Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.704
Cevap
449
Favori
3.655.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_312

Sonradan ekran taktıran görmedim, rcd330 a şimdi baktım, bir videosunu görduysan 6-7 dk olana

ordaki adam telefon kablosunu takmış.

yani bu multimedia kablosuz degil kablolu çalıştırıyor sanırım. Bu yüzden sen telefonu kabloya takarsan ozaman sen istediğini almış olursun.

ilk ben carplay özelliğini peugeot 3008 kullandım.

ilk başlarda waooow süper diyorsun. Fakat ögrendikce alıştıkca pek espirisi olmadıgını anlıyorsun.

yine telefonu kablo yoluyla baglayıp kullanıyorsun, telefondaki tüm herşey açık degil. Belirli uygulamaları açıyorsun mesaj, arama, navi, vs vs video felan izletmiyor.

tabi 2016 dan buyana bayag dışardan yazılımla olaylar çözülmeye başladı.

durumu toparlarsam kablo ile baglantı kesinlikle kullanışlı degil. Video ve navigasyon izlemek dışında extra yapabilecegin birşey kalmayacak.

video trafikte sıkıntı yaratabilir dikkatini bozup kazaya neden olabilir, zaten orjinallerde olmaması bundan kaynaklı.

navigasyon artık nezaman açarsın bilmiyorum.

telefonun devamlı şarj olcak, buda batarya ömrünü yer.

ilk başlarda eğlenceli gelen multimedya sonradan sıradanlaşıp basit bir hal alcak. Şuanda sen kendi aracında multimedia yı nasıl kullanıyorsan öyle olcaksın.

sen yaşayıp görmediğin için senin için heycanlı olabilir.

yaşayan biri olarak o heycanın belirli süre kadar devam eder. Benim 3 gün sürdü.

1 gün ögrenmemle ne var ne yok

2 gün tüm herşeyi çözmem

3 gün keyfini çıkarmam.

4 gün herşey normal,

hevesini kırıyor olabilirim ama böyle birşey alıyorsan kablosuz al derim.

yine kablo araba durcak şarjın bitecek :)

birşey fabrikasayonda orjinal varsa eyvallah olursa güzel olur kullanmasam bile ama iki heves için fuzuli masrafa gerek yok.

bluetooth ile konuşup, müzik çalıyorsan sıkıntı yok.

ben kendime göre düşünüyorum, sen farklı düşünüyorsan elbette al.

kablo olayını çöz derim, eger kablosuz model varsa

Rcd 330 çok bilinen aliexpress ürünüdür aslında.golftutkusu sayfası bilir.

Halihazırda olan ekran geri görüş kamerasını bile desteklemiyor.

Benim önceliğim navigasyon çünkü uzun yola çıkacağım artık işim gereği.ha bi de ilerde geri görüş kamerası taktirırsam rcd330 destekliyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.
    2017 Golf 7 1.6 TDİ kliması ısıtmıyor. Araştırmalarıma göre kalorifer peteği tıkanmış olabilir. Bu peteği araçtan çıkarmadan temizlemenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araca cam filmi çektirmeyi düşünüuorum. Uzun yolda çok zorlandık bu sıcakta. llumar fiyat olarak 1750tl suntek 1250tl biraz araştırim dedim çok yüksek fiyatlar. ön cam dahil. bu kadar ciddi fark yaratıyor mu yani bu fayatlara değer mi?

• N KUL kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Çok teşekkür ederim debriyaj üst merkez arızasıymış doğuş otoda onu değiştirdiler çözüldü hocam.

• Merhaba, 2015 model highline aracımı satacağım, boya değişen tramer bulunmamakta. Ilgilenen olur ise bilginize. Gaziantep de araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu ara araç çok patenaj yapıyor. Geçen ay seevisteydim. Lastikleri ön arka yapabilir miyiz dedim. Uygun bulamadıklarını. Lastiklerin uzun süre sonra alıştığını ve ön arka değişimi olursa sıkıntı olacağını belirtti. Ön ve arkayı lastikleri paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8550 -- 24 Ağustos 2021; 23:15:30 >

• Arabasinda ACT ozelligi olan arkadaşlara bir sorum var. Arac 2 silindir moduna girince rahatsız edici bir titreşim hissetmeye başlıyorum. Aracım alınmalı Bir buçuk sene oldu. İlk başlarda bu kadar hissedilir değildi sanki. Benle benzer problem yaşayanlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt

Bu lastiklerin değişmesi lazım, benim 6 yaşında değiştirdiğim lastikler bile bundan çok daha iyi durumdaydı. Haşat olmuş bunlar, patinaj yapmaları çok doğal. Ne biçim servismiş bu ki size bu lastikleri mutlaka değiştirmeniz lazım dememiş, çok ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 25 Ağustos 2021; 21:16:21 >
  • _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt
    Ön arka yapsak olmaz mı acaba. Yada sadece öne aynı marka 2 tane alsam?

2 tanesi korkunç durumda, 2 tanesi kötü bence risk almanın hiç anlamı yok. Ucuzundan bile olsa yeni lastikler bunlardan çok daha iyi olacaktır.

Aynı markanın 2 tane lastiğini alsam sorun olmaz heralde

Ben resimlere bakarak fikrimi yukarıda söyledim, bir lastikçiye gidin bir de onlar baksın. Km'si fazla olmayan ama yaşı çok lastiklere benziyor bunlar.

Teşekkür ederim. Yakın zamanda bir lastik iye uğrim.

• arkadaşlar bu golflerde silecek suyu bitince ya da azalınca ekranda bir uyarı çıkmıyor mu? aracımın silecek suyunun bittiğini bugün çalıştırıp su gelmeyince fark ettim. yol bilgisayarında bununla ilgili bir şey göstermedi. eski aracım 2013 edition astra idi onda bile silecek suyu bitme uyarısı veriyordu..

• muten_roshi kullanıcısına yanıt
    Böyle bir uyarı yok sanırım.

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt

öyle ise; 2020 model araca bu özelliği koymayan vw e diyecek söz bulamıyorum.  

• 2020 yılında bu vw, eski model arabalarda bile koyduğu bazı özellikleri koymadı. Mesela, motor kaput amortisör ve torpido gözü kilidi gibi.

• muten_roshi kullanıcısına yanıt

benim araçta var silecek suyu uyarısı 2016 highline

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

Arkadaşlar bu ara araç çok patenaj yapıyor. Geçen ay seevisteydim. Lastikleri ön arka yapabilir miyiz dedim. Uygun bulamadıklarını. Lastiklerin uzun süre sonra alıştığını ve ön arka değişimi olursa sıkıntı olacağını belirtti. Ön ve arkayı lastikleri paylaşıyorum

Ön Lastiklerin yüzeyinde çatlaklar görünüyor. Ön arka yapsanız bu sefer viraj tutuş sıkıntı olacak. Önlere yeni lastik alsanız daha güvenli olacak gibi görünüyor.

• Eng. kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal öyle yapacağım. Arkadaşa gösterdim. Bu yarıları hemen farketti.düşük lastik basıncı kullanıp sonra yükseğe geçince oluşmuş dedi. Büyük ihtimal doğru

• 
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.