Şimdi Ara

VW Passat 2013 B7 1.6 Bluemotion Dizel Otomatik Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Babam 2013 Benzinli Otomatik Nissan Qashqai Visia'yı değiştirmek istiyor.VW Passat 2013 B7 1.6 Bluemotion Dizel Otomatik Bakınıyoruz.Acaba bu araç nasıldır?Yakıt tüketimi olsun konfor,sağlamlık olsun?İkinci elde en az en fazla ne kadar verilir?En az kaç km de almak lazım?Son olarak bu dsg şanzımanlar çok sorun yaratıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DSG yaz foruma aradığını bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG konusunda sıkıntı yaşayabilirsin forumda da tavsiye etmeyen çoğu kişinin sebebi bu olacaktır. Sorunsuz kullananda var sıfır alıp 3bin km sonda sorun yaşayanda. O kadar para verip işinizi şansa bırakır mısınız bilmem. Bizim komşumuzda var B8 kasa Passat o şuana dek sıkıntı yaşamadı mesela 2 yıl oluyor. Birde dizel düşük km Passat bulmak zor gerçekten. Premium araçlar dışında yüksek km'de dizel araba almak sıkıntı yaratabilir ekstra buna birde dsg sorun yaşama olasılığınız eklenince ben önermem şahsen.

• dsg kullanmadan ezbere dsg yazanlara kulak asma. butun avrupaya ayni dsg gidiyor ve hala satis rekorlarini kiran olmadi.

yilda 100 bin satan arabada dogal olarak daha cok arizali arac cikacaktir. onemli olan ariza yuzdesidir.

passat uzmez kesinlikle
  • Ustteki arkadasin yazdiklarini tekrarlamayacagim ama seri uretimde ne kadar cok uretirsen okadar cok da fire verirsin. Servis bakimli bir arac alinir servis icin de yetkili bayii'ye gidilirse bir cok yerde okudugumuz gibi sikintisiz bir bicim de binersiniz.

Ama yok ben sanayi tayfadanim derseniz sanziman arizasinda elden ele dolastirirlar araci uzulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bin havan olur

• istediğin herşeyi verir o araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsg şüphesi olsa da iyi araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük km imkansız gibi 1 ay aradım yok. 80000kmde araca 90bintl fiyat yazanlar bol valla bizde daha ucuza yüksek model jetta aldık bu nedenle. 2015 tdi dsg.

• gozden kacan nokta sifir alinmayacak 2 ci el dsg risklidir fakat bu riski alirim diyorsa güzel araç ki bana kalirsa sirf benzinliden dizele gecmek bile insani mutlu edebilir.

dusuk km temizi bulmak zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Şubat 2017; 13:42:17 >
  • B8 kasası ile arasında çok fark vardır öncelikle onu belirteyim. Yakıt güzel ama ikinci el nasıl kullanıldığı bilinmeyen çift kavrama her araçta olacağı gibi burada da şüpheli yaklaşılmalı. Hangi fiyat aralığında düşünüyorsunuz ?
  • Şirkette b6 tsi dsg kullanıyoruz. 6 yıl içerisinde 2 kez motor yapıldı, 3 kez de şanzıman. Siz motordan kısmen kurtarmışsınız, ama ortalama her 100 bin km' de bir şanzıman masrafına hazır olun.

• Manuel videosuna bakmistim. 2. Viteste klasik balon hizlanmaya bu da sahip 120den sonra ise ölü. Sanirim hileli tidiay grubuna giriyor ama ülkemizde sorun olmuyor tabi.

• 105 beygirlik güncel olmayan platform.

Ben olsam almam.

• passat'larda kullanılan DSG 6 ileri ıslak versiyon değil mi?

onlarda sorun yok diye biliyorum..
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    2.0 Tdi larda var o.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

dsg kullanmadan ezbere dsg yazanlara kulak asma. butun avrupaya ayni dsg gidiyor ve hala satis rekorlarini kiran olmadi.

yilda 100 bin satan arabada dogal olarak daha cok arizali arac cikacaktir. onemli olan ariza yuzdesidir.

passat uzmez kesinlikle

• 7 litre yakar, 12.5 sn 0-100'ü var, 105 beygir 1.500 kg bu yüzden kasası baya hantal, ikinci el garantisi bitmiş dsgli araca ben de yaklaşmazdım.

90 bine kadar çıkacaksanız, 1.6 BlueHDi 120 beygir 300 tork, 6 ileri tork konvertörlü EAT6 şanzımanlı 508'lere bakın, performans ve tüketim olarak B7 Passat'tan daha iyidir, süspansiyonları ve yalıtımı gayet iyi, şanzıman konusunda kafanız rahat olur, model yılı da daha yeni.

Active donanımın Comfortline'dan eksiği yok fazlası var, ön koltuklar elektrikli.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-508-hatasiz-yeni-386587792/detay

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Sizin gibilerin dsg si cortlayınca ohh iyi olmuş diyorum. Kusura bakmayın.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    o sizin kiskancliginiz kotu niyetiniz bisey diyemem

2012 golf var daha tik yok

diger markalarin sanzimani hic arizalanmiyor cunku..servisleri bi ziyaret et bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.