Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coming home, leaving home var. Ayna altı çevre aydınlatması yok. Bu, passatlarda olan bir özellik. Son modellerde gelir mi bilmiyorum ama şimdiye kadarki modellerde yok.

İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arabanin
    1.6 bse motor diye bir modeli varmi 2009
    Tup takilan model dediler

• levoank kullanıcısına yanıt
    Var. 1.6 MPI motor diye geçer. LPG ile % 100 uyumlu sorunsuz motordur. Ben de 2008 modelden beri kullanıyorum. İyi günler dilerim...

• Sundan dolayi sordum
    Dedim ozelliklerde pert kaydi olan bi jetta varmis on tarafta ve sase direkkerde bisey yokmus arkadan carpmislar 30.000tl diyorlar alinirmi ven al satci degilim bincem
    İlgi ve cevabiniz icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoank -- 28 Ekim 2015; 22:51:42 >
    Valla orası sizin bileceğiniz iş. Sonuçta yarın bir gün ikinci ele satacağınız zaman sorun çıkabilir. Ama ucuz aldım, ucuz satarım şeklinde düşünüyorsanız olabilir.

İyi günler...

• Bu kadar sansizlik olur ya
    2009 tuplu hasar kayitli bi arac varmis yuruyen motor sase sap saglammis
    Arabayi ustaya gostermeye computeste gostermeye giderken kadinin biri geldi kirmizi isikta gecti sag onden vurdu arabayi 26000 anlastiydik simdi mecbur kaldik arabayi almaya

• Meksika fabrikası 1 vardiya kapatıyormuş.

• VW tamamen gözümden düştü. Bu emisyon olayı tam bir skandal. 1.6 TDI alan, kullanan herkese geçmiş olsun. Şimdiden araçlar on binlerce lira değer kaybetti. Ortalık 2014-2015 model sıfır ayarında satılık 1.6 TDI doldu. Çünkü araç sahipleri de anladı. Artık bu araçların elde tutulduğu her an zarar. Yarın bir gün ikinci elde bunlara ölü eşek muamelesi yapılacak.

Uyanık VW bir de ne yaptı? Şu an 1.6 TDI satışı durdu. Buradan ettiği zararı 1.4 TSI a yansıttı. Bu araçları dizel ile aynı fiyattan satmaya başladı. 60.000 TL lik 1.4 TSI 71.000 TL oldu. Ayıp, yazık, günah.

Lütfen bu araçları satın almayın. Bizler enayi değiliz. VW dünya çapında ettiği zararı biz kullanıcılarından çıkarmak istiyor. Lütfen bunlara prim vermeyin. Hiç kimse satın almasın da bakın görün ne oluyor. Ben de tepki olarak nickname imde bulunan vw ibaresini kaldıracağım.

İyi günler dilerim...

• 1. VW'in karıştığı emisyon skandalı,

2. Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv tarafından kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapılmaması, şu an bu motorlara ne olacağının bilinmemesi, (yazılım güncelleme, parça değişimi, beygir ve tork düşüşü vb.)

3. 2008 ve 2015 model yılları arasında EA189 ve EA288 motor koduna, 1.6 ve 2.0 motor hacmine sahip dizel araçların skandal duyulduktan sonra ikinci elde büyük zarar etmesi,

4. Skandalın sadece VW'i değil aynı motoru kullanan Skoda, Audi, Seat gibi diğer grup araçlarını da etkilemiş olması,

5. VW'in hileli yazılım yükleyerek tüketiciyi kandırması,

6. Dünya çapında ettiği milyarlarca dolar zararı Türkiye ve dünyadaki kullanıcılarından çıkarmak istemesi; dizel motorun satışının durmasının ardından benzinli motorun "dizel fiyatına" yükseltilerek satılmak istenmesi, (skandaldan önce 60.000 TL civarı satılan 1.4 TSI şu an 71.000 TL ye satılmak istenmektedir.)

Yukarıda saydığım sebeplerle yıllarca emek verdiğim VW markasını nickname'imden çıkarmış bulunmaktayım. Bundan sonra "autotech1" olarak otomobille ilgili paylaşımlarıma devam edeceğim.

İyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: optimal2

Merhaba arkadaşlar,
    Yeni Jettalarda dış dikiz aynalarının gövdelerinde yer alan çevre aydınlatmaları bulunuyor mu? Hani arabaya yaklaşırken uzaktan kumandayla aracı açınca kapı önünün aydınlatılması olayı... (Evden Çıkış “Leaving Home” Fonksiyonu)
    Elektrikli katlanır aynası olan vw'de bu özellik var diye duydum.

Ayna katlanma özelliği olan Highline modellerine ek parça ve kodlama ile bu donanım eklenebilir..

• merhaba arkadaşlar
    2009 1.6 102 hp tour man yazıyor ruhsatta
    benim araba şimdi mk5 mk6 mı acaba?
    MK5

MK6, 2011 yılından sonra çıkan kasa.İyi günler...

• autotech1 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yeniden
    aliexpress den birşeyler bakıyorum orda gördüm
    iyi günler
  • Rica ederim...

• mrb arkadaşlar size bişey danışcam komşum 2013 11. ayında VW Jetta 1.2 TSİ Trend modelini aldı sanırım 2014 model diye geçiyor, araçta hata-boya-tramer kaydı hatta çizik bile yok araç şeker beyazı ve çok sık kullanmıyorlar şuan 16bin km de. Fiyat olarak 50bin TL istiyor benim niyetim ise 48-49bin TL ?

Bu fiyatlara tercih etmek mantıklı mı? Ekmek yiyebilceğim bir fiyat mı, piyasada tercih edilen bir model-motor seçeneği mi? Tavsiye-önerileriniz bekliyorum.
  • mek38 M kullanıcısına yanıt
    48'e alırsanız çok iyi diyebilirim. İyi günler...

• Gönlümden geçen benim de o şekilde peki tekrar satmaya kalktığımda zarar edermiyim biraz da niyetim üstünde binerken ticari anlamda ekmek yemek ?

VW Fiyat Listesini incelediğimde VW Jetta 1.2 TSİ Trendline için 60bin TL fiyat istiyor(tek dezavantajı 6 ay gibi süre vermesi) bunu göz önüne alırsak çok vermiş olmuyormuyuz aslında ?
  • Merhaba abilerim, ben 2006 model 2.0 TDI comfort Otomatik vites bi araç buldum ancak daha önce motor bloğu çatlamış ve 5000 tl civarına yaptırmış sahibi. alsam bi sorun çıkarır mı motoru? bi de araç 250.000 km'de. Km si de yüksek geldi ama fiyatı uygun diye düşüneyim dedim ama daha önce Volkswagen kullanmadım o yüzden işten anlayanlara sormak mantıklı geldi Konuyla alakasız bi yer olduysa kusura bakmayın sitede de yeniyim nasıl konu açacağımı bilemedim. şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
  • Bu arada aracın fiyatını da yazayım da bilginiz olsun. Sahibindende falan 37-38 istiyorlar ben 34.000 - 35.000 liraya alabileceğim. Bugün içerisinde cevap vermem gerekiyor acilen yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla...
    Not: Fotoğraf temsilidir.
  • Arkadaşlar güncel eklenebilen opsiyon ve fiyat listesi ekleyebilecek var mı? Jettaya opsiyon listesi hicbiryerde yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.