Şimdi Ara

VW ne zaman değişir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW çoğu aracında neden TDI kullanıyo başka motora geçmiyo . Ne zaman başka bir motora geçer aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoogan

VW çoğu aracında neden TDI kullanıyo başka motora geçmiyo . Ne zaman başka bir motora geçer aceba

Neden böyle birşey sordunuz ?
  • Neden geçsin? Kendi motoru, neden başkasından motor alsın? Siz bu sorulara cevap verin. Gücü rakiplerine göre az kalmış olabilir ama gayet sağlam bir motor.

Edit: ben cepten yazana kadar 207m aynı soruyu sormuş yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 5 Nisan 2014; 10:20:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi neydi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDI motorlar bana göre en iyi motorlardandır hem performans hemde yakıt açısından peynir ekmek gibide satıyor değişmesine gerek yok bence

• Traktör gibi çalışmasından belli ne kadar sağlam olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrass34 -- 5 Nisan 2014; 10:26:39 >
  • Tdi güç/hacim oranında (1.6 lt) sonuncudur. Kağıt üzerinde yazan performans ve yakıt değerlerine aldanmayın. En çok chip tuning uygulamasını tdi cilar yaptırır.

Konu sahibine katılıyorum. Bu motorun genel karakteristiği degismeli artık. İsmi zaten yine tdi diye kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler çok güzel bir konu olmuş
  • Benimde merak ettigim neden sadece tsi var. Ben belki begendim arabayi alip tup takacam? Tsi almak istemiyorum? Yani kesinlikle ya dizel yada benzinli alacaksin diyor adamlar.

• Böyle zor sorular sormayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Benimde merak ettigim neden sadece tsi var. Ben belki begendim arabayi alip tup takacam? Tsi almak istemiyorum? Yani kesinlikle ya dizel yada benzinli alacaksin diyor adamlar.

Kim ipler Türkiye'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Benimde merak ettigim neden sadece tsi var. Ben belki begendim arabayi alip tup takacam? Tsi almak istemiyorum? Yani kesinlikle ya dizel yada benzinli alacaksin diyor adamlar.

Kim ipler Türkiye'yi?

Iplemez dogruda hani disarida gazli arabaya tesvik varmis. Yani demem oki sonucta bizim ulkede degil bitek tuplu arabalar. Oysa koysa soyle bi 120hp atmosferik daha cok satar

• quote:

quote:

quote:

Kim ipler Türkiye'yi?

Iplemez dogruda hani disarida gazli arabaya tesvik varmis. Yani demem oki sonucta bizim ulkede degil bitek tuplu arabalar. Oysa koysa soyle bi 120hp atmosferik daha cok satar

Var zaten fabrika çıkışlı CNG'li araçları..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ipler Türkiye'yi?

Var zaten fabrika çıkışlı CNG'li araçları..

Onu bilmiyordum. Turkiyeye getirmemelerinide anliyorum. Zaten siraya giriyor millet almak icin ne geregi var ugrascam diyorlar sanirsam

• Şimdi yine birileri gelecek ve bilmem kaç tane mühendisin düşünemediği şeyi düşünerek, motorun beygiri hemen arttırılmalı diyecekler. Canlarım benim, seviyorum sizleri.
  • VW olmasa millet ne konuşacak merak ediyorum.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Bence VW'nin Tsi bgleri çok iyi.

TDİ bence o da fena sayılmaz ama 1.6tdi güncellenmeli yeni bir motor gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şimdi yine birileri gelecek ve bilmem kaç tane mühendisin düşünemediği şeyi düşünerek, motorun beygiri hemen arttırılmalı diyecekler. Canlarım benim, seviyorum sizleri.

Bu forumda da çok sağlam mühendis kırıntıları var, keşfedilmeyi bekliyorlar.
  • gürültülü verimsiz güçsüz olduğu aşikar..
    bana göre multıjet,hdı,dcı kadar iyi değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şimdi yine birileri gelecek ve bilmem kaç tane mühendisin düşünemediği şeyi düşünerek, motorun beygiri hemen arttırılmalı diyecekler. Canlarım benim, seviyorum sizleri.

Bu forumda da çok sağlam mühendis kırıntıları var, keşfedilmeyi bekliyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.