Rcd 330 çok bilinen aliexpress ürünüdür aslında.golftutkusu sayfası bilir. Halihazırda olan ekran geri görüş kamerasını bile desteklemiyor. Benim önceliğim navigasyon çünkü uzun yola çıkacağım artık işim gereği.ha bi de ilerde geri görüş kamerası taktirırsam rcd330 destekliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2674. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba.
2017 Golf 7 1.6 TDİ kliması ısıtmıyor. Araştırmalarıma göre kalorifer peteği tıkanmış olabilir. Bu peteği araçtan çıkarmadan temizlemenin bir yolu var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar araca cam filmi çektirmeyi düşünüuorum. Uzun yolda çok zorlandık bu sıcakta. llumar fiyat olarak 1750tl suntek 1250tl biraz araştırim dedim çok yüksek fiyatlar. ön cam dahil. bu kadar ciddi fark yaratıyor mu yani bu fayatlara değer mi?
-
Merhaba,
Çok teşekkür ederim debriyaj üst merkez arızasıymış doğuş otoda onu değiştirdiler çözüldü hocam.
-
Merhaba, 2015 model highline aracımı satacağım, boya değişen tramer bulunmamakta. Ilgilenen olur ise bilginize. Gaziantep de araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arabasinda ACT ozelligi olan arkadaşlara bir sorum var. Arac 2 silindir moduna girince rahatsız edici bir titreşim hissetmeye başlıyorum. Aracım alınmalı Bir buçuk sene oldu. İlk başlarda bu kadar hissedilir değildi sanki. Benle benzer problem yaşayanlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu lastiklerin değişmesi lazım, benim 6 yaşında değiştirdiğim lastikler bile bundan çok daha iyi durumdaydı. Haşat olmuş bunlar, patinaj yapmaları çok doğal. Ne biçim servismiş bu ki size bu lastikleri mutlaka değiştirmeniz lazım dememiş, çok ilginç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 25 Ağustos 2021; 21:16:21 > -
Ön arka yapsak olmaz mı acaba. Yada sadece öne aynı marka 2 tane alsam?
2 tanesi korkunç durumda, 2 tanesi kötü bence risk almanın hiç anlamı yok. Ucuzundan bile olsa yeni lastikler bunlardan çok daha iyi olacaktır.
-
Aynı markanın 2 tane lastiğini alsam sorun olmaz heralde
Ben resimlere bakarak fikrimi yukarıda söyledim, bir lastikçiye gidin bir de onlar baksın. Km'si fazla olmayan ama yaşı çok lastiklere benziyor bunlar.
-
Teşekkür ederim. Yakın zamanda bir lastik iye uğrim.
arkadaşlar bu golflerde silecek suyu bitince ya da azalınca ekranda bir uyarı çıkmıyor mu? aracımın silecek suyunun bittiğini bugün çalıştırıp su gelmeyince fark ettim. yol bilgisayarında bununla ilgili bir şey göstermedi. eski aracım 2013 edition astra idi onda bile silecek suyu bitme uyarısı veriyordu..
-
Böyle bir uyarı yok sanırım.
öyle ise; 2020 model araca bu özelliği koymayan vw e diyecek söz bulamıyorum.
-
2020 yılında bu vw, eski model arabalarda bile koyduğu bazı özellikleri koymadı. Mesela, motor kaput amortisör ve torpido gözü kilidi gibi.
benim araçta var silecek suyu uyarısı 2016 highline
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat8550
Arkadaşlar bu ara araç çok patenaj yapıyor. Geçen ay seevisteydim. Lastikleri ön arka yapabilir miyiz dedim. Uygun bulamadıklarını. Lastiklerin uzun süre sonra alıştığını ve ön arka değişimi olursa sıkıntı olacağını belirtti. Ön ve arkayı lastikleri paylaşıyorumÖn Lastiklerin yüzeyinde çatlaklar görünüyor. Ön arka yapsanız bu sefer viraj tutuş sıkıntı olacak. Önlere yeni lastik alsanız daha güvenli olacak gibi görünüyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X