Şimdi Ara

VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. 2002 model B5.5 passatı var parliament mavisi. Jantlar başta olmak üzere değişecek ve birde araca komple krom set yapmak istiyor. Sizce nerelerin krom olması güzel olur nerelerinki görgüsüzlük. Birde jant olarak 17 veya 18 interlagos düşündük önce ama biraz farklı olsun dedi performa 19 modeline yöneldik ki oda çok yaygınlaştı var mı bu konudada bir tavsiyeniz.

Teşekkürler...

• Nikelaj yönünden sadece cam çerçevesi kapı eşikleri ve ön panjur çok güzel görünüyor. Kapı kolu işine girmesin bence. Anatomik Spoiler çok yakışıyor bu araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas_ismail -- 14 Mart 2015; 13:46:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı kolu, ayna ve çıtalara dokunmasın bence.

• dadas_ismail kullanıcısına yanıt
    Herkes ve bende dahil böyle sade önermeme rağmen arkadaşın kafasındaki şu; ön panjur + ön tamponun sağ ve solundaki plastik korumalıklar + yan çita + cam etrafı + aynalar + sinyaller + ön far arka stop + bagaj altı çitası + bagaj çitası + kapı eşikleri + kapı kolları + arka tamponun koruma barı olmak üzere neredeyse komple krom + içini komple set halinde maun + direksiyona sedef kaplama + bagaja anatomik spoiler (hani 20-30 liralık siyah silikona benzer olanlar varya) yaptırmayı düşünüyordu. Birde 18 inç performa 24 (şu spider jant gibi çok kollu parlak) model jant alayım diye düşündü anlatmasını bitirene kadar kesintisiz güldüm ama burdan yorumlarınızıda görünce biraz duruluyor :)
  • 41x Maşallah. Bu aklımıza yattı teşekkürler. Allah razı olsun. Buna göre krom setin siparişini vereceğiz + direksiyona sedef kaplama + içe komple maun set. Ancak jant olarak 2004 highline ların orjinal jantı varya onu düşündük.

• jant olarak gnc galaxy yada karpuz jant iyi gider passata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

41x Maşallah. Bu aklımıza yattı teşekkürler. Allah razı olsun. Buna göre krom setin siparişini vereceğiz + direksiyona sedef kaplama + içe komple maun set. Ancak jant olarak 2004 highline ların orjinal jantı varya onu düşündük.

Sedef kaplama haa torpidoyada koyun postu serin tam olsun.

• Bence o jant cok abarti. İnterlagos daha iyi olabilir

• Hocam bu güzel mi sence yoksa dalgasına mı koydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

41x Maşallah. Bu aklımıza yattı teşekkürler. Allah razı olsun. Buna göre krom setin siparişini vereceğiz + direksiyona sedef kaplama + içe komple maun set. Ancak jant olarak 2004 highline ların orjinal jantı varya onu düşündük.

Sedef kaplama haa torpidoyada koyun postu serin tam olsun.

Ohaa Cok iyi fikir. Bunuda listeye ekliyeyim. Diyomus simdi

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama oyle dondurmek felan rahat oluyor

• Yapmak isteyen arkadaşta biraz apaçilik seziyorum. Elinden tutun. İzin vermeyin
    Aman arabayı falan pistirmayin. Altına neon dosetmeyin.
    Onlar şöyle düşünüyor :ne kadar kromaj o kadar güzel, ne kadar sedef o kadar güzel, ne kadar parlak o kadar güzel (bakınız : parlak paspas), zaten takacağıniz jant lastik arabayı çok değiştirecek. Kromaj ise yanlarda tek çizgi şeklinde tercih ederim.
    Kolay gelsin

• quote:

Herkes ve bende dahil böyle sade önermeme rağmen arkadaşın kafasındaki şu; ön panjur + ön tamponun sağ ve solundaki plastik korumalıklar + yan çita + cam etrafı + aynalar + sinyaller + ön far arka stop + bagaj altı çitası + bagaj çitası + kapı eşikleri + kapı kolları + arka tamponun koruma barı olmak üzere neredeyse komple krom + içini komple set halinde maun + direksiyona sedef kaplama + bagaja anatomik spoiler (hani 20-30 liralık siyah silikona benzer olanlar varya) yaptırmayı düşünüyordu. Birde 18 inç performa 24 (şu spider jant gibi çok kollu parlak) model jant alayım diye düşündü anlatmasını bitirene kadar kesintisiz güldüm ama burdan yorumlarınızıda görünce biraz duruluyor :)

Bunları yaparsanız buna "dokunuş" değil "Arabanın içine *ıçış " denir...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Yapmak isteyen arkadaşta biraz apaçilik seziyorum. Elinden tutun. İzin vermeyin
    Aman arabayı falan pistirmayin. Altına neon dosetmeyin.
    Onlar şöyle düşünüyor :ne kadar kromaj o kadar güzel, ne kadar sedef o kadar güzel, ne kadar parlak o kadar güzel (bakınız : parlak paspas), zaten takacağıniz jant lastik arabayı çok değiştirecek. Kromaj ise yanlarda tek çizgi şeklinde tercih ederim.
    Kolay gelsin

Neon, farklı tampon vs. gibi abuk subuk şeyler apaçiliğe girer. Ama spor yay veya coilover 0 km premium arac alanlar bile alır almaz takıyor. Çamurluk ve lastik arasındaki boşluk sadece apaçiyi değil bakmayı bilen herkesi rahatsız eder

• quote:

Araç ararken böyle ilanlar gördüğüm zaman kapatmam 5 saniye sürmüyor, tabi sizle alakası yok ama burada gördüğünüz yorumları arkadaşınıza iletin

• Ben arabaya plakalık taktım ona bile korkuyorum apaçilik olucak diye. Çamurluk ve tekerlerin arasi çok geniş jant ve yay takmak istiyorum babam izin vermiyor. Krom kaplama yapsam ciddi söylüyorum eve sokmaz. Bence highline jant ve maun kaplama yapın yeter.

• Kromaj işine girme sırıtır. Hatta logosuz panjura geçin.Krom Cam etrafı olabilir kapı eşikleride. Sökün farları karartın. 17" CC jantı daha iyi olur. camlara film :) 6k kısa farlara 30ksislere mercek olduğu için iyi duruyor. Amerikan park(modüle gerek yok serviste açıyorlar özelliği). yol durumuna göre 3cm bas arabayı. içeri geç içerde güzel şeyler yapabilirsin maun yaşlı durur carbon kaplamalar var :). kapı kollarının içine kırmızı led çok hoş duruyor. ayak aydınlatması olabilir. Kapılardaki midlere el atın kapı izalasyonlarını güçlendirin. Bagaj 1oooW JBL i oturttun mu tamam :) Direksiyonuda deri kaplatın boşver sedefi :). elimden geldiğince fotoğraflarla desteklemeye çalışacağım :)

• mesela yani
     VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ

• :))
     VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ VW PASSAT B5.5 İÇİN DOKUNUŞ TAVSİYELERİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.