Şimdi Ara

VW Polo GTI 6R

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bi süredir araba araştırması yapıyorum ve bu konuda sizlerin de fikrini almak istedim.

Şimdi arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bu araba benim ilk arabam olacak. ee doğal olarak kanımız da kaynıyor bu nedenle araba üzerinde ufak tefek oynamalar yapmak istiyorum..

Alacağım araba başlıkta da belirttiğim gibi 2012 VW Polo GTI 6R ma şöyle bi durum var bunu almakta aceleci davranmayacağım önümde daha vaktim var. Kısmetse Nisan-Mayıs dönemi gibi alcam arabayı..

Şimdi danışmak istediklerim şunlar;
    - Bu arabanın Cam tavanı standart mı yoksa opsiyonel mi ? (Kataloğa göre opsiyonel youtube üzerinde izlediğimde standart donanımlar arasında)
    - Arabanın boşu ve dolusu arasında sadece multimeyda ve bi-xenon farklılıkları var diye biliyorum yanılıyor muyum yoksa ?
    - Ben dolu almayı düşünüyorum. Bi-Xenon farları almamı önerir misiniz ?

-- Asıl konuyu açma nedenim ise arabayı aldıktan bi süre sonra tüm egzoz sistemini performans serisi ile değiştirmeyi planlıyorum ve Türkiye'de görmediğim ama yurt dışında gördüğüm Polo R serisi body kit takmayı planlıyorum. Bunları nerelerden nasıl temin edebilirim ?

-- ve Alacantra koltuklar ile Jacky arasında sadece döşeme farkı mı var yoksa daha mı spor ? Yoksa orijinal GTI koltuklarıyla alıp sonradan orijinal Recaro veya Sparco koltuklar takmam daha mı mantıklı ?

- Arabayı aldığımda standart jantlarla almayı düşünüyorum sonradan ben daha orijinal bi şeyler takıcam üzerine.. Bunun için şu tip kullansan daha iyi olur diyebilecekleriniz var mı ?

- Orijinal spoilerını çıkartıp biraz daha uzun bi spoiler düşünüyorum..

- ChipTuning yapmayı düşünüyorum youtube'da bi Golf GTI'nın programlanmasını izlemiştim beynin vidalarını düz tornavidanın girebileceği şekilde demir kesiciyle çiziyorlardı ve sonrasında düz tornavida kullanarak çıkartıyorlar. Bunda durumlar nasıldır ? (maliyeti, yapımı, yarar, zararı)

Şimdi bu hem ilk arabam onun heyecanı var hem de bu tip ilk konum..
    Öncelikle çok karışık yazdıysam veya yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın, zamanla bizde hamur gibi yoğurulup kıvamına geliriz..

Mesleğim Bilgisayar Mühendisliği o nedenle motor ve araba bilgim çok iyi değil :/

Arabada kesinlikle birinci kalite ürünler kullanmak istiyorum.

R kit bu;
     VW Polo GTI 6R

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkan! -- 26 Ekim 2012; 19:54:03 >

• Donanim:http://binekarac.vw.com.tr/polo-gti-donanim.aspx

bu arada alinti yaptiginiz resim Polo R-Line cikmadan once hazirlanmis bir photoshop. Polo'da oyle bir kit yok.

ayrica standard jantlar yerine 17" Serron jant oneririm, GTI icin opsiyondur ve soyle goruntusu var:

VW Polo GTI 6R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Precursors -- 26 Ekim 2012; 22:36:35 >

• hmm.. bu dediğiniz kötü oldu şimdi :/..
    Bu jantı biliyorum ama ben 18" takmayı planlıyorum. daha çok alman stil düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkan!

hmm.. bu dediğiniz kötü oldu şimdi :/..
    Bu jantı biliyorum ama ben 18" takmayı planlıyorum. daha çok alman stil düşünüyorum :)

Alman stil? Serron zaten VW GTI jantidir

18" Turkiye'de kullanmak imkansiz Polo icin :( 1 hafta surmez yamulur jantlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precursors

quote:

Bu video analtıyor az çok jantları..

http://www.youtube.com/watch?v=vm4VzUzOH-I

aynen 18" nasıl olur bende tam bilmiyorum.. Arabayı alınca her şey çok daha iyi kesinleşecek doğal olarak..
    ve orijinal jant olduğunu biliyorum onun. broşürde opsiyonel olarak sunuyor + 210 TL fiyat farkıyla. ama standart olarak sunulanları daha iyi duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkan! -- 28 Ekim 2012; 15:57:32 >

• quote:

quote:

quote:

aynen 18" nasıl olur bende tam bilmiyorum.. Arabayı alınca her şey çok daha iyi kesinleşecek doğal olarak..
    ve orijinal jant olduğunu biliyorum onun. broşürde opsiyonel olarak sunuyor + 210 TL fiyat farkıyla. ama standart olarak sunulanları daha iyi duruyor..

Bence standardlardan daha iyi Serron jant
    standard GTI jantlari her turlu trendline polo/golf/caddy'e takildi, cok var ortalikta taklidi. Serronun taklidi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence standardlardan daha iyi Serron jant
    standard GTI jantlari her turlu trendline polo/golf/caddy'e takildi, cok var ortalikta taklidi. Serronun taklidi yok.

hassas noktalarımdan vuruyorsunuz beni :(

ben o jantı zaten 1-2 ay kullanırım en fazla arabaya alışınca direkt değiştirmeyi planlıyorum. arabanın orijinalliğiyle pek oynamıcam. hassas noktalardan vurup çok daha gösterişli bir hale çeviricem arabayı. zaten büyük ihtimal siyahını alıcam ama bu jant işi cidden tartışmaya açık bi konu durumunda şuan.. 18 takarsam çok mu zorlarım aracı diye de düşünmüyor değilim açıkçası..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.