Şimdi Ara

vw guvenligi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazin yaptigimiz kaza sonucu pert olan boramiz.......bmwx5 otabanda sagdan dokundu uyuyakalmis arkadas biz kenardaki bariyerlere carptik 3-4 kere donduk her dondugumuzde bariyerlere carpip durduk...sukur ailem ve ben iyiyiz...
    bazi arkadaslar vw olmasa olmustunuz bazisida vw guvenli olmadigi anlasildi demisti siz degerli goruslerinizi bekliyorum...
    [simage][/simage]
     vw guvenligi...
    [simage][/simage][simage][/simage]
     vw guvenligi...
     vw guvenligi...
     vw guvenligi...
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chez bora -- 1 Mart 2011; 0:17:11 >
  •  vw guvenligi...
  • Hocam dinamitin fitilini ateşlediniz diyorum ve köşeye çekiliyorum. Geçmiş olsun size ve ailenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Hocam dinamitin fitilini ateşlediniz diyorum ve köşeye çekiliyorum. Geçmiş olsun size ve ailenize

Vw ve Dh
  • Vw leri hiç sevmememe rağmen, güvenli olduğunu düşünüyorum euro ncap testlerine bakarsak,bu bir gerçek hakkını vermek lazım ama yeni vw ler böyle eskilerini bilmiyorum.
  • Geçmiş olsun. Şansınız var ki hayattasınız.
    Tek bir kazaya bakarak aracın güvenli veya güvensiz olduğu yönünde çıkarımlarda bulunmak yanlış olur.
    Nice güvenliği ile nam yapmış araçlarda nice canlar giderken güvensiz olarak adledilen ve paramparça olmasına rağmen içindekilerin sağ çıktığı araöları okuduk gördük.
  • Geçmiş olsun,Alman araçlarının sağlamlığı her zaman söylenir,bu gibi kazalarda uzakdoğu ve Fransız araçlarına nazaran da daha sağlam olduğu gözlenir ancak sağlamlık kavramı biraz göreceli..Transpoter ve Seat Toledo ile yaptığım kazalarda araçlarımda çizik olmamasına karşın diğer araçlarda biraz masrafa neden olmuştu..Bora ile kaza yapan bir arkadaşın da fotoğrafını ekliyorum..

vw guvenligi...

vw guvenligi...

vw guvenligi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 1 Mart 2011; 0:21:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kabin içi ne vaziyette koltuklar alttan ve üstten konsol kısmı herhangi içe sert bir darbe geldi mi?

anlattığınıza göre bu dış hali çok normal...
  • kabine zarar bile gelmemiş , giden motor olsun. vw güvenlik konusunda gerçekten iyi işler çıkarıyor.
  • [simage][/simage]
     vw guvenligi...
    [simage][/simage]
    icte bisey yoktu yalniz hava yastiklari patlamadi onden carpma olmadigi icin...
  • bariyer çarpmalarında genelde hava yastıkları patlamıyor çünkü sensörlerin olduğukısım genelde bariyer ile asfalt arasındaki boş kısma denk geliyor haliyle sensör algılamadığı için airbag patlamıyor.
  • Gelmiş geçmiş olsun. Aracın yaşam alanı fotolardan görüldüğü kadarıyla sağlam ve kapıların açılmasında da bir problem yoksa o araç gereken azami güvenliği zaten sağlamış demektir. Ki bahsi geçen araç bir VW, şahsi fikrim VW'lerin yolcu güvenliğini max. şekilde sağladığı yönündedir.
  • İlk resimde ön iskelet duruyor sonraki resimlerde yok?
  • Geçmiş olsun sağlam araçmış gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Geçmiş olsun,Alman araçlarının sağlamlığı her zaman söylenir,bu gibi kazalarda uzakdoğu ve Fransız araçlarına nazaran da daha sağlam olduğu gözlenir ancak sağlamlık kavramı biraz göreceli..Transpoter ve Seat Toledo ile yaptığım kazalarda araçlarımda çizik olmamasına karşın diğer araçlarda biraz masrafa neden olmuştu..Bora ile kaza yapan bir arkadaşın da fotoğrafını ekliyorum..

vw guvenligi...

vw guvenligi...

vw guvenligi...

arkadan vuran araba herzaman çok hasar alır çünki arabaların arka tamponlarında darbe emici barlar vardır ön tarafa göre güçlendirilmiştir.ön taraf yaya güvenliği açısından o kadar güçlendirilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dal başak

quote:

Geçmiş olsun,Alman araçlarının sağlamlığı her zaman söylenir,bu gibi kazalarda uzakdoğu ve Fransız araçlarına nazaran da daha sağlam olduğu gözlenir ancak sağlamlık kavramı biraz göreceli..Transpoter ve Seat Toledo ile yaptığım kazalarda araçlarımda çizik olmamasına karşın diğer araçlarda biraz masrafa neden olmuştu..Bora ile kaza yapan bir arkadaşın da fotoğrafını ekliyorum..

vw guvenligi...

vw guvenligi...

vw guvenligi...

arkadan vuran araba herzaman çok hasar alır çünki arabaların arka tamponlarında darbe emici barlar vardır ön tarafa göre güçlendirilmiştir.ön taraf yaya güvenliği açısından o kadar güçlendirilmez

Öncelikle nickin çok orjinal
    Doğrudur ama aracın önünü bu hale getiren bir darbede arkanın bu kadar sağlam kalması da çok tuhaf gerçekten..
  • Kırmızı Boraya vuran araç ne marka acaba? Varmı çıkaran?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Kırmızı Boraya vuran araç ne marka acaba? Varmı çıkaran?

Mazda..

Edit:92 model 323 coupe

vw guvenligi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 1 Mart 2011; 0:52:46 >
  • Alman Araçları Güvenlidir.Bu Tabiri Çok duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dal başak

quote:

vw guvenligi...

vw guvenligi...

vw guvenligi...

bende bunu hep merak eder dururdum. Önden yayaya çarpınca araç böyle oluyor ya daha büyük bir araca çarpsa ne olur diye düşünüyordum..Demek ki bu zafiyet değil bir emniyet tedbiri diyebilirim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.