Şimdi Ara

vw jetta 1.2 Comfortline Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-sifir-km-jetta-1-2-tsi-105-ps-comfortline-beyaz-48-900-tl-143976807/detay

yukardaki ilandaki arabayı almayı düşünüyorum. yorumlara ve alternatiflere açığım.

ihtiyaçlarım. eşim şehir için günlük 8.5 km git gel yani 14 km yapacak prestijli düzgün bir araba istiyor. kapalı otoparka koyduğu için lpg seçeneği yok.

bana oldukça mantıklı geldi ama bu parayı verip de neden Dizel bir focus almıyoruz diyorum.

yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum selamlar.

• Jetta 1.2 TSI 105 PS Comfortline 50.500 TL (sıfır fiyatı) aracın sıfırı ile arasında bin lira fark var , madem kafanızda var bu araç hatta satın alırken indirimle o aracın fiyatına belki düşürürsünüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Jetta 1.2 TSI 105 PS Comfortline 50.500 TL (sıfır fiyatı) aracın sıfırı ile arasında bin lira fark var , madem kafanızda var bu araç hatta satın alırken indirimle o aracın fiyatına belki düşürürsünüz...

Fakat ilandaki araç sıfır , birde bulunduğu bölgeye göre sıra olabilir , gerçi ben olsam bende sıra bekleyip bayiden almak daha mantıklı geliyor..
  • bu araç ne kadar güvenilirdir acaba ?? 0 km bayiden ucuz satılıyor garantisi ne durumdadır ?
  • Alınır bence.Ancak 0'ından ucuz.Oraya takıldım.Bizde dizeli var aynı arabanın.Memnunuz.Tavsiye ederim.
  • Güzel araçtır.1.4 ünü tavsiye ediyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Jetta 1.2 TSI 105 PS Comfortline 50.500 TL (sıfır fiyatı) aracın sıfırı ile arasında bin lira fark var , madem kafanızda var bu araç hatta satın alırken indirimle o aracın fiyatına belki düşürürsünüz...

Fakat ilandaki araç sıfır , birde bulunduğu bölgeye göre sıra olabilir , gerçi ben olsam bende sıra bekleyip bayiden almak daha mantıklı geliyor..

Hocam bayiden alırken kafanız daha rahat olur , bin liralık fark için ufak tefek riskleri göz önüne almak doğru değil ...

Şuan aralık ayına giriyoruz , pek beklenti yok indirim olur diye ama yinede şu aralık ayına girince bayilerden sordurun...

Ellerinde araç yoktur , uzun süreli beklemenizi söylerse bayi o zaman bu aracı yada başka aracı düşünürsünüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonhaberci1 S kullanıcısına yanıt
    Dizel focus mantıklı ama
    Jetta alınıcaksa bayiden alıp sürücü konfor paketide eklenmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.