Şimdi Ara

VW JETTA Otomatik DSG Şanzıman Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el 1.6 Dizel 7 ileri otomatik DSG şanzıman Vw Jetta 2011(ESKİ KASA) almayı düşünüyorum. Alt komşumda olduğu ve gayet memnun olduğu için hiç araştırmadım ve eski arabamı sattım. Sonradan bir duyumla bu şanzımanları araştırmaya başladım ve bir çok forumda gördüm ki DSG şanzımanlardan canı yanan çok insan var. Mekatronik sorunu yazılım sorunu falan bir çok sorun yaratıyormuş ve gizli sorun olduğu mahkemece ve bilirkişilerce onaylanmış diye haber okudum.
    Fakat bu okuduğum yazılar genelde 2011 yılında yazılan yazılar olduğu için ve bu aralar bazı şartların değişebileceğini umduğum için tekrar sormak istiyorum.
    Arkadaşlar 2010-2011 eski kasa jettalarda sorun yaşayanınız oldu mu. Yaşadıysanız nasıl çözdünüz. Yetkili servis haricinde artık bu şanzımanları çözen ve tamirini yapabilen ustalar olduğu söyleniyor. Bu konuda genel itibarı ile bana yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Yorum yapacak arkadaşlardan ricam fanatikliği bi yere bırakıp tamamen objektif yorum yapmaları. Sonuç olarak yazdığınız yorumlar benim bu arabayı alıp almama büyük oranda etki edecek.
    Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.