Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, jetta kasa değişimine ne zaman gider bir bilgisi,öngörüsü ya da yorumu olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Arkadaşlar, jetta kasa değişimine ne zaman gider bir bilgisi,öngörüsü ya da yorumu olan var mı

2017 senesi söyleniyor tabi resmi bir açıklama değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 6 Temmuz 2015; 16:38:54 >
  • 2017 doğrudur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

37.000 km'deki Jetta'mı sattığım için elimdeki kış lastikleri ve 4 adet orjinal jant ve jant kapağını satıyorum. Tahminen en fazla 10-15 bin km yol yapıldı. Lastikler Lassa snoways Era'dır. 205-55-16 ölçüsündedir(zannediyorum orjinal lastik boyutu bu). Hepsini 750 TL'ye vereceğim. Lastiklerin faturası vardır.

https://www.lastikcim.com.tr/Lassa-Snoways-Era-20555R16-94H-XL-Kis-Lastigi,PR-7476.html

• Merhaba arkadaşlar,

2015 jetta almayı düşündüğüm için bu başlığı inceleyeyim dedim.
    01 Ocak 2015 sonrası yazıları okudum. Böylece en güncel fikirleri alabilirim diye düşündüm.

Gökhan And Jetta
    ve
    autotechvw

arkadaşlarımın atışmaları sayesinde, alacağım kesin modelden vazgeçtim.
    Ve hala ne alacağım konusunda bir fikrim yok...
  • m3hm34 M kullanıcısına yanıt
    Jetta alınabilir tabi ki. Yalnız bütçe müsaitse ve kaliteli, gerçek bir Alman aracına binmek istiyorsanız kesinlikle passat alın. Arada dağlar kadar fark var. Hele yeni kasa resmen sınıf atlamış. Kalite, Audi'ye biraz daha yaklaşmış.

Örneğin ben şu an araç alacak olsam yeniden jetta almazdım. Bir de hangi arabadan inip jettaya bineceğiniz de önemli. İyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 13 Temmuz 2015; 16:46:39 >
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bende 2010 1.4 TSİ DSG siyah renk, otomatik, full Exclusive paket, 115.000 Km de, lastikleri yeni değişmiş, periyodik bakımı ve muayenesi yeni yapılmış, kavrama, mekatronik ve volanı geçen hafta yetkili serviste değişmiş, iç döşemeleri temiz, bütün aksamları ve özellikleri faal, diri bir Jetta araç var. üç kapısında boya var. Bu aracımı model yükseltmek için satmayı düşünüyorum ancak internet ve oto galericiler üzerinden yaptığım araştırmalarda çok alakasız fiyatlar karşıma çıkıyor.
    Sizce bu aracı asgari kaça satmam uygun olur, tavsiye fiyatlarınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkmnayb -- 14 Temmuz 2015; 11:40:52 >
  • http://www.sahibinden.com/volkswagen-jetta-1.4-tsi-exclusive/yari-otomatik,otomatik?a5_min=2010&a5_max=2010

Aracınızın piyasası linkteki gibidir. Tam emsalini bulun. 100.000 km. civarı ve 3 parça boyalı olan. Aracınız tamamen kazasız ve boyasız araçlar kadar etmeyecektir. Kıyaslamayı buna göre yapın. Benim tahminim 45 civarı edecektir.

İyi günler dilerim...

• ilgi alakanız için çok teşekkür ederim, benim de kafamda netleşen tutaru 43.000-46.000 TL aralığıydı.
  • Rica ederim...

• Bisey sorucam jettanin on kapiyi acarken takilir gibi oluyo yağı gitmis kapi gibi aciliyo neden acaba

• Merhaba Arkadaşlar,
    Jetta Trendline için Bagaj havuzu önerisi olanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sammy.1905

Merhaba Arkadaşlar,
    Jetta Trendline için Bagaj havuzu önerisi olanlar var mı?

YPS Standart kalite alabilirsiniz ben gayet memnunum serviste takılanlardan zerre farkı yok zaten çoğu servise YPS firması üretiyormuş.
  • mamply M kullanıcısına yanıt
    Yardım için Teşekkür Ederim.
    İnternette aşağıdaki siteyi buldum. Yorumlardan alanların memnun olduğu çıkıo ama bilginiz varmı
    http://www.halibagajhavuzu.com/volkswagen-yeni-jetta-trendline-bagaj-havuzu-2011-sonrasi--urun422.html
  • Yetkili servislerde 2 kalite ürün var. Biri Doğuş onaylı 120 TL. civarı. Diğeri orjinal jetta yazılı. Bu çok pahalı, gerek yok. Ben sıfır teslim alırken takılmıştı. 4 sene oldu. Deformasyon yok. Taş gibi. Resim isterseniz buraya ekleyebilirim.

İyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sammy.1905

Yardım için Teşekkür Ederim.
    İnternette aşağıdaki siteyi buldum. Yorumlardan alanların memnun olduğu çıkıo ama bilginiz varmı
    http://www.halibagajhavuzu.com/volkswagen-yeni-jetta-trendline-bagaj-havuzu-2011-sonrasi--urun422.html

http://www.ypsplast.com.tr/sm/VOLKSWAGEN/JETTA-SEDAN-(2011--Sonrası)

ekonomik olanı almayın standart çok kaliteli lüks alırsanız ultra kaliteli servisteki ürünlerden zerrre farkı yok kargo bedava.deneyenlerin ürününü almak varken macera aramayın derim.

• Yorumlarına baktım hep olumlu yorumlar. risk almayı severim ve alıcam sanırım. pişman olmam umarım :)
  • Değerli forum arkadaşları merhaba.
    Uzun zaman oldu görüşmeyeli ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
    Benim jettanın otomatik kapı kilidinde bir problem oluştu acaba yol bilgisayarındaki ayarlar mı bozuldu dedim internettten birkaç video izleyerek karşılaştırdım ve herhangi bir sorun görünmüyor.
    Sorun şu; Anahtardan kapıları kilitleme tuşuna basıyorum tüm kapılar kilitleniyor ancak sürücü kapısı kilitlenmiyor. Mecburen manuel olarak anahtarla kilitliyorum o zaman kilitleniyor. Açarken bir sorun olmuyor ama evden yanlışlıkla bassam tekrar kilitlesem kilitlenmeden kalıyor evden aşağı inip aracı manuel olarak kilitlemek zorunda kalıyorum.
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? oldu ise bu sorunu nasıl giderdi?
  • Merhabalar 2013 model 1.2 jetta comfortline arabamın sağ ön kapı kilitlediğimde kumandadanda açsam içerideki düğmedende kiliti açsam dışarıdan açılmıyor çocuk kilidi kendiliğinden kilitleniyor ve içerideki koldan açılabiliyor, bunun bir çözümü varmı yoksa yetkili servise gidip kilitmi değişecek?
  • abdullah_03 kullanıcısına yanıt
    Bu elektronik yada yazılımsal bir sorundan çok mekanik bir soruna benziyor. Kapı içten yada dıştan sökülerek kilit mekanizmasının kontrol edilmesi gerekir. Yağlama gibi basit birşey de olabilir, değilse parça değişimi gerekir.

İyi günler dilerim...

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.