Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jetta her türlü satılır sorun olmaz. Ama ben olsam 1.2 yerine 1.4 tercih ederdim. Yine de 48'e alınırsa zarar ettirmez.

İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudurr ama şimdiye kadar böyle temiz araca rastlamadım bügün komşumla ciddi konuştuk 50binTL gibi düşüncen bile varsa hiç pazarlığa başlamıyalım dedi en son 51bin TL dedi yarına kadar müsade verdi sizce nasıl fiyat? Binici parası mı yoksa yine en kötü 51'e satar parası mı?
  • mek38 M kullanıcısına yanıt
    Ezbere konuşmak olmaz. Sahibinden sitesinden emsalleri ile karşılaştırıp ona göre kıyaslama yapabilirsiniz. İyi günler dilerim...

http://www.sahibinden.com/volkswagen-jetta-1.2-tsi-trendline/manuel?a5_min=2013&sorting=a4_asc&a5_max=2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 9 Kasım 2015; 23:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek38

doğrudurr ama şimdiye kadar böyle temiz araca rastlamadım bügün komşumla ciddi konuştuk 50binTL gibi düşüncen bile varsa hiç pazarlığa başlamıyalım dedi en son 51bin TL dedi yarına kadar müsade verdi sizce nasıl fiyat? Binici parası mı yoksa yine en kötü 51'e satar parası mı?

Aynı araçtan bende var 2013 kasım çıkışlı platinyum gri (metalik) 1.2 tsi Trendline Manuel ve aracım 13.800 km de ben de satacak olsam 52.000tl isterdim aracıma. Her şeyiyle aracım tamamen orjinaldir. 10bin bakımı yetkli serviste yapıldı.
    Sizin bahsi geçen araçta metalik renk değilse orjinal kazasız boyasız ise 51.000 son kullanıcı için olabilecek bir fiyattır. vw kolay zarar ettirmez fakat son durumlar malum ortada vw prestijini sarsan durum var ve bunun benzinli araçlarada sıçraması gibi bir durumda var ortada. Kar amacı gütmeyeceksen ben bineceğim zaten de ihtiyacım vardı diyorsan alınır bir araç ve fiyattır tabiiki daha aşağısına alabilsen daha iyi olur. Yakıt konusunda agresif kullanmayacaksan seni üzmez uzun yolda ortalama 5.2 rahat yakalıyorum, şehir içi İstanbul trafiğinde dur kalk ve sıkışık durumda bu değer artıyor.

• Cevabın için teşekkür ederim aklımdan geçen 48'di bilemedin 49'du hem ticari amaçlı hem de binme amaçlıyım günlük 20km yapmıyorum zaten, performans beklentim yok hayırlısı bakalım zaten şimdilik 51'den aşağı vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek38 -- 11 Kasım 2015; 6:44:53 >
  • İmkanlar müsaitse ben olsam 1.4 TSI'ı tercih ederdim. 1.2 kasayı rahatlıkla taşıyor ancak 1.4 TSI'ın ataklığından eser yok.

Durumu şöyle izah edeyim: DSG + 1.2 motor vites değişimlerinde bayma yapıyor. Örneğin 4. viteste gidiyorsunuz. Hızınızı iyice azalttınız. Araç 3. vitesi istiyor. Hatta araç manuel olsa siz kesinlikle 3'e atarsınız. Araç 4'te kalmaya ısrar ediyor. Motor da zaten 1.2 olduğu için yetersiz. Araç o hızda ve 4. viteste bayılıp kalıyor.

Aynı durum aynı hız ve viteste 1.4 TSI'da kesinlikle yok. Her gün kullandığım şirket araçlarımız. Benim tespitim böyle karar, tercih size ait.

İyi günler dilerim...

• öncelikle hepinize merhaba bir konu hakkınd bilgisi olan varsa çok sevinirim konu şu arkadaşımın 2015 jettası var multimedya olarak ZENEC-E 2015 MARKA BİR CİHAZ takılı bu cihazdaki navigasyon sd kartı yanlışlıkla sildim kartın içi bomboş bu navigasyon dosyalarını nasıl elde edebilirim tekrar allah rızası için bilen biri varsa yardımcı olsun bayi aradığımda 105 euro fiyat istedi kendi aracım olsa sallamam ama arkadaşın olunca haliyle mahçup oldum yardımlarınızı bekliyorum.@
  • arnold08 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar işinden iyi anlayan birine yada bir bilgisayar firmasına kartı çıkarıp götürün. Recovery (silinen bilgileri kurtarma) yazılımları var. 10-20 TL. gibi küçük bir ücret ödeyerek bu işlemi yaptırabilirsiniz.

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 20 Kasım 2015; 10:39:52 >
  • 2009 1.6 jettamda sabahları
    ön ve arka camda içerisi sulu oluyor camların (bezle silinecek halde )nedendir acaba ankara-dikmen
  • Sevgili jetta ailesi 2011 model 1.6 primeline dsg jetta aracımı satmış bulunmaktayım bilgilerinden faydalandığım forum arkadaşlarıma teşekkür ediyorum forumu takip etmeye devam edeceğim kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlaroxyl -- 23 Kasım 2015; 23:30:49 >
  • drlaroxyl D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yeni aday ne? İyi günler dilerim...

• vw lerde kampanya olduğunu duyunca satışa karar verdim
    hatta manuel vw 1.4tsi actt passat comfortline ile anlaştım bile ama otomatik manuel kararsız kaldım
    gene vw grubu olabilir ama canımı sıkan nokta jetta da dsg farkı 7000 tl iken passat da 14000 tl olması
    dsg konforuna 14000 tl verilir mi onun kararsızlığındayım
    ikinci seçenek olarak da suv tarzı araçlara bakıyorum
    yeni bmw x1 veya audi q3
  • Hepsi de güzel tercih. Şimdiden hayırlı olsun...

• Uzun bir süreden sonra selamlar. Son yazılan mesajlarda 1.6 TDI motorla ilgili son derece yanlış ve doğruyu yansıtmayan bazı bilgiler paylaşılmış.

1.6 TDI motorun egsoz emisyonlarındaki sorun, araç motorunu bir sıkıntıya düşürecek bir durum değildir. Mevcut 1.6 TDI motor sahipleride sorunsuzca araçlarını benim gibi memnuniyet içerisinde kullanmaktadırlar. Amerikadaki otomobil TÜV standartları ile Türkiye'nin TÜV standartları aynı değildir. CO2 salınımının yüksek olması Türkiyedeki TÜV standartlarında belirlenmiş olan rakamın zaten çok çok altında kalmaktadır. Ayrıca Türkiyede 1.6 TDI motorun satışını durduran Volkswagen değil Doğuş Otomotivdir.

Doğuş Otomotivin tarafıma verdiği bilgi: "1.6 TDI motorlar için bir yazılım hazırlandığı ve yetkili servislerde bu yazılımların araç sahiplerini davet edilerek yapılacağı yönündedir"

1.6 TDI motor C sınıf Jettalar için altın değerinde bir motordur. Çok yakın bir tarihte güncellenmiş yazılımlarıyla beraber 1.6 TDI Jetta ve Caddy satışları tekrar başlayacaktır. Keza şuan 1.6 TDI motorun satışlarının durdurulmuş olması ikinci eldeki 1.6 TDI Jetta ve Caddy fiyatlarını artırmıştır.

Bu vesileyle 1.6 TDI Comfortline Jettamla Sonbaharın güzelliğini siz forumdaşlarımla paylaşmak istedik.

[simage]
     ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===
    [/simage]

• Dunlop kislik kullanan varmi tavsiye edermisiniz 190tl dedi lastikci arkadaslar

• İyi hoş diyorsunda sen bu dediklerini bizim halkımıza gel de anlat bakalım. Adı cıktı 9 a inmez 8 e hesabı
  • Bugün havanın güzelliğini kaçrımak istemedim ve Turtle Wax'ın Amerikadan ithal olan Ice Paste Wax ürününü kullanmak istedim. Turtle Wax cilalı şampuan ile önce yıkadım ve kuruladım. Ardından Ice Paste Wax'ı içerisindeki uygulama pedini hafifçe nemlendirerek cilayı yüzeye uygulamaya başladım. Bir kaç dakika sonra mikrofiber bez ile yüzeyi kusursuz bir görünmeyen tabaka ile kaplandığını hissedebiliyorsunuz. Yüzeye suyu püskürttüğünüzde boncuklanma oldukça yoğun ve kaliteli olduğunu görüyorsunuz. Suyu yüzeye boca ettiğinizde ise bir damla dahi yüzeyde kalmıyor ve yüzey akan suyu kesinlikle yüzeyde tutmuyor ve kurulanmış gibi tertemiz oluyor.

İç mekan için yine yeni aldığım Turtle Wax ürününü kullandım sonuç gerçekten mükemmel ötesiydi. Şimdiye kadar aracın iç mekanında nemli bezle temizleyen biri olarak bu ürünü çok çok beğendim.

Bunlarda Beyaz İncinin bakım setinin bir kısmı :D Turtle Wax candır :D

• Gökhan And Jetta kullanıcısına yanıt
    Nazar degmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Nazar degmesin

Teşekkürler sağolun :)
  • Arkadaşlar 2012 dizel jetta almayı düşünüyorum, araç tavsiyesi olan varmı km.çok olmamak kaydı ile

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.