki 13 lirayı doğuş yuttu demek oluyor şu an 48 000 ytl ye kurtardığına göre .... 2007 2008 ilk yarıda demek oluyorki bizi soyup soğana çevirmişler .....
  • ve indirim geldi nasıl bir satış stratejisi anlamak mümkün diil.
  • Arkadaşlar,

Şu ÖTV'yi Avrupa Parlementosu Serbest Rekabeti Koruma Komisyonuna (vardır herhalde öyle bir yer) şikayet etsem acaba bir sonuç elde edebilir miyim? Malı Ye'nin Beni Ye'mesinden çekiniyorum: Sen misin ÖTV'yi, bizi ve bakan(lığ)ı şikayet eden...? Bu ÖTV artık dayanılmaz bir rahatsızlık vermeye başladı. VER PARAMI AL ÖTV'Nİ kampanyası mı başlatsak, veya ÖTV'yi Bırak, Halka Bak gibi sloganlar...

2050 yılını görmek nasip olursa (82 yaşında olacağım o zaman, Passat'ım da 42 yıllık eski bir araba, 4 milyon kilometreyi geçmiş olur) ÖTV'nin o zaman ortadan kalkmış olduğunu, tüm Türkiye'yi saran 8 şeritli parasız otoyolların döşendiğini ve cep telefonların artık kafatasına monte edildiğini görürüm inşallah. Ama şu ÖTV gıcık bir komşu gibi, dövsen de, kovsan da, kapısına domuz yağı sürsen de gitmiyor lanet şey(tan).

ÖTV

• quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Arkadaşlar,

Şu ÖTV'yi Avrupa Parlementosu Serbest Rekabeti Koruma Komisyonuna (vardır herhalde öyle bir yer) şikayet etsem acaba bir sonuç elde edebilir miyim? Malı Ye'nin Beni Ye'mesinden çekiniyorum: Sen misin ÖTV'yi, bizi ve bakan(lığ)ı şikayet eden...? Bu ÖTV artık dayanılmaz bir rahatsızlık vermeye başladı. VER PARAMI AL ÖTV'Nİ kampanyası mı başlatsak, veya ÖTV'yi Bırak, Halka Bak gibi sloganlar...

2050 yılını görmek nasip olursa (82 yaşında olacağım o zaman, Passat'ım da 42 yıllık eski bir araba, 4 milyon kilometreyi geçmiş olur) ÖTV'nin o zaman ortadan kalkmış olduğunu, tüm Türkiye'yi saran 8 şeritli parasız otoyolların döşendiğini ve cep telefonların artık kafatasına monte edildiğini görürüm inşallah. Ama şu ÖTV gıcık bir komşu gibi, dövsen de, kovsan da, kapısına domuz yağı sürsen de gitmiyor lanet şey(tan).

ÖTV

Şu ÖTV benimde aklıma gelince deli oluyorum haraçtan başka birşey değil..

Ne zaman kaldıracaklar diye ümitle bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Arkadaşlar,

ÖTV

Şu ÖTV benimde aklıma gelince deli oluyorum haraçtan başka birşey değil..

Ne zaman kaldıracaklar diye ümitle bekliyorum

HİÇ BİR ZAMAN

• Malı Ye Bakanı çok büyük bir adım attı, İnternet Erişim Ücretinden alınan ÖİV (ÖTV'nin kardeşi) % 15'ten % 5'e düşürüldü. Gözlerim yaşardı sevinçten ve mutluluktan. Düşünüyorum da tasarruf edeceğim parayla herhalde bir VW POLO alabilirim... 10.000 yılda!

Taner Göde (çeviri yapıyorum şu anda, kısa yazdım).
  • fiyatlardan sonra faizlerde düştü vdf %1,89
    bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.