Şimdi Ara

Vw jetta 1.2 tsi bmt 2yıl 30bin km kullanım raporu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterap

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Neyi yazdın sen ciğerim?
    10 senede 10 motor
    Ve sen yazdın ele mi?
    Dsg 2013te mi düzeldi yoksam?
    Jeep compass 1.4 170 hp bu motor 10senedir niye değişmiyor
    Senin vw n çok zeki,elin italiani gerizekalı demi
    Ula yağ yakıyor sakat işte patlak tsi neyin geyiğini yapıyon
    Hehehehehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi neden kalkti. Basit bir soru, cevabin var mi ?

Jeepin motoru degismiyor da verimli mi ? Tsi surekli uzerine koyarak gidiyor, fiat 10 senedir egea ve 500 uretmekten baska ne yapti?

• quote:

1.4 tsi neden kalkti. Basit bir soru, cevabin var mi ?

Jeepin motoru degismiyor da verimli mi ? Tsi surekli uzerine koyarak gidiyor, fiat 10 senedir egea ve 500 uretmekten baska ne yapti?
    Hee ya üzerine koyuyor 1.4 150hp 1.4 160hp 1.4 180hp soora
    1.5 150hp bir koyuyor ki sorma hahahahha
    Yav yazmaya da utanmıyorsun bana giu 1.4 tct yi tokatlayacak 1.5 golfu 1.4 compassi yiyecek 1.5 tiguani yaz hele yeni teknolojiymiş ya hani hahahahahah
    Yav yapamıyor işte beceremiyooor
    Motoru şanzımanı patlaaaak
    Varmı hele itirazın?
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Aralık 2019; 19:33:49 >
    Uzerine koymaktan sadece performans mi anliyosun ? Ya da beygir mi haha. Beygir senden akillidir

• quote:

Uzerine koymaktan sadece performans mi anliyosun ? Ya da beygir mi haha. Beygir senden akillidir
    Yav performans yok yakıt desen aynı neye gelişti ne gelişti ya kafa mı buluyosun?
    Neden 2.0 tsi 2.1 tsi olmuyor da düşük hacimle oynuyor vw?
    Beceremiyor çünkü
    Beceremediği için çöpe attı onca motoru
    Yarın bunu da çöpe atar 1.6tsi gelir siz de gelişti falan diye ağlarsınız,olayın özeti bu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Yav performans yok yakıt desen aynı neye gelişti ne gelişti ya kafa mı buluyosun?
    Neden 2.0 tsi 2.1 tsi olmuyor da düşük hacimle oynuyor vw?
    Beceremiyor çünkü
    Beceremediği için çöpe attı onca motoru
    Yarın bunu da çöpe atar 1.6tsi gelir siz de gelişti falan diye ağlarsınız,olayın özeti bu:)

Alıntıları Göster
    Son mesajim. Soldaki 1.0tsi, sagdaki 1.2tsi. ikisi de leon. Biraz matematik varsa karsilastirabilirsin. Emisyon ve yakit azalirken performans artmis

Vw jetta 1.2 tsi bmt 2yıl 30bin km kullanım raporu

Vw jetta 1.2 tsi bmt 2yıl 30bin km kullanım raporu

• Epey
    2018 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir 170 HP TCT Super Araba
    https://www.epey.com/araba/2018-alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-multiair-170-hp-tct-super.html

zaman Otur 10yıllık motora şapka çıkar,senin vw n de senede bir motor değiştirsin,mustahakiniz bu sizin:)

• Jetta'ların direksiyonu biraz sert oluyor. Golf ve Passat'a göre sert gelmişti bana
    Pardon da alfa romeo herhangi bir rekabet icinde mi ? Ya da fiat ? Farkettiysen 3 silindire dusmus bi motor var, bu da dogal olarak dusuk maliyet demek. 1.4 tjet egeanin fiyatini hatirliyor musun 2016 da ? Ben soyleyeyim 1.4tjet 120hp manuel egea, 1.2tsi 110hp leondan 20bin tl pahaliydi. Hani nerde simdi tjet ? Puntoda kullanilan multiair motor nerede ? Fiat niye koymuyor ? Ezbere konusuyosun, daha katedecek cok yolun var

• Jetta türk aile yapısına uygun araç. Sacı kalın, kapısı tok, 105bg tdi ile otobanda sol şeridi kapattığını sananlar falan :) şaka bir yana kasa olarak gerçekten aile aracı. İçi ve bagajı geniş. Yalnız her modeli sizdeki gibi bağımsız süspansiyonlu değil, trendline gerçekten çok boş. Dsg konusu malum, manuel isteyene gider.

Şu tüketim olayına bende gerçekten çok şaşırıyorum. Aslına bakarsanız inandırıcı gelmiyor çünkü dizel arabam varken sizin şehir içi benzinli değerinizi yakalayamadım. Şuan 1.6 turbo benzinli kullanıyorum ama istanbul şehir içi 10lt altını görmek neredeyse imkansız. Hadi onu geçtim istanbul-ankara otobanda (tek kişi, 50kg kadar bagaj, max hız 140, ortalama hız 90-95 civarı) 6 litre altını göremedim

• quote:

Pardon da alfa romeo herhangi bir rekabet icinde mi ? Ya da fiat ? Farkettiysen 3 silindire dusmus bi motor var, bu da dogal olarak dusuk maliyet demek. 1.4 tjet egeanin fiyatini hatirliyor musun 2016 da ? Ben soyleyeyim 1.4tjet 120hp manuel egea, 1.2tsi 110hp leondan 20bin tl pahaliydi. Hani nerde simdi tjet ? Puntoda kullanilan multiair motor nerede ? Fiat niye koymuyor ? Ezbere konusuyosun, daha katedecek cok yolun var
    teknik verileri koyunca böyle kalakalırsın işte ehehehehe
    Alfanın motoru 10 senedir piyasada şu an jeep kullanıyor ve takır takır çalışıyor yarın aynı motoru başka model çıkarır ona koyar çünkü SAPASAĞLAM vw 10 senede 10 motor değiştirdi ve yanına bile yaklaşamadı çünkü PATLAK bu çok zoruna gidiyor değil mi doğru söyle:)

Yahu birader rekabet. Anlamiyor musun ? Maliyetten anlamiyor musun ? Jeep, alfa romeo kimle rekabette ? 177hp civic var, 150hp golf var, neden 170hp egea yok? Kafan basmiyor mu cidden ? Basmiyor diyorsan engelleyeyim. 1.4 multiair 170hp guzel motor ancak maliyeti yuksek. Yuksek olmasa fiat kullanir zaten

2.0tsi motor degismez, neden degissin. Maliyet dusurmesine ihtiyaci mi var audinin ?

• quote:

Yahu birader rekabet. Anlamiyor musun ? Maliyetten anlamiyor musun ? Jeep, alfa romeo kimle rekabette ? 177hp civic var, 150hp golf var, neden 170hp egea yok? Kafan basmiyor mu cidden ? Basmiyor diyorsan engelleyeyim. 1.4 multiair 170hp guzel motor ancak maliyeti yuksek. Yuksek olmasa fiat kullanir zaten

2.0tsi motor degismez, neden degissin. Maliyet dusurmesine ihtiyaci mi var audinin ?
    valla giulietta direk a3le eşdeğerdi,a3te böyle bir motor olamadı
    Compass de tiguan rakibi,onda da olmadı olamadı olamayor eheheheh
    Bu vesileyle de tsi nin multilaire rakip olamayacağı gerçeğini de kabul etmiş oldun,yeni tsi nezaman geliyor 1.5 ne zaman çöpe gidecek onu yaz şimdi:)

• quote:

Bu vesileyle de tsi nin multilaire rakip olamayacağı gerçeğini de kabul etmiş oldun,yeni tsi nezaman geliyor 1.5 ne zaman çöpe gidecek onu yaz şimdi:)

Alıntıları Göster
    Hep katılmayayım banane diyorum ama olmuyor. O kadar gereksiz argümanlar kullanıyorsun ki yani ne alaka niye neden bunları kendin bile düşünmüyorsun. Maksat olay uzasın.

Bir kere kaç tane Alfa motoru var ? Kaç tanesi bambaşka modellerde kullanılıyor ??

Senin fakir ülkende millet alamıyor diye sen VAG grubunda sadece 1.0-1.2-1.4 ve 1.6'nın da 105 likleri var sanıyorsun. Oysaki 1.8 var 2.0 var 1.8'in çeşitleri var 1.6'nın çeşitleri var.

Leon'da kullanılıyor A3'te kullanılıyor Golf'te kullanılıyor Scirocco'da kullanılıyor Audi'nin araçlarında kullanılıyor. Seat ve Skoda'da var.

Adam 5-6 tane motor üretmiş bütçesine uygun olan performanstakini alıyor millet. Sen de 1.4 170 in rakibi yok diyorsun. Adam illa Alfa'ya rakip olalım diye 1.4 üretir mi ? Niye kasıyor ki ? 1.8 rahat rahat alınıyor Avrupa'da. Alfa sadece Türkiye'de değil dünyada da az satıyor. Dünyanın en çok satan modeline ( GOLF )sahip marka niye sadece Alfa için motor kassın

Yani biraz şu etrafınızdan kopup başka dünyalara yelken açın.

Lütfen tartışma çıkaracak uzatacak bir şeyler yazmayın. Yazdıklarımı okuyun sonra yine beni alıntılamadan istediğinizi yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Aralık 2019; 0:30:7 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Hah iste ben senin sorununu anladim. Sen avrupa ve dunyayi bilmiyorsun, tum yorumlarin turkiye uzerine :) avrupada hacime gore vergi almiyorlar canim benim. Tiguande 2.0tsi 190hp ve 2.0tdi 4x4 versiyonlari var. A3 te de ayni motorlar mevcut. Avrupanin vergilendirme sistemi bu motorlari satin almaya musait, heryeri turkiye sanma. Hatta s3 istersen 2.0tfsi 300hp lik motoru da mevcut :) anladin mi ? bilale anlatir gibi anlattim ama

• Mesajımı şikayet edince haklı olmuyorsunuz aksine defolarınız çıkıyor ortaya vw milletin üstünde motor deniyor adam bayiden 1.4 tfsi a4 alacak motor seneye yok rezilliiiik
    :D

Sen sikayet etmeye deger misin ki ? :D zamanimi fazlasiyla harcadin, sikayeti baskasi etmis. Ne kadar irrite ettiysen milleti artik faydasiz dusuncelerinle

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

VAG grubu konusu açıldığında bildirim gelmesini nasıl yapıyorsun ??

Daha konu sahibinin yorumunda sayfa yenilenmeden hemen yorum

Bu arada bu arabanın hiç mi eksisi yok ?? M3 incelemesi falan mı okuyoruz nedir

Alıntıları Göster
    Yav 4-5 sene sonra foruma bı gireyim dedim, hala biraktigim yerdesiniz.

VAG müridleri ne alemde? Özledim hepisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Yav 4-5 sene sonra foruma bı gireyim dedim, hala biraktigim yerdesiniz.

VAG müridleri ne alemde? Özledim hepisini.

Alıntıları Göster
    Biraktigin yerde olamayiz daha geriye gittik. Araba fiyatlari arttikca buradaki holiganlik da artti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.