Şimdi Ara

Vw Golf III vs. Vw Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 96 model 1.8 otomatik golf III'üm var.
    Ve ara ara aldığımdan beri sorun cıkardı 1.500 lira kadar masraf cıktı cebimden ve artık bu arabayla sorun yaşamk istemiyorum.
    Not : Vw'den vazgeçmek istemiyorum.

Şuanda aklımda 3 - 3.5 lira koyup 2000 2001 polo almak var.
    Sizce yerinde bir karar mıdır ? Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

NOT: Makara yapıcak,kendi araçlarını övücek arkadaşlar sizleri başka topie lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerDHaber -- 15 Kasım 2009; 11:24:42 >

• Vw hakkında pek bir bilgim yok ama sonuçta Alman kalitesi konuşuyor.

Golf kötü bir araba değil, 2. el aldınız sanırım, masrafları devam eder böyle büyük ihtimalle.

bakım masrafları olarak polo golf'e göre tabiki az olur ama ben Vw yerine başka araçlara da bakmanızı tavsiye ederim.

Fiat düşmanlığınız yoksa eğer 2000-2001 bravolar uygun bence. poloya göre biraz daha iyi özelliklere sahip ama bagaj sorunu var

Renault megane'larda olabilir aslında. yedek parçası bakımı filan masrafsız olur.

Gelin siz vazgeçin Vw'den
  • Dostum o yılların benzinli poloların çok yaktığını biliyorum. Belki daha farklı seçenekler düşünbilirsin.
  • Fiat ve Ren. asla düşünmüyeceğim arabalar malesef :)
    Polonun yakıtı derken ?
  • vw vazgeçmek istemiyorsan güzel bi seçenek olabilir fakat ben olsam aynı fiyata daha fazla konfor+donanım sunan başka markalara yönelirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.