Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: firat_ozturk

Sormak istediğim bir şey var, servise gittiğimde alarmları sordum, cobra marka alarmlar takılıyormuş. Radar diye tabir edilen parça yokmuş bu alarmlarda, taktıran var mı bu alarmlardan ? 360YTL dediler fiyatına (işçilik dahil)

Pardon, Cobra marka alarm Polo ve Crafter'da kullanılıyormus, Golf, Jetta, Passat, Transporter ve Caddy'de META kullabılıyormuş , taktıran oldumu fikir paylaşabilir mi ?

teşekkürler
  • quote:

jetta da tsi motorları kaldırıyorlar ben fsi öneririm atmosferik 102 hp den daha iyidir

saygılar

JETTA'da 1.4 140 HP ve 170 HP TwinCharger TSI'ler yerine sadece 1.4 160 HP TwinCharger TSI üretilecek, bunun yanında 2.0 200 HP TSI de alıcıların beğenisine sunulacak. 1.6 FSI 115 HP'yi de, 1.6 8V 102 HP'yi de öneriririm. İkisi de mükemmel motor ama 1.6 8V 102 HP'ye LPG sadece 1.500 YTL ve % 100 uyumlu.

Taner Göde
  • resmi bir açıklaması var mı bunun . 140 ile 170 in yerini 160 hp ye bırakacağı konusunda . yoksa sitede satılan seçeneklere göre mi konuşuyorsunuz .???
  • Selamlar,

Resmi açıklamasını en kısa zamanda bulmaya çalışacağım. Resmiwww.volkswagen.de sitesindeki bilgiler aslında yeter ama yine de bulmaya çalışacağım.

Taner Göde
  •  ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

21.09.2006 tarihinde A.B.D. - Boston'da "Altwheels" festivalinde 2008 model diye TDI-Common Rail, "Clean Diesel" tanıtılıyor.
    Hala Pump-Dose satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 10 Haziran 2008; 18:05:23 >

• quote:

quote:

Sormak istediğim bir şey var, servise gittiğimde alarmları sordum, cobra marka alarmlar takılıyormuş. Radar diye tabir edilen parça yokmuş bu alarmlarda, taktıran var mı bu alarmlardan ? 360YTL dediler fiyatına (işçilik dahil)

Pardon, Cobra marka alarm Polo ve Crafter'da kullanılıyormus, Golf, Jetta, Passat, Transporter ve Caddy'de META kullabılıyormuş , taktıran oldumu fikir paylaşabilir mi ?

teşekkürler

Ben aracımı teslim almadan meta alarm taktırmıştım. Herhangi bir vukuat olmadı çok şükür radar dediginiz iç denetimse benimkinde var. ön sag ve sol üst köşlerde iki alıcı mevcut. eğer yanlış hatırlamiyorsam fiyatıda gecen ekim ayinda 300 civariydi.

• Geçen hafta yetkili serviste DESI marka iç denetimli alarm taktırdım. 250 YTL. Gayet memnunum. Açma kapama sırasında çıkan ses de çok hoş.
  • practic, kudretturk bilgiler için teşekkürler. Desi alarm bu arabalardaki CAN Bus denen teknolojiyi destekliyor mu ? Bana Maslak dogusoto 360 ytl fiyat cektide...

Arkadaşlar daha önce yazdığımda Jetta 140 DSG'ye çok harcatmış 11 l/100km gibi bir değer çıkarmıştım. Biraz önce hanımın 1 hafta kullanımından sonra yol bilgisayarına baktım araç 117 km yol yapmış ve menzil olarak 610km daha giderim diyor. Ortalama yüketim ise 7.1 l/100km tamamı istanbul içi ama sakin saatlerde 1 kere maslak-bostancı, 2 kere maslak-beyazıt (kagıthane yolundan) arasında.

140 bg için super bir değer bence.

Doğuşoto kavgama gelince, maalesef para mara vermiyorlar, 160BG olayını dediğimde haberleri bile yoktu 'yanlış biliyorsunuz' dedı ama sonrakı konuşmalarımızda ' uretıcı fırma boyle seyler yapabılır, 2009 sonuna kadar 140 ve 170 jetta gelmeye devam edecek' dedıler.
  • quote:

practic, kudretturk bilgiler için teşekkürler. Desi alarm bu arabalardaki CAN Bus denen teknolojiyi destekliyor mu ? Bana Maslak dogusoto 360 ytl fiyat cektide...

CAN Bus hakkında fazla teknik bilgim yok. Florya MEZ de taktırdım ben, dilersen telefonla öğrenebilirsin. Ben araç içine taktıkları iç denetimi dahi söktüm.(İçeri sinek girse bile ötermiş :) ) Gereksiz olduğunu düşünüyorum.Hırsız içeriye cam yada kapıyı açmadan yada kırmadan nasıl girecek. O durumda zaten ötüyor.
  • gecen gün eve dönerken yer yer bastım ama genelde sakin sürdüm işte tüketimim

i love tsi
  • millet herkese selam altta verdiğim linke tıklayın büyük bir buluşma planlanıyormuş DH motorlu araçlar bölümü olarak.

orayada biraz ilgi göstersekmi acaba çevre illerden ve istanbuldan olmak üzere biz 60 kişiyiz 60 ımızda birbirimizi biliriz ne dersiniz nasıl olur.

siz neredesiniz :)

http://forum.donanimhaber.com/m_24047358/mpage_1/key_//tm.htm#24047358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 17 Haziran 2008; 11:50:08 >
  • merhabalar,

dogus otoya yaptığım şikayet sürecim bugün eve gelen 2 adet ücretsiz servis-bakım hediyesi mektubu ile son bulmuştur, fiyat farkından oluşan zararımı ödemediler.

• quote:

merhabalar,

dogus otoya yaptığım şikayet sürecim bugün eve gelen 2 adet ücretsiz servis-bakım hediyesi mektubu ile son bulmuştur, fiyat farkından oluşan zararımı ödemediler.

Bu tür zararların karşılanmasının çok reel olmadığını daha önce bir mesajımda iletmiştim. Ama yine de özellikle sizin adınıza üzüldüm. Kısa süre için büyük kayıp. Sağlık olsun. Her işte bir hayır vardır.

Gene de hediye düşünmeleri şık bir davranış bence...
    Hiç cevap vermemek, verilse de "Yok kardeşim para mara" gibi yaklaşımların ülkesi canım Türkiyem'de...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sobriquet

quote:

merhabalar,

Bu tür zararların karşılanmasının çok reel olmadığını daha önce bir mesajımda iletmiştim. Ama yine de özellikle sizin adınıza üzüldüm. Kısa süre için büyük kayıp. Sağlık olsun. Her işte bir hayır vardır.

Gene de hediye düşünmeleri şık bir davranış bence...
    Hiç cevap vermemek, verilse de "Yok kardeşim para mara" gibi yaklaşımların ülkesi canım Türkiyem'de...

Selamlar Sobriquet,

Vedat Uygun ile direkt temasa geçtim ve bizzat kendisi ilgilendi tabiiki nezaket içeren şık bir davranış bencede.

Kanuni olarak arabayı aldıgim yer Doğus Oto Maslak, dolayısıyla VW'nin yapabileceği bir sey yok, doğus otoda olayı VW Turkiye'ye havale etmişti. Bende satış işinde olduğumdan anlıyorum, vendor- partner-müşteri ilişkisi netice itibari ile.

Herkese iyi geceler

• Herkese iyi haftalar..

Yeni bir haber vermek istedim: Bu sene sonu itibariyle ( en geç 2009 İlk iki ayı ) Common Rail motorlar geliyor ve alternatifler içerisinde 1,6 'da var. Benim uzun zamandır beklediğim bir haberdi ve bu nedenle paylaşmak istedim.

Saygılarımla.
  • merhaba jettalarda önden arkaya hafif yandan bakışta bagajın ön kaputtan daha kısa olşu ve bagajın az daha yüksekte olması garip bir tasarım oluşturmuş ama bence yine süper bi araba hele bide tsi ise vavvvv
  • arkadaslar sımdı vw nın sıtesınde fıyatlara bakınca dıkkatımı cektı jetta ya tour donanımı gelmıs bunun donanım ozellıklerı hakkında bılgısı olan varmı?

Keşke her yolculuğum bu ortalama ile sonlansa... Genelde 9.0 lt ama isteyince pek çok nedenle ciddi oranda yakıt tüketimi düşürülebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.t.K

arkadaslar sımdı vw nın sıtesınde fıyatlara bakınca dıkkatımı cektı jetta ya tour donanımı gelmıs bunun donanım ozellıklerı hakkında bılgısı olan varmı?

Volkswagen Jetta Tour aracımızın 2008 yılının son çeyreğinde Türkiye pazarında satışa sunulması da planlanmaktadır. Şu aşamada satış zamanı, fiyat, donanım vb konularda bilgi veremediğimizi üzülerek belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla - VW DİYALOG

Normalde Comfortline ile Midline arasında konumlandırılıyordu bildiğim kadarıyla. Örnek Midline'da kol dayama yokken Tour'da vardı. Ama ESP Comfortline'da varken Tour'da yoktu. Bu gibi farklar olur da VW diyalog işte yukarıdaki gibi bir cevap verebiliyor. Bayileri sıkıştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 26 Haziran 2008; 17:31:03 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.