< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 20 Aralık 2019; 16:35:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 20 Aralık 2019; 16:35:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasma vs yok...
Kullanmadığın araçlar hakkında yorum yapma istersen.. Ben kullanmadığım araçlar hakkında yorum yapmıyorum. 30bin km kullandıgım araç hakkında görüşlerimi paylaştım. Saygı göster... |
Bagajından da bahsetseydiniz keşke. 510 litrelik çok kullanışlı bagajı var ve her yönüyle konforlu ve güvenli bir aile otomobili.
Ben de 2015 model 1,4 TSI DSG 150 hp bluemotion jetta kullanıyorum. 1,5 yılda 34.000 km yaptım. Aracımdan çok memnunum alırken 10 yıl kullanacağım bir araç olmak üzere almıştım. Tüm taleplerimi karşılıyor. Dsg şanzumanı da foruma inat bozulmuyor 105.000 olmak üzere... Uzun yola gitmek için sudan sebepler arıyorum bazen... Babamda da 2012 1,2 manuel jetta var arabaları değişelim diyor bazen Onunki de 150.000 olmak üzere daha kavrama değişmedi. İki aracın da periyodik bakım dışında masrafı olmadı.. Gerçi periyodik bakımlara da para vermiyoruz çünkü kardeşim bedava yapıyor çalıştığı yerde Yani tamamen masafsız iki araç |
Yeni nesil turbo benzinli motorlar gerçekten çok ekonomik.. Nice keyifli sürüşler dilerim arabanızla..
|
VAG grubu konusu açıldığında bildirim gelmesini nasıl yapıyorsun ??
Daha konu sahibinin yorumunda sayfa yenilenmeden hemen yorum Bu arada bu arabanın hiç mi eksisi yok ?? M3 incelemesi falan mı okuyoruz nedir |
6-7 yakan 4 ileri otomatik Subarusuydu. Bu yeni aldigi sanirim sehir ici 2.5-3 litre.
|
Hocam senin aracın ne ? Miletin aracına bok atıyorsun da aynı fiyat ortalamasında bir aracın var ise öğrenmek isterim.
|
Aracınızla keyifli sürüşler. Yol bilgisayarı değerlerine VAG araçlarında asla ve asla güvenmem. Emisyon için bile skandal yaratan bir firma , yakıt değerleri gösterimiyle ufak bir yazılım hilesiyle oynayabilir. Benim için bu araçlarda tek etken kullanıcı verisi. Ayrıca bazı yerlerde dikkat ettim ki hiç eksi yönü yok aracınızın...
Gerçekçi incelemeler her zaman değerlidir. Ama gerçekçi olanlar. Saygılar. |
Elinize sağlık çok güzel bir konu olmuş. Hem zevkle okudum hem de verdiğiniz bilgilerden istifade ettim.
Bir önceki kasa aracın manuelini 9 sene kullandık(110bin km) Ön göğüs sizin aracınızla aynıydı. İç mekan da genel olarak çok benzer. Çok güzel bir deneyim yaşattı o araç bana o yüzden jetta'ya birçok kişinin aksine çok ayrı r sempatim var. Ki aracı hangi nesil olursa olsun kullanıp memnun olmayan da görmedim. Genelde hiç kullanmayıp vw eleştirmek isteyen kişilerin saldırdığı bir model. İç malzeme kalitesi de sert plastik olsa da yukarıda abuk subuk bir üslupla belirtildiği gibi egea seviyesinde kesinlikle değil. Gayet kaliteli ve içi dolu malzemeler var tüm kabinde. Tek falsosu bence kapı tutamacı ele alınca bazen bazen gıcırdıyordu ve rahatsız ediyordu beni. Onun dışında gayet iyi. |
Makyajlı 1.4 TSI 125ps DSG Comfortline olanı ile yaklaşık iki saat gidiş iki saat de dönüş olmak üzere yolcu olarak uzun yol yapma fırsatım olmuştu. Yalıtımını, konforunu ve yüklü haldeki performansını oldukça beğenmiştim. Verileriniz güzel, Allah kazadan beladan saklasın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|