Şimdi Ara

VW GARANTİSİNİ UZATAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar VW garantisini 4 yıla çıkaran var mı .bunun için benden 1200 tl istediler ancak 18 ay içerisinde yaptırmam kaydıyla.
    bu konuda bilgisi olan var mı?

• iyi mi ettim boşa para mı verdim bilmiyorum ama ben uzattım..
    Forumda bu uzatmanın gereksiz olduğunu, uzatmada bir çok maddenin geçerli olmadığını
    belirten yazılar okumuştum..
    Benim o sırada imkanım vardı ve uzattım belki bir gün lazım olur diye..

Saygılar.
  • Bazı şeyleri kapsamıyor,biri de turboymuş.Bence gereksiz.
  • Geçen yıl uzattım, bana bir de sticker verdiler, "vdf" logolu, 1 sayfalık da form doldurdular ve imzaladım. Kredi kartınızdan çekilecek dediler. Bir daha ses ve seda çıkmadı. Sordum, ilgileneceklerini ve geri döneceklerini söylediler. Bu hususta sıkıntım var. Takip etmek için de ya telefon edilecek, ya da oraya gidilecek. Sanırım yaptırmayacağım.
  • taner size ne kadar dediler?
  • Sanırım 600 Euro civarındaydı, tam hatırlamıyorum. Foruma da ekledim hatta. İlk sayfalarda olacak. Haber çıkmayınca tutarı da unuttum.

quote:

Orijinalden alıntı: airtor

taner size ne kadar dediler?
  • Turbo yine çok problem değil de DSG şanzımanı kapsamıyorsa bence gereksiz.

Çok pahalı diye duymuştum.
  • Aldığım araç ekxtra garantili yanlızca devir teslim yaptırttım. Bana verilen katalokta orjinal garantinin kapsadığı tüm parçaları kapsadığı şeklinde. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa da sanırım şanslıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Turbo yine çok problem değil de DSG şanzımanı kapsamıyorsa bence gereksiz.

Çok pahalı diye duymuştum.

Turbo 5 bin lira civarında galiba,ben de forumdan duyduğumu söylüyorum.Kapsanmıyor denmişti.

DSG'nin fiyatının 18 bin lira olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk
    Turbo 5 bin lira civarında galiba,ben de forumdan duyduğumu söylüyorum.Kapsanmıyor denmişti.

Turbo yetkili servisinde değil de başka tamircilerde (Mehmet Gazihan yapıyordu sanırım) turbo tamir kiti ile 400-800 arası birşeye tamir edilebiliyormuş.
    Ama DSG giderse insanın aklı gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Turbo yetkili servisinde değil de başka tamircilerde (Mehmet Gazihan yapıyordu sanırım) turbo tamir kiti ile 400-800 arası birşeye tamir edilebiliyormuş.
    Ama DSG giderse insanın aklı gider

Tamir olayını bilmiyorum,yapılıyor deniyor;ama sanırım komple değişmesi gereken durumlar da oluyor.Transporter'ın çıkması 3000 TL imiş.

DSG,mükemmel bir sistem.Kolay kolay bozulmaz.Bozulsa da komple değişmesi gerekir mi bilemem;ama böyle bir şey olursa,işte o zaman çok çok fena.

• quote:

Tamir olayını bilmiyorum,yapılıyor deniyor;ama sanırım komple değişmesi gereken durumlar da oluyor.Transporter'ın çıkması 3000 TL imiş.

DSG,mükemmel bir sistem.Kolay kolay bozulmaz.Bozulsa da komple değişmesi gerekir mi bilemem;ama böyle bir şey olursa,işte o zaman çok çok fena.

Ben de DSG nin kolay kolay bozulabileceğini zannetmiyorum, ama kul yapısı sonuçta.
    Otomobil olayı biraz da şans işi, tıpkı elektronik vs gibi.
    Mercedes alırsın, bir ihtimal de olsa tüm aksaklıklar seni bulur, gidip forumda en beğenilmeyen markalardan birini alırsın senelerce sorunsuz binersin. (bayağı düşük bir ihtimal oldu ama neyse)

• ben yaptırmıştım full life.
    çoğu şeyi kapsıyor ama turbo arızalarının yüzde 50 sini kapsıyor.dsg ile birşey okumadım büyük ihtimalle kapsıyordur.ama dsg aracı olanlara kesin yaptırmalarını öneririm.dsg tamiri yok.sadece dsg şanzıman 20.000 tl civarı.
  • peki arkadaşlar bu dsg şanzıman herhalde zırt diye bozulacak bişey değildir umarım.koruması falan vardır içime korku geldi bi an...
  • DSG vites kutusu çok yoğun ve ağır testlere tabi tutulmuş, ekstrem sıcak/soğuk/uzun yol ve titremelere, çukurlu yollara ve kötü satıh şartlarına maruz bırakılmış ve dayanıklılığı tespit edildikten sonra üretime alınmıştır. Durduk yerde kendiliğinden veya kendi kendini bozacak, arızalandıracak bir alet değildir. Mekatronik üniteler, elektrik ve mekanik devreleri olan gelişmiş bir robotize vites kutusudur.

Garantisi 2 yıl ve bozulacak olsa bu garanti süresinde bozulur. DSG vites kutusu ile iletişim gaz pedalından sağlanır. Gaz pedalının duruşuna göre DSG bir üst veya alt vitesi seçer. Gaz pedalına pompalar gibi basarsanız doğal olarak DSG'nin aklı karışır. DSG aldıktan sonra genelde 1 hafta içerisinde bir kullanma hissi geliştirirsiniz ve sorun kalmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: airtor

peki arkadaşlar bu dsg şanzıman herhalde zırt diye bozulacak bişey değildir umarım.koruması falan vardır içime korku geldi bi an...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.